Cardi Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 2 minuty temu, Sebastian napisał: Nie do końca ? Nie do końca, bo to Sousa zaczął, ale też skończył go powoływać, Czesio nie zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Max mówi jak jest xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Pytanie do ludzi oglądających ekstraklape, Jędrzejczyk to jaki teraz poziom prezentuje? oo Grosicki xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 5 minut temu, airmax napisał: Pytanie do ludzi oglądających ekstraklape, Jędrzejczyk to jaki teraz poziom prezentuje? oo Grosicki xdd W Legii jest najlepszym obrońcą i może zagrać na każdej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Bez zaskoczeń, ludzie będą dyskutować o Grosickim, Jędrzejczyku i Kamińskim czyli zawodnikach 21-26 na ławie. Jeżeli trzeci mecz nie będzie o pietruchę to i tak zagra 16-18 max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 27 minut temu, The Game 85 napisał: W Legii jest najlepszym obrońcą i może zagrać na każdej pozycji. A jakbyś Ty go sklasyfikował wśród 5 stoperów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 19 minut temu, Cardi napisał: Bez zaskoczeń, ludzie będą dyskutować o Grosickim, Jędrzejczyku i Kamińskim czyli zawodnikach 21-26 na ławie. Jeżeli trzeci mecz nie będzie o pietruchę to i tak zagra 16-18 max Mamy pół defensywnego pomocnika.. No dobra, jednego jeśli policzymy Bielika i Żurkowskiego razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 1 minutę temu, Sebastian napisał: Mamy pół defensywnego pomocnika.. No dobra, jednego jeśli policzymy Bielika i Żurkowskiego razem. Damian Szymański? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Damian Szymański? Raczej normalny ale pewnie będzie od czarnej roboty. Bo chyba Czesiowi nie przygrzało słońce i nie liczy na Krychowiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 normalne powolania fajnie ze Czesiu wychodzi i normalnie odpowiada co dlaczego tak samo z Glikiem i Bednarkiem brakiem gry i niewiadoma forma mila zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Jaki jest sens powoływać 4 bramkarzy na 3 mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 28 minut temu, Sebastian napisał: Mamy pół defensywnego pomocnika.. No dobra, jednego jeśli policzymy Bielika i Żurkowskiego Co poradzisz, takie czasy. Pamiętam jak mieliśmy super blok defensywny - Żewłakow, Hajto, Wałdoch, Koźmiński i Dudek Dance na bramce. A jeszcze Jacek Bąk ja podmiankę. A wyszło jak wyszło. A jak mieliśmy mizerię i poza pewnym Glikiem na środku musiał grać jakiś łysy noname to nagle nikt nam bramki nie mógł strzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Jadczak jest wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Kwiatkowski się zesrał. Idealna okazja żeby odpowiedział "nie i nie będzie dodatkowych odpowiedzi na temat tego pana". A tak spanikował jak na rzecznika nie przystało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 59 minut temu, airmax napisał: A jakbyś Ty go sklasyfikował wśród 5 stoperów? Spośród powołanych to na pewno wyżej niż Wieteska, który w Legii był wg mnie słabszym ogniwem od Artura. Resztę oglądałem rzadko, ale myślę że są lepsi od Jędzy. Więc na tych powołanych stoperów dałbym go na 4 miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Teraz, The Game 85 napisał: Spośród powołanych to na pewno wyżej niż Wieteska, który w Legii był wg mnie słabszym ogniwem od Artura. Lewy w Zniczu też nie rokował. Przecież Wieteska gra od dechy do dechy we Francji, 100% minut w 14 meczach, a Ty o Legii piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Lewy w Zniczu też nie rokował. Przecież Wieteska gra od dechy do dechy we Francji, 100% minut w 14 meczach, a Ty o Legii piszesz. A co ja mam pisać jak go od meczu z Koroną nie widziałem na oczy? Może się poprawił ,a może gra bo był najdroższym transferem w historii tego klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Teraz, The Game 85 napisał: A co ja mam pisać jak go od meczu z Koroną nie widziałem na oczy? Może się poprawił ,a może gra bo był najdroższym transferem w historii tego klubu. Nic Tak też można, świat się nie zawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Nic Tak też można, świat się nie zawali. Spoko. Po prostu kolega zapytał jak widzę Jędrzejczyka w rankingu stoperów i napisałem co myślę na podstawie tego co oglądałem. Wieteskę widziałem dziesiątki razy i szczerze mówiąc to nigdy nie zrobił na mnie wrażenia jakiegoś super obrońcy. Jedyną przewagę jaką ma nad Arturem to wg mnie zachowanie w polu karnym rywali, bo jednak potrafił od czasu do czasu strzelić gola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 2 minuty temu, The Game 85 napisał: Spoko. Po prostu kolega zapytał jak widzę Jędrzejczyka w rankingu stoperów i napisałem co myślę na podstawie tego co oglądałem. Wieteskę widziałem dziesiątki razy i szczerze mówiąc to nigdy nie zrobił na mnie wrażenia jakiegoś super obrońcy. Jedyną przewagę jaką ma nad Arturem to wg mnie zachowanie w polu karnym rywali, bo jednak potrafił od czasu do czasu strzelić gola. Według mnie nasi środkowi są tak blisko siebie na skali przeciętności, że ogranie w lidze i bycie w rytmie meczowym może być jednym z większych ich atutów. Jeżeli nie kluczowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi