Maciek9020 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Najlepsze jest to, że kibice Barcy jadą teraz po Pepe, że non stop leżał i udawał, a on w tym meczu robił dokładnie to co od 3 lat wyczyniają katalończycy. HIPOKRYZJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jakby Messi się przewracal przy każdej okazji jak Drogba, toby Chelsea grała już w 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jakby Messi się przewracal przy każdej okazji jak Drogba, toby Chelsea grała już w 9 w jednej akcji w pierwszej połowie powinien Messi zamiast mijać w lewo położyć sie na nogach obrońcy karny pewny za ambitnie poszedł dalej................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 jak Wam się podoba? mi jak najbardziej. wesołe i w dodatku wpada w ucho. polskie waka waka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jak dla mnie polski folklor zawsze najlepszy Szkoda, że w internecie tyle gówna wylewają na te babcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 http://www.chamsko.pl/14873/Hymn_Euro piosenka jest ok licze ze nasi dostana po dupie zeby pozbyli sie tego niedorozwinietego franka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Kawałek idealny, wpada w ucho, tekst łatwy do zapamiętania, już widzę jak w pubach czy barach najebani kibice będą śpiewać z entuzjazmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) przynajmniej poczucie humoru w narodzie nie ginie z reszta mam wrażenie że jaki utwór by nie wygrał to i tak zostałby zjechany waka waka była całkiem przyjemna ale i tak jak dla mnie nie ma podbicia do świetny utwór do jeszcze lepszego turnieju licze ze nasi dostana po dupie zeby pozbyli sie tego niedorozwinietego franka zaprawdę dziwne podejście kibicować przeciw swojej rep. na najważniejszej imprezie ostatnich lat w dodatku granej przed własną publicznością tylko dlatego że nie cenisz jednej osoby z nią związanej... Edytowane 5 Maja 2012 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 lepiej zeby dostali ostro niz odpadli po walce, bo to zwieksza szanse na zmiany. nie cenie jeszcze grzesia laty jak juz a w kadrze brakuje moich ulubionych zawodnikow, zamiast ktorych powolal jakis bolkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) Najlepszy był chyba bezdyskusyjnie : [video=youtube;5PX_tGWyt_g] Edytowane 5 Maja 2012 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 lepiej zeby dostali ostro niz odpadli po walce, bo to zwieksza szanse na zmiany. nie cenie jeszcze grzesia laty jak juz a w kadrze brakuje moich ulubionych zawodnikow, zamiast ktorych powolal jakis bolkowSmuda poleci tak czy siak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 szczególnie jak zdobędą mistrza europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Koniec barcelonki, piękna sprawa. Wie ktoś jaki był kurs na Bayern? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Bodaj Bayern był faworytem więc raczej nie jakiś wysoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 4:0 DAAAAAAAMN ! Miałem oglądać, ale wyleciał mi z głowy ten mecz. Muszę ściągnąć i zobaczyć jak Bayern zdemontował Farsę. Stare dobre czasy wracają Bayern na szczycie, nie wiedziałem że jeszcze dożyje takich czasów. Czekam na mocny Juventus, Real z prawdziwego zdarzenia i solidną Valencie i wiele innych klubów które na przełomie lat 90 i 00's były na topie Kurs na Bayern około 2 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Stare dobre czasy wracają Bayern na szczycie, nie wiedziałem że jeszcze dożyje takich czasów. Czekam na mocny Juventus, Real z prawdziwego zdarzenia i solidną Valencie i wiele innych klubów które na przełomie lat 90 i 00's były na topie To real kiedys byl dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To real kiedys byl dobry? Według starych górali to nawet Polacy byli kiedyś dobrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja też czekam na powrót Juve na szczyt. Kibicuję Barcelonie, ale Bayern jest teraz potężny. I jeszcze Goetze podpisali. Imo Jupp powinien zostać, Pep tę maszynkę zepsuje. No i typ mi wszedł, kilka groszy do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Powinien ale to nie tak, że Bayern zatrudnił Guardiole i skończył współprace z Heynckesem, to Jupp ich poinformował w grudniu że nie chce przedłużać kontraktu i prawdopodobnie skończy karierę trenerską. btw Pep ma i tak przejebane, a będzie miał jeszcze bardziej jak Bayern w tym roku pierwszy raz w swojej historii zrobi tripla. Coś czuje że ta współpraca może się skończyć równie szybko jak ta z Klinsmannem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Lewy OJP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi