microlab Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zapytali gościa na cyprze on powiedział że też trzyma kciuki za wisłę ... bo jest fanem omoni i nie znosi apoelu No to w Polsce to samo. Pełno frajerów z Poznania (bo przecież Amica to potęga) za Apoelem, no załosne. Ja tam nawet, jeżeli chodzi o puchary, to potrafię za Legią być, w końcu tu już nie rywalizujemy między sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja byłem za APOELem bo poprostu grali lepiej w piłke i zasłużyli na awans. Bardziej byłoby mi ich szkoda gdyby przegrali niż w tym momencie Wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy kogoś ta porażka dziwi? Wisła w ostatnich latach dostawała w dupę od drużyn z Estonii, Azerbejdżanu i Gruzji więc logiczne, że ze sporo silniejszym Apoelem dużych szans nie miała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to w Polsce to samo. Pełno frajerów z Poznania (bo przecież Amica to potęga) za Apoelem, no załosne. Ja tam nawet, jeżeli chodzi o puchary, to potrafię za Legią być, w końcu tu już nie rywalizujemy między sobą. Ja byłem za APOELem bo poprostu grali lepiej w piłke i zasłużyli na awans.a ja tam mam w dupie tak samo i apoel jak i wisłe( to już nie odnośnie nawet mojego stosunku do całej polskiej piłki ) wyrosłem poprostu z takich naiwnych tekstów w których ktoś ci wmawia ze musisz być za jakimś klubem bo on jest z naszego kraju i to jeszcze przy okazji tak gównianej potyczki, razem to sobie trzeba być jak reprezentacja gra a przy tej okazji to już nie ośmieszajmy się ( oczywiście też śmieszy mnie jakiś cieszenie się z tego ze typy z cypru wygrały, niby mi jako kolesiowi z Legią związanemu miałoby to jakoś morale poprawić :? no rzesz k mać bez żartów, tutaj tylko można się licytować kto w ostatniej dekadzie jest bardziej żałosny :evil: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Czy kogoś ta porażka dziwi? Wisła w ostatnich latach dostawała w dupę od drużyn z Estonii, Azerbejdżanu i Gruzji więc logiczne, że ze sporo silniejszym Apoelem dużych szans nie miała.Tylko teraz mają trenera i lepszych pilkarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Na tle apoelu niestety nie było tego widać, wyglądali jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mnie tylko bawi usprawiedliwianie się że Apoel to silna europejska drużyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nazwiska to na tle Wisły na pewno mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nazwiska to na tle Wisły na pewno mają.Co prosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W sumie jakby nie patrzeć bilans pod kątem punktów rankingowych wychodzi bardzo dobrze jak do tej pory. Wisła Kraków 5-0-1 Legia Warszawa 2-2-0 Śląsk Wrocław 1-3-2 Jagielona Białystok 1-0-1 Oby tak dalej, to może trochę awansujemy w rankingu. Z samego rankingu wynika, że po tym sezonie zniknie z kart historii najgorszy sezon polskich drużyn w pucharach (2007/2008), wiec za dwa lata można myśleć o jakimś awansie wzwyż z 23 miejsca na którym obecnie jesteśmy - bankowo robnimy Szkotów, którym się już nikt nie ostał i którym zniknie najlepszy sezon. http://blog.kalendarz-kibica.pl/2011/05 ... uefa-2012/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 mnie tylko bawi usprawiedliwianie się że Apoel to silna europejska drużyna A kto tak się usprawiedliwiał? Piłkarze Wisły, działacze czy kibice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dawno takiego pogromu nie ogladalem na takim poziomie... 8-2 mmm jak nie zacznal wygrywac to Wenger poleci. byloby szkoda bo wlasnie takie dlugie zwiazki szkoleniowcow z druzynami podobaja mi sie najbardziej, a nie zmiany po 2-3 sezonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Moje MU ładnie pojechało Kanonierów ;] Oglądam Real, ja pi****le ten Benzema mnie dobija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 sporo sympatykow United jest na forum, co cieszy btw Arszawin powinien wyleciec z boiska dwa razy. skurwiel nieodpowiedzialny mogl polamac nogi Jonesa i Younga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 jak nie zacznal wygrywac to Wenger poleci.Hahaha, najpierw wysprzedawali swoich najlepszych graczy, to czego się teraz spodziewają? A Wenger to jeden z lepszych trenerów obecnie, lepszego nie dostaną. Frajerstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Od 14(?) lat jestem kibicem Arsenalu, pamiętam jeszcze pre-Wenger erę i... muszę powiedzieć, że musi odejść. Czas zacząć coś na nowo z tym klubem, Arsene ma węch do młodych zdolnych i fajnie trenuje, ale nie tędy droga dziś w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 lepiej podążyć trasą dobrze wytyczoną przez innych : liverpool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 sporo sympatykow United jest na forum, co cieszy to chyba idzie w parze z kibicowaniem Lakers, Muuu dostajesz w pakiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zamilcz. ^ ^ Kibicowanie LAL idzie w parze z kibicowaniem Barcwelonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi