matek Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 30 minut temu, jack napisał: Ostatnie co pamiętam to zejście Kroosa w 57 minucie. Potem zasnąłem I po jego zejściu gra ruszyła. Nie dziwię się wkurwu kibiców Realu, jak widzą typa w jedenastce. Cama go zjada w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 40 minut temu, jack napisał: Ostatnie co pamiętam to zejście Kroosa w 57 minucie. Potem zasnąłem. Budzę się rano, patrzę w telefon a tam Benzema bohater. Wut? Benzema sfaulował donnarume, sędzia nie gwizdnął, strzelił z tego gola na 1:1, real złapał wiatr w żagle i PSG nie istniało przez ostatnie 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 smutne że najlepsza drużyna z najlepszym zawodnikiem świata odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: smutne że najlepsza drużyna z najlepszym zawodnikiem świata odpada Bayern gra dalej przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Bayern gra dalej przecież włodarze FIFA mogliby się kłócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 6 minut temu, Koelner napisał: smutne że najlepsza drużyna z najlepszym zawodnikiem świata odpada Myślę, że PSG brakuje CR. No i przydałby się jeszcze jeden bardzo dobry bramkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 13 minut temu, jack napisał: Myślę, że PSG brakuje CR. No i przydałby się jeszcze jeden bardzo dobry bramkarz I paru doświadczonych graczy typu Messi czy Ramos, którzy będą umierać za PSG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: I paru doświadczonych graczy typu Messi czy Ramos, którzy będą umierać za PSG. Niewiele mnie w ostatnich latach bawi w futbolu bardziej niż regularny wpierdziel PSG w Lidze Mistrzów. Np. zeszłoroczny triumf Tuchela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ja zawsze podziwiałem UEFA za Financial Fair Play. Jak to jest świetnie napisane, jak się tego obejść nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 3 godziny temu, fluber napisał: Benzema sfaulował donnarume, sędzia nie gwizdnął, strzelił z tego gola na 1:1, real złapał wiatr w żagle i PSG nie istniało przez ostatnie 30 minut. Dawać teraz Bayer i kolejne "błędy" sędziego tylko a korzyść Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ponoć Chelsea zbanowana przez UK jeżeli chodzi o transfery i sprzedaż biletów Ciekawe co na to UEFA bo to trochę mieszanie się państwa do piłki za co grozili Polsce w 2012 jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Ten mecz chyba nie zaliczy się do top 5 ulubionych meczów zawodnika Crveny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) W dniu 10.03.2022 o 07:59, fluber napisał: Benzema sfaulował donnarume, sędzia nie gwizdnął, strzelił z tego gola na 1:1, real złapał wiatr w żagle i PSG nie istniało przez ostatnie 30 minut. Ale real został tutaj skrzywdzony mimo wszystko - druga żółta dla paredesa + faul nieodgwizdany na Alabie Edytowane 11 Marca 2022 przez Eliasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Teraz, Eliasz napisał: Ale real został tutaj skrzywdzony mimo wszystko - druga żółta dla paredesa + faul nieodgwizdany na Alabie Nom, paredes powinien dostać druga żółta, nic dziwnego że Pochettino zmienił go dosłownie chwilę później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) Nowe kryteria złotej pilki nagroda za sezon, a nie jak dotychczas za rok kalendarzowy głosować będzie 100 najwyżej sklasyfikowanych krajów Edytowane 11 Marca 2022 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 4 godziny temu, airmax napisał: Nowe kryteria złotej pilki nagroda za sezon, a nie jak dotychczas za rok kalendarzowy głosować będzie 100 najwyżej sklasyfikowanych krajów wow jaka szkoda, że akurat o rok, dwa za późno choć te top100 i tak nic nie gwarantuje na dobra sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: wow jaka szkoda, że akurat o rok, dwa za późno ja to bym powiedział, że to od początku powinno tak być. Mi ten format nigdy się nie podobał (nagroda roczna, a nie sezonowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: Te Z to oznacza zjeby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: Te Z to oznacza zjeby? może "zaorajcie nas"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi