RappaR Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Kurde, Fergie odchodzi. Wiadomo było, że w końcu ten dzień nadejdzie, ale myślałem, że jeszcze trochę na to poczekamy. Kibicuje MU od 7 roku życia i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić brak Sir Alexa na ławce... Teraz tylko i wyłącznie Mourinho. Mourinho do Chelsea idzie i wracam oglądać ten ******* sport 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wszystko wskazuje na Moyesa i jestem bardzo szczęśliwy, mimo odejścia Fergusona. To mój jedyny faworyt do objęcia stanowiska po sir Alexie od dawna. Jeśli United będą grali tak, jak Everton to będę w niebie. Uwielbiam ich grę (kibicuję im ze względu na DM) i w ostatnim czasie bardzo chciałem, żeby MU miał taki styl. Bo brakowało im trochę jakiegokolwiek stylu ostatnio. Busby, Ferguson, Moyes super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Moyes to najlepszy możliwy wybór. Niech się MU dogada z Evertonem i Fellainiego jeszcze ściągnie, bo ta dziura w środku pola aż straszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nie wiem jak większość ale ja jestem bardzo zadowolony, że Bayern wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Nie wiem jak większość ale ja jestem bardzo zadowolony, że Bayern wygrał. wygrala najlepsza druzyna w europie 2013 roku...szkoda ze nie gral Goetze ale w tym przypadku obylo sie bez skandalu i wyszlo sprawiedliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Bale za 99 milionów euro w Realu, pięknie Spurs to rozegrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ta, a Lewandowski za 35 w Chelsea... poczekajmy na oficjalne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wojnarowski piłki Gianluca Di Marzio raczej się nie myli parę innych konkretnych źródeł też o tym wspomniona poza tym Spurs by tak nie szaleli (Willian, Lamela) gdyby nie mieli na stole konkretnej oferty za Walijczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Szczerze mówiąc, dzięki sprzedaniu Bale'a, Tottenham będzie jeszcze mocniejszy. Dobrze wykorzystują te pieniądze i myślę, że w tym roku wskoczą do czwórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Już samo kupno Soldado było strzałem w dychę. btw ale z tego Plaku pizduś - dwie zmarnowane setki i czerwona kartka. Ale podobało mi się jak grał Śląsk do tej czerwonej kartki, bez kalkulacji, do przodu, żadnej obrony Czewy nie było. Odrobina więcej doświadczenia w meczach z silniejszymi rywalami i do przerwy mogło być 3-1, w obie strony, w zależności od wykorzystanych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Fajny meczyk Manchesteru, szkoda Van Persiego, kolano mu zachybotalo wyglada to na ACL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 profesjonalizm...... niby seria rozstrzygnięta na wyjeździe a tu zółta kartka Lewandowskiego i zawieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Bayern... ale jak odpadać, to z najlepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Lewandowski chyba pluje sobie w brode ze nie zagra w 1 meczu z Realem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Mógł sprowokować żółtą w pierwszym meczu. Zjebali taktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Do tego chyba pierwszy mecz jest w Madrycie? Anyway jak MU bedzie gralo tak jak w ostatnim meczu i Van Persie bedzie zdrowy to nie sa wcale skazani na porazke z Munichem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Van Persie out 4-5 weeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Chelsea-Arsenal kabaret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Do tego chyba pierwszy mecz jest w Madrycie? Anyway jak MU bedzie gralo tak jak w ostatnim meczu i Van Persie bedzie zdrowy to nie sa wcale skazani na porazke z Munichem Jako fan MU od 7 roku życia powiem tyle, Bayern jest nie do ojebania. Jak nie wygrają LM to się mocno zdziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A ja wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi