julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 2 godziny temu, fluber napisał: A jakie piwo pijecie na zlotach? żadnego, piwo na zlotach piją tylko homoseksualiści - zweryfikowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 3 minuty temu, starYfaN napisał: https://pl.wikipedia.org/wiki/Warzenie_piwa Brawo za literówkę. Brawo kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: najlepsze butelkowe Browar Trzech Kumpli lekko ale na prawdę lekko belgijskie drożdże i Mirabelka Lubię lokalne/miejscowe <5%. 2 minuty temu, fluber napisał: Brawo kto? Ty. Trochę Ci tego tutaj brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Teraz, starYfaN napisał: Ty. Trochę Ci tego tutaj brakuje. Za literówke to brawa dla Ciebie, dzięki temu mogłem napisać dowcipny komentarz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Teraz, fluber napisał: Za literówke to brawa dla Ciebie, dzięki temu mogłem napisać dowcipny komentarz! Myślałem, że stać Cię na odrobinę więcej. Ale jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 3 minuty temu, starYfaN napisał: Lubię lokalne/miejscowe <5%. Ty. Trochę Ci tego tutaj brakuje. Z Tarnowa. Ale co to za problem przez internet zamówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 9 minut temu, ignazz napisał: Z Tarnowa. Ale co to za problem przez internet zamówić? Pomijając przepisy, nie czuję się odpowiednim degustatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 34 minuty temu, starYfaN napisał: Ale, coraz trudniej, o znośne ważone. Jprd, jak zwykle w formie. Nie dość, że nie masz pojęcia o piwie skoro piszesz o coraz większych trudnościach, gdy obecnie prawilnie warzone piwo kupisz w każdej żabce, lidlu czy stacji paliw, to nawet nie potrafisz prawidłowo napisać "warzone". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 5 minut temu, jack napisał: Jprd, jak zwykle w formie. Nie dość, że nie masz pojęcia o piwie skoro piszesz o coraz większych trudnościach, gdy obecnie prawilnie warzone piwo kupisz w każdej żabce, lidlu czy stacji paliw, to nawet nie potrafisz prawidłowo napisać "warzone". Myślę, że literówka nie powinna tak podnosić ciśnienia. A i prawdą jest, że jest zalew "kraftów" z czego większość smakuje tak samo niczym specjalnym się nie wyróżniając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Teraz, Sebastian napisał: Myślę, że literówka nie powinna tak podnosić ciśnienia. A i prawdą jest, że jest zalew "kraftów" z czego większość smakuje tak samo niczym specjalnym się nie wyróżniając. Najwięcej jest tego co ludzie najbardziej chcą kupować czyli soczkowej IPY. Ale dla przykładu PINTA w ciągu ostatniego miesiąca wypuściła belgian triple, witbier, czy wild sour starzony w beczkach. Każdy znajdzie co mu pasuje a szukanie nie jest łatwe nie z powodu małej ilości interesujących piw tylko ogólnie dużej ilości dostępnych piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 45 minut temu, starYfaN napisał: Pomijając przepisy, nie czuję się odpowiednim degustatorem. Czyli nie masz 18 lat. Ok. a na poważnie Lidl ma niezłe piwa do testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) Za chwilę karniaczki w meczu o awans do mś. Można looknac na yt na kanale TVP Sport. Edytowane 13 Czerwca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 TVP sport to FRA CHÓR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał: TVP sport to FRA CHÓR Na YouTube na ich kanale https://youtu.be/LTEYRQYxQwY Edytowane 13 Czerwca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Nie mam jutuba chciałem zażartować To ze bramkarz pajacuje to jedno ale cxy on może stać na boisku podczas strzału swojej ekipy w tym miejscu co sobie stanął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Hahaha Tyson Fury w bramce Australii robiący pajacyki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 bardziej c***owego dudek dance to w życiu nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 7 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Hahaha Tyson Fury w bramce Australii robiący pajacyki xd 6 minut temu, airmax napisał: bardziej c***owego dudek dance to w życiu nie widziałem To miało być poruszanie się z jedna noga na linii bramkowej bo takie są przepisy ale sędzia chyba zmiekl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: To miało być poruszanie się z jedna noga na linii bramkowej bo takie są przepisy ale sędzia chyba zmiekl Przepis mówi: "When the ball is kicked, the defending goalkeeper must have at least part of one foot touching, or in line with, the goal line." Bramkarz cały czas poruszał się po linii, gdy raz wyszedł delikatnie do przodu to sędzia go napomniał. Nie ma więc złamania przepisów. 2 godziny temu, ignazz napisał: To ze bramkarz pajacuje to jedno ale cxy on może stać na boisku podczas strzału swojej ekipy w tym miejscu co sobie stanął? Pajacowanie to trochę negatywnie nacechowane słowo, wytrącał rywala z równowagi w specyficzny sposób. Co do drugiego to bramkarz musi być poza polem karnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Pajacowanie nie odnosiło się tylko do tańca. Raz wyszedł zza pleców przed ustawieniem piłki na 11 i wybił graczowi piłkę z ręki / drugi raz opóźniał swoje cofanie i raz był w polu karnym bo nie przekroczył linii bramkowej możliwe ze chcąc optycznie utrudnić skoncentrowanie. robil oczywiście tanie sztuczki jakie robią inni ale ten zaprezentował komplet all in one. a nie widziałem całości karnych wiec nie wiem czy coś mnie ominęło A ten taniec to tak się skupił ze w 2 przypadkach nawet nie miał szansy interweniować bo akurat tańczył w drugim boku. Dudek po prostu w pewnym momencie przestawał tańczyć a ten latał dalej już w trakcie strzału. Na zawsze w moim sercu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi