Cardi Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Kto bez googla odgadnie gdzie teraz gra Mario Goetze lat 29 (wciąż) Ja się mocno zdziwiłem jak zobaczyłem że w PSV Eindhoven. Edytowane 17 Marca 2022 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 6 minut temu, Cardi napisał: Kto bez googla odgadnie gdzie teraz gra Mario Goetze lat 29 (wciąż) Ja się mocno zdziwiłem jak zobaczyłem że w PSV Eindhoven. A to taka egzotyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Chelsea – Real Madryt Manchester City – Atletico Madryt Villarreal – Bayern Monachium Benfica – Liverpool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 19 godzin temu, Cardi napisał: Kto bez googla odgadnie gdzie teraz gra Mario Goetze lat 29 (wciąż) Ja się mocno zdziwiłem jak zobaczyłem że w PSV Eindhoven. Ostatnio widziałem se dla PSV strzelał bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 El Classico robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 8 minut temu, ptak napisał: El Classico robi wrażenie No nie wiem, Real w obronie wygląda jakby chłopaki na orliku po raz pierwszy się spotkali. Barcelona robi wrażenie, ale jednak Real mocno w tym jej pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Nie lubię Realu, ale sędzia powinien skończyć mecz po 90 minutach żeby im wstydu oszczędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Tabele w Hiszpanii trzeba uznawać od przyjścia Xaviego ;] straszny power wrzucił w tych grajków. Wygląda na to że za rok będą znowu bardzo poważni na każdym froncie. Szybciutko zapomnieli o panu messim. A no i real raczej nie ma czego szukać z Chelsea, tam się Benzemie takie 15 minut jak z Paryżem nie przytrafi na pewno. Kross z modricem na kante i spółkę w środku to bardzo marny pomysł a innego real nie wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Szkoda, że ta 5 bramka mimo wszystko nie wpadła ale i tak piękny meczyk Barcelony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 12 minut temu, marzec napisał: Tabele w Hiszpanii trzeba uznawać od przyjścia Xaviego ;] straszny power wrzucił w tych grajków. Wygląda na to że za rok będą znowu bardzo poważni na każdym froncie. Szybciutko zapomnieli o panu messim. A no i real raczej nie ma czego szukać z Chelsea, tam się Benzemie takie 15 minut jak z Paryżem nie przytrafi na pewno. Kross z modricem na kante i spółkę w środku to bardzo marny pomysł a innego real nie wymyśli. Real żeby coś ugrać z Chelsea musiałby wyjść trójką Modric-Camavinga-Valverde i liczyć na to, że Vinicius zacznie grać jak na początku sezonu, bo po bardzo dobrym starcie gościu znowu gdzieś głowę zgubił i potyka się o własne nogi. Ogólnie patrząc na kadrę Realu to oni i tak robią wyniki ponad stan, poza świetnym bramkarzem są tam stare dziady, przeciętniacy, albo młodzi którzy potrzebują jeszcze 2-3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Szkoda że tylko 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) 41 minut temu, marzec napisał: Wygląda na to że za rok będą znowu bardzo poważni na każdym froncie. Szybciutko zapomnieli o panu messim. Oby tylko Laporta się nie ugiął, pod wpływem lamentów fanbojów Messiego, i nawet nie zasiadał do rozmów z ojcem Messiego o powrocie. Tak długo musiałem czekać aż Barca będzie grała jak kolektyw, wszyscy uczestniczą w pressingu, każdy odbudowuje formację gdy bronią a nie, że pół drużyny musi harować na jednego zawodnika. Jak na razie Xavi zapowiada na się na całkiem niezłego trenera. Jak będzie chociaż w połowie tak dobrym trenerem jak był piłkarzem to już będzie OK. Edytowane 20 Marca 2022 przez Kepler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Raczej bez szans przy tym co się dzieje teraz w klubie. Messi raczej na pewno skończy po następnym sezonie karierę, teraz interesuje go tylko grudniowy mundial, reszta nawet ewentualne wygranie z PSG CL za rok, nie ma żadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 31 minut temu, SlaKB napisał: Real żeby coś ugrać z Chelsea musiałby wyjść trójką Modric-Camavinga-Valverde i liczyć na to, że Vinicius zacznie grać jak na początku sezonu, bo po bardzo dobrym starcie gościu znowu gdzieś głowę zgubił i potyka się o własne nogi. Ogólnie patrząc na kadrę Realu to oni i tak robią wyniki ponad stan, poza świetnym bramkarzem są tam stare dziady, przeciętniacy, albo młodzi którzy potrzebują jeszcze 2-3 lat. Najgorsze że mająca Camavige i Valverde dalej katuje się Kroosa i Casemiro czyli stare ale już nie tak dobre CKM...ale dobrze że jeden mecz nie przesądza o Mistrzostwie, zimny prysznic i jazda dalej po Majstra a po sezonie dobrze by było pożegnać się z Kroosem i Carlo i może jeszcze z jednym albo dwoma graczami i poszukać jakiegoś trenera który wkomponuje Mbappe,Camavige, Valverde i tego młodego z Monaco odpowiednio do składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 18 godzin temu, kuba2419 napisał: poszukać jakiegoś trenera który wkomponuje Mbappe,Camavige, Valverde i tego młodego z Monaco odpowiednio do składu problemy realu są większe, brak prawego obrońcy na poziomie, Mendy na lewym o ile jest bardzo dobry w obronie, to w ataku jest ciałem obcym, Nacho jako jedyna(?) alternatywa dla środkowych i lewego obrońcy. W środku pola poza ckm jest Fede i Camavinga, z tym ze taki Valverde to mi bardziej zadaniowca przypomina niż gościa, który będzie grał w podstawie i dominował rywali grą z piłka, Camavingi za dużo nie widziałem to się nie wypowiem, a co do ckm, swoje wygrali, są wyeksploatowani, i tak hit ze jeszcze grają na wysokim poziomie jako drużyna. Brak prawego skrzydła, brak alternatywy dla Benzemy, Vinicius który ma wyjątkowo niskie boiskowe iq. Do tego ławka rezerwowych którą Ancelot skutecznie zamroził. jasne ze Mbappe da ogrom jakości ale tam trzeba jakiejś szerszej wizji jeśli chcą powtórzyć sukcesy z poprzedniej dekady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 28 minut temu, airmax napisał: problemy realu są większe, brak prawego obrońcy na poziomie, Mendy na lewym o ile jest bardzo dobry w obronie, to w ataku jest ciałem obcym, Nacho jako jedyna(?) alternatywa dla środkowych i lewego obrońcy. W środku pola poza ckm jest Fede i Camavinga, z tym ze taki Valverde to mi bardziej zadaniowca przypomina niż gościa, który będzie grał w podstawie i dominował rywali grą z piłka, Camavingi za dużo nie widziałem to się nie wypowiem, a co do ckm, swoje wygrali, są wyeksploatowani, i tak hit ze jeszcze grają na wysokim poziomie jako drużyna. Brak prawego skrzydła, brak alternatywy dla Benzemy, Vinicius który ma wyjątkowo niskie boiskowe iq. Do tego ławka rezerwowych którą Ancelot skutecznie zamroził. jasne ze Mbappe da ogrom jakości ale tam trzeba jakiejś szerszej wizji jeśli chcą powtórzyć sukcesy z poprzedniej dekady Ancelottiego w przyszłym roku raczej nie będzie. Chyba każdy widzi, że jego trzymanie się cały czas tych samych nazwisk nie pomaga drużynie. A Vini jest do sprzedania jak tylko znajdzie się frajer. Rodrygo zresztą też. To nie są gracze którzy powinni zakładać koszulkę Realu. Dodatkowo w drużynie poza pomocą w zasadzie nie ma konkurencji. W pomocy zaś nazwisk jest aż nazbyt wiele - niektóre takie których już nie powinno w Realu być - Isco, Hazard, Bale, Jovic. Co do środka - rewolucja tam już się dokonuje - ale nie da się ukryć, że drugiego pomocnika klasy Modrica w szatni Realu nie ma. I trzeba pamiętać, że ten sezon Realu i tak jest ponad stan. Drużyna w zasadzie nie miała wzmocnień bo liczono na transfer Mbappe - który zresztą jak dla mnie wciąż nie jest pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Może nie w przyszłym sezonie, ale patrząc jaka jest średnia wieku w Barcelonie to za 2,3 lata mogą pozamiatać nie tylko w La Liga. W Polsce koleś w wieku 22 lat jest młody i perspektywiczny, tam 18 latek ma pewne miejsce w kadrze narodowej. Na jesieni zastanowienia się czy załapią się na puchary teraz nikt nie ma co do tego wątpliwości. No i sądzę, że w takiej formie mogą wygrać LE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi