Pablo81 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Drągowski prawdopodobnie złamał nogę... Edytowane 13 Listopada 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Drągowski prawdopodobnie złamał nogę... Prawdopodobnie? Raczej widok nie pozostawia złudzeń Edytowane 13 Listopada 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Prawdopodobnie? Raczej widok nie pozostawia złudzeń Ja pierdzielę i Grabara pojedzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 11 minut temu, fluber napisał: Prawdopodobnie? Raczej widok nie pozostawia złudzeń Nie wiem jaki jest widok. Cytuje PS. 10 minut temu, Sebastian napisał: Ja pierdzielę i Grabara pojedzie.. Nie pojedzie. On się uczy nowego hymnu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Nie wiem jaki jest widok. Cytuje PS. To nie sprawdzaj, uwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Możliwe jest, że za Drągala spróbują wpisać Tobiasza i to on będzie trójką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 27 minut temu, Pepis21 napisał: Możliwe jest, że za Drągala spróbują wpisać Tobiasza i to on będzie trójką. Nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Wszedłem do domu i zobaczyłem Drągowski w trendach na TT. Dramat... Chłop pewnie już spakowany był. Ciekawe czy już zapomniał języka polskiego. W dniu 11.11.2022 o 10:21, jack napisał: Eriksen (MU) – gra dużo, zawałowiec, bez bramek Masz bramkę Edytowane 13 Listopada 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 2 godziny temu, Cardi napisał: Masz bramkę I asystę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 3 godziny temu, Pablo81 napisał: Drągowski prawdopodobnie złamał nogę... Właśnie się pojawiło info, że nie ma złamania, więzadła całe, a kontuzja to skręcenie kostki. Wydaje się to być absolutnie nieprawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Nasi pomocnicy już chyba wiedza, że do Lewego na Mundialu za c***a nie da rady podać Najpierw Zielu, teraz Seba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 2 godziny temu, fluber napisał: Właśnie się pojawiło info, że nie ma złamania, więzadła całe, a kontuzja to skręcenie kostki. Wydaje się to być absolutnie nieprawdopodobne. Stopa właściwie oddzielona od reszty nogi, wygląda identycznie jak kontuzja Mai Włoszczowskiej przed Londynem. Tam też miało być skręcenie a wyszło zerwanie więzadła i złamanie kości śródstopia. Po 12 tygodniach wróciła do treningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Hmm Co jest z nim xd az muszę znaleźć cały wywiad do obejrzenia. Na Rooneya tez nasral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) 20 minut temu, airmax napisał: az muszę znaleźć cały wywiad do obejrzenia. Na Rooneya tez nasral Jeszcze nie ma, będzie 90min w środę. Tu fragmenty za manutd.pl: Cytat – [Ralf Rangnick] Jeśli nie jesteś nawet trenerem, to jak chcesz być szkoleniowcem Manchesteru United. Nigdy wcześniej nie słyszałem o nim. – Nie mam do niego szacunku [do Erika ten Haga], ponieważ on nie szanował mnie. Jeśli mnie nie szanujesz, to ja nigdy nie będę szanować ciebie. – Nie wiem, dlaczego on [Wayne Rooney] tak bardzo mnie krytykuje. Wydaje mi się, że związane jest to z tym, że on zakończył już karierę, a ja nadal gram profesjonalnie. – Nie powiem, że wyglądam lepiej od niego, lecz jest to prawda. – [Wsparcie ze strony kibiców Liverpoolu] Nigdy się tego nie spodziewałem. – [Powrót do Man Utd] Podążałem za głosem serca. Sir Alex powiedział mi, że niemożliwe dla mnie jest przejście do Manchesteru City. Ja przytaknąłem mu na to. – Od momentu odejścia Sir Alexa nie widzę żadnych zmian w tym klubie. Dosłownie nic się nie zmieniło. – Wydaje mi się, że fani powinni znać prawdę. Chcę jak najlepiej dla klubu. Właśnie dlatego wróciłem do Manchesteru United. – Jednak wewnątrz klubu jest kilka spraw, które nam nie pomagają w osiągnięciu najwyższego poziomu, jak w przypadku Manchesteru City, Liverpool, a nawet Arsenalu. Tak wielki klub moim zdaniem powinien być we wcześniej wspomnianej trójce, lecz niestety tak nie jest. – Picasso kiedyś powiedział, musisz czasami coś zniszczyć, aby to odbudować. Jeśli chcą zacząć ode mnie, to nie mam z tym żadnego problemu. – Kocham Manchester United, kocham tych fanów, oni zawsze stoją po mojej stronie. Jednak jeśli chcą to zrobić inaczej, to muszą zmienić bardzo wiele rzeczy. – Sir Alex wie lepiej niż ktokolwiek, że ten klub nie jest na drodze, na której powinien być. Edytowane 13 Listopada 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 8 minut temu, Cardi napisał: Nie powiem, że wyglądam lepiej od niego, lecz jest to prawda. Xdd Rooney ty brzydalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Szambo wybiło w c***. Jedna sprawa to jak Cris się zesrał, a druga to... a co jeśli ma rację w temacie gdzie jest ten klub... Styczeń i rozwiązanie kontraktu. Tak to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Czekanko na wywiad, szkoda, że na pociski po obecnych graczach United trzeba poczekać aż CR7 stamtąd odejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 7 godzin temu, jack napisał: Nie ma takiej opcji Tobiasz i tak pojedzie i tak jako treningowy. Godzinę temu, Cardi napisał: – [Ralf Rangnick] Jeśli nie jesteś nawet trenerem, to jak chcesz być szkoleniowcem Manchesteru United. Nigdy wcześniej nie słyszałem o nim. – Nie mam do niego szacunku [do Erika ten Haga], ponieważ on nie szanował mnie. Jeśli mnie nie szanujesz, to ja nigdy nie będę szanować ciebie. – Nie powiem, że wyglądam lepiej od niego, lecz jest to prawda. – Od momentu odejścia Sir Alexa nie widzę żadnych zmian w tym klubie. Dosłownie nic się nie zmieniło. – Jednak wewnątrz klubu jest kilka spraw, które nam nie pomagają w osiągnięciu najwyższego poziomu, jak w przypadku Manchesteru City, Liverpool, a nawet Arsenalu. Tak wielki klub moim zdaniem powinien być we wcześniej wspomnianej trójce, lecz niestety tak nie jest. – Picasso kiedyś powiedział, musisz czasami coś zniszczyć, aby to odbudować. Jeśli chcą zacząć ode mnie, to nie mam z tym żadnego problemu. – Sir Alex wie lepiej niż ktokolwiek, że ten klub nie jest na drodze, na której powinien być. 1. To już jego problem jak nie słyszał o Ralfie i o tym co zbudował w Hoffenheim czy w Red Bullach. 2. Brak szacunku, bo nie wystawia go w pierwszej XI czy o co mu chodzi? 3. Ronney to zupełnie inne warunki fizyczny a przede wszystkim inny styl gry, który też mu skrócił karierę. Cała reszta jest prawdą akurat i każdy wie, że to wina Glazurników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Wspaniały będzie to world cup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 9 godzin temu, Pepis21 napisał: Tobiasz i tak pojedzie i tak jako treningowy. 1. To już jego problem jak nie słyszał o Ralfie i o tym co zbudował w Hoffenheim czy w Red Bullach. 2. Brak szacunku, bo nie wystawia go w pierwszej XI czy o co mu chodzi? 3. Ronney to zupełnie inne warunki fizyczny a przede wszystkim inny styl gry, który też mu skrócił karierę. Cała reszta jest prawdą akurat i każdy wie, że to wina Glazurników. Akurat nie wiem, dlaczego fani piszą i winie Glazerow. ManU jest w czołówce wydatków na transfery, a jeśli chodzi o trenerów, to próbowali już od każdej strony. Mou - gosc, który wyciska graczy dla wyników na teraz Ralf - świetny budowniczy od podstaw z zajebistym rozeznaniem w świecie footbolu - szczególnie jeżeli o chodzi o wyciągnięcie perełki z nikąd. Ole - swój człowiek, z fajnymi wynikami w Molde. Erik - sukcesy w LM i Eredivisie. Na przykładzie Ten Haga widać, że Manager dostaje co chce. Anthony imo dość mocno przepłacony np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi