LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: Nie ma piwa na meczu? Nie ma, kilka dni temu wycofali alko że stadionów i w ich obrębach pomimo umowy z Budweiserem na 75M$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 5 minut temu, Koelner napisał: Nie ma piwa na meczu? W całym kraju (poza wydzieloną strefa w Dausze) nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 39 minut temu, airmax napisał: a to ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) X 4 godziny temu, Sebastian napisał: Wiedziałem, że nie jesteś normalny, ale o masochizm Cię nie posądzałem. Wiesz nie wiem, czy nie poczuć się urażonym. Wiem, że kuce jak to onuce nie grzeszą kultura osobistą ale aż tak dobrze się nie znamy, żeby prawić sobie takie komplementy. p.s. nawet nie wiedziałem, że dzisiaj jest 1 mecz. Edytowane 20 Listopada 2022 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 co za k**** żenada ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Znawcy od spalonych widze na forum, jak tam linie spalonego wyznaczał bramkarz a nie obronca ktory był ZA NIM. beka z was xd zapoznajcie sie zasadami spalonego głaby kapuściane Edytowane 20 Listopada 2022 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 4 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Znawcy od spalonych widze na forum, jak tam linie spalonego wyznaczał bramkarz a nie obronca ktory był ZA NIM. beka z was xd zapoznajcie sie zasadami spalonego głaby kapuściane dopiero teraz dali powtórkę z góry i widać że to ekwadorczyk zagrywa tą piłkę, możesz przestać się podniecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: dopiero teraz dali powtórkę z góry i widać że to ekwadorczyk zagrywa tą piłkę, możesz przestać się podniecać Nie bylo tego widać oglądajqc mecz? LOL nie kompromituj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Jeśli ci eksperci w studio mają codziennie pi*****ić głównie o tym, jak wydano morze kasy i nic z tego nie ma (szczególnie ten z brodą irytował), to równie dobrze mogliby te studio sobie odpuścić do półfinałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Nie bylo tego widać oglądajqc mecz? Oglądając mecz ja miałem na początku wrażenie, że to bramkarz źle piąstkował Ten mecz to był najgorszy mecz jaki widziałem od dawna, a tak dokładnie od mecz Polska - Chile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Wspaniały to był mecz, nie zapomnę go nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 9 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Nie bylo tego widać oglądajqc mecz? LOL nie kompromituj sie a po czym było widać? po jednej stopklatce z daleka obejmującej cała część boiska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a po czym było widać? po jednej stopklatce z daleka obejmującej cała część boiska? To jak sie nie jest czegos pewnym, czegos nie widzi, a sytuacja wzbudza wątpliwosci to się nie wydaje osądów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 11 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: To jak sie nie jest czegos pewnym, czegos nie widzi, a sytuacja wzbudza wątpliwosci to się nie wydaje osądów. aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 11 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: To jak sie nie jest czegos pewnym, czegos nie widzi, a sytuacja wzbudza wątpliwosci to się nie wydaje osądów. Tak k****, milion kamer na stadionie a powtórki akcji nie mogli pokazać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 39 minut temu, airmax napisał: Oglądając mecz ja miałem na początku wrażenie, że to bramkarz źle piąstkował Ten mecz to był najgorszy mecz jaki widziałem od dawna, a tak dokładnie od mecz Polska - Chile Nie no. Szanujmy się, ale Polska B po tym co dziś pokazał Katar to była prime time Barcelona. Katar to miał problem wymienić piłkę na własnej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie no. Szanujmy się, ale Polska B po tym co dziś pokazał Katar to była prime time Barcelona. Katar to miał problem wymienić piłkę na własnej połowie. No nie nawet Polska B to indywidualnie piłkarze lepsi niż Katar A, natomiast "poziom" gry kolektywu to było dno porównywalne jak nie większe niż Kataru, laga laga laga laga. Zobacz sobie liczbę podań Kataru i Polski, a przekonasz się kto miał problem, żeby wymienić piłkę na własnej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Widzieliście gdzieś powtórkę na której z bliska widać, że zawodnik Ekwadoru zagrywa piłkę głową w momencie spalonego? Przeglądam internet i nic takiego nie widzę. Za to czytam komentarze ekspertów, że sztuczna inteligencja dostrzegła tego spalonego. Jprd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Tak, było widać zagranie przez Ekwadorczyka piłki głową. Nie doszukujcie się wszędzie przekrętów, ten mecz był dobrze sędziowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 2 minuty temu, Kepler napisał: Tak, było widać zagranie przez Ekwadorczyka piłki głową. Nie doszukujcie się wszędzie przekrętów, ten mecz był dobrze sędziowany. Daj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi