Pepis21 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Bandy to odmiana hokeja, więc trochę twitt nie w tym temacie, ale generalnie jak widać narzucają im takie ustawienia a ci nie wiem czy ze strachu czy propaganda za mocno weszła ale robią to bez mrugnięcia okiem. Smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) 34 minuty temu, Pepis21 napisał: Bandy to odmiana hokeja, więc trochę twitt nie w tym temacie, ale generalnie jak widać narzucają im takie ustawienia a ci nie wiem czy ze strachu czy propaganda za mocno weszła ale robią to bez mrugnięcia okiem. Smutne. KHL i tak jest już skończone Odeszła większość najlepszych obcokrajowców a Jokerit i Dynamo Ryga opuściły ligę. Edytowane 12 Marca 2022 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 I bardzo dobrze, tam z zagranicznych klubów w KHL z tego co widziałem został Mińsk i Pekin, który w tym sezonie gra -jeśli mnie pamięć nie myli- w Moskwie ze względu na covida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Ronaldo>Messi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 3 godziny temu, RappaR napisał: Ronaldo>Messi Jeśli chodzi o długowieczność czy wszechstronność zdobywania bramek to na pewno tak, jeśli chodzi o peak to jednak Messi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 3 godziny temu, RappaR napisał: Ronaldo>Messi Zawsze tak było i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 2 godziny temu, Kepler napisał: Jeśli chodzi o długowieczność czy wszechstronność zdobywania bramek to na pewno tak, jeśli chodzi o peak to jednak Messi. Słucham szczegółów w odniesieniu do dowolnego z sezonów 14/15 lub 15/16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Cardi napisał: Słucham szczegółów w odniesieniu do dowolnego z sezonów 14/15 lub 15/16 To po prostu moja opinia. Wybacz ale na tyle nie przepadam za Messim, że udowadnianie że był lepszy od kogoś innego w jakichś tam latach, powoduje u mnie podobną ekscytację do tego, gdyby naszła mnie niezrozumiała chęć i w temacie "polityka" udowadniałbym, że Donald był najlepszym premierem w XXI wieku, a nie był. Edytowane 13 Marca 2022 przez Kepler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 to, że Czesław powołał połowę stajni menadzerskaiej Mario Piekario specjalnie mnie nie zdziwiło, ale z Wieteską to już k**** przegięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: to, że Czesław powołał połowę stajni menadzerskaiej Mario Piekario specjalnie mnie nie zdziwiło, ale z Wieteską to już k**** przegięcie to już Nalepa byłby lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: to, że Czesław powołał połowę stajni menadzerskaiej Mario Piekario specjalnie mnie nie zdziwiło, ale z Wieteską to już k**** przegięcie Ciesz się, że nie ma piłkarzy z KTS Weszło. Ale jak awansują o ligę wyżej lub dwie a Czysty Czesio się utrzyma, to kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 33 graczy powołał. Co za różnica kto jest na miejscach 31,32,33? Przecież jak Czesław da Kunowi czy Wietesce więcej niż 10min ze Szkocją i 0min w drugim meczu i nie awansuje, to go zjedzą. Tak głupi nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 4 godziny temu, Cardi napisał: 33 graczy powołał. Co za różnica kto jest na miejscach 31,32,33? Przecież jak Czesław da Kunowi czy Wietesce więcej niż 10min ze Szkocją i 0min w drugim meczu i nie awansuje, to go zjedzą. Tak głupi nie jest. A niby czemu maja go zjeść jeśli nie zagrają w barażu nic? Wcale się nie zdziwię jeśli kilku podstawowych graczy w ogóle ze Szkocja nie zagra i szanse dostana rezerwowi tym bardziej, że dziś problem Glika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 8 godzin temu, The Game 85 napisał: A niby czemu maja go zjeść jeśli nie zagrają w barażu nic? Wcale się nie zdziwię jeśli kilku podstawowych graczy w ogóle ze Szkocja nie zagra i szanse dostana rezerwowi tym bardziej, że dziś problem Glika. 45 zagrają, tak myślę. Chociaż dla ŁnP mówił, że ma w pamięci Lewego z Andorą. Trudna sytuacja Czystego Czesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Wspaniały klub, wspaniali kibice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Dobrze c***owi. '98 na zawsze w pamięci angielskich kibiców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Ze Beckham nie wytrzymał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 2019/20 - Juventus odpada z Ligi Mistrzów w 1/8 finału 2020/21 - Juventus odpada z Ligi Mistrzów w 1/8 finału 2021/22 - Juventus odpada z Ligi Mistrzów w 1/8 finału k**** kibicuje i mecze Juventusu ogladam od 1996 roku ale takiej hujni od tamtego czasu nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi