Me Myself and I Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 wowo napisał(a): co racja to racja Edit: Kto wytypował 2:2 ma wtyki w FIFIE nie widze innej opcji no co no co :mrgreen: ja się na piłce nie znam, kopiuję od kogoś i se zmieniam jak mi się akurat spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Koelner Nie krytykowałem wcześniej Beniteza bo zwyczajnie potrzebował czasu, Inter jest specyficznym klubem, nie łatwym do prowadzenia a i wejść w buty Jose Mourinho to spora sztuka. Niestety kolejny mecz za nami i nie wygląda to dobrze, brak motywacji (chyba rola trenera to zmienić ?)to nie jedyny problem Interu większość piłkarzy jest (albo była) na L4, do tego pseudo-ofensywna taktyka, której nie da się oglądać w porównaniu do tej rzekomo defensywnej za Mourinho, brak pomysłu na kreowanie gry ,w meczu ze Spurs to brakowało nawet pomysłu na wyprowadzenie piłki z własnej połowy, dochodziło do kuriozalnych sytuacji, że to Zanetti rozgrywa piłkę. Zawodnicy którzy w poprzednim sezonie dominowali grają jak moi znajomi z b-klasy oraz jakby się pierwszy raz na oczy widzieli, bo ilość niedokładnych podań jest powalająca. Do tego dochodzi całkowite zniszczenie żelaznej obrony, z której Inter słynął nie tylko z czasów Jose. I nie pisze tego na podstawie jednego słabego spotkania w LM które każdej drużynie może się zdarzyć ale również po większości widzianych przeze mnie spotkań Interu w SerieA. Ogólnie mam wrażenie ze Benitez zawalił okres przygotowawczy, zawodnicy są wolni, zmęczeni i łapią mnóstwo kontuzji-bez kontaktu z przeciwnikiem ,bodajże samych kontuzji mięśniowych było w tym sezonie chyba z 15 ,nie wiem czy w całym zeszłym sezonie była tak liczba kontuzjowanych, zespół praktycznie nie ma okazji grać w swoim optymalnym składzie. Widać że treningi są nieproporcjonalnie ciężkie i wykańczają drużynę. Zawodnicy są ospali, trzy razy wolniejsi od każdego przeciwnika (od Bale'a to z pięć), Do tego wielu brakuje chęci i motywacji do gry, póki co drużynę ciągnie fenomenalny Eto'o ale jego dobra gra może wystarczyć jedynie w walce o Scudetto ,do walki z Barcą czy Realem trzeba wysiłku całej jedenastki i głowy na karku Beniteza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 jak tam lech? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Cipy to cipy. Ale ciekawe jest to ze druzyne ktora jest zlozona glownie z pieniedzy i to nie malych jedzie klub z Poznania 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No to Park uratowal dupe MU Swietny mecz Bolton-Tottenham, bramka Pavlyuchenki czy jak on sie tam zwie rewelacja. Daleko do bramki nie bylo, ale to jak przymierzyl z woleje to cos pieknego. Generalnie jednak patrzac na to ktos gra w Spurs i jak graja w wiekszosci spotkan to chyba niestety Bale dlugo sobie tam nie pogra. Gallas-pizda, dwoch chorwatow bez formy (Kranjcar i Modric-jako ofensywny pomocnik moze Van der Vaartowi buty czyscic), Jenas nie ma juz formy trzeci sezon, Crouch pocieszny dryblasek ktory w lidze jeszcze gola nie strzelil, Robbie Keane to samo bez formy juz praktycznie trzeci sezon. Jakos negatywnie do nich jestem nastawiony po tak pieknym meczu z Interem tak slabo zagrac z ligowym przecietniakiem gdzie taki Kevin Davies (troche ponad 1.8m wzrostu) wygrywa 90% pojedynow glowkowych z Gallasem i Kaboulem (drewniak). Aha i mam nadzieje ze wladze ligi zawiesza Huddlestone'a za staniecie/kopniecie w brzuch Elmadnera, co za burak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ciekawe kto będzie następnym trenerem Interu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Zielinski jest chyba wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ktoś zna francuski?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Dudek ... caid=1b4cf haha, jak tego człowieka na lubić :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TJHicks Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 pomysł niezły ale czy to prawda nie wiadomo, wszystko wskazuje na to, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 No to MU sie w koncu postawilo, demolka Blackburn stala sie faktem, skromne 7:1. Berbatov 5 bramek i wyrownal rekord Shearera, Andy Cole'a, i Younga czyli 5 trafien w ligowym spotkaniu, bylo bliko w koncowce 6 gola i rekordu ale nie badzmy zachlanni Swoja droga Berba to jest fenomen, niestety w zlym tego slowa znaczeniu, miec taki potencjal i przez brak checi/zaanagazowania/serca trafia polowe tego co by mogl, dobry poczatek sezonu, potem 10 meczow bez gola, teraz 5 bramek w jednym spotkaniu, taki talent a tak sie marnuje ps-dobrze ze nie wystawilem P.Robinsona w swoim fantasy premiership Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TJHicks Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Oglądałem wczoraj ten mecz, jednostronne widowisko.Mimo, że padło 8 bramek mecz był zwyczajnie nudny jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 jakbyś był kibicem ManU (nie jestem) to byś inaczej mówił ja tam bardzo lubię oglądać blowouty robione przez moje drużyny, jak Lakers czy Skra mimo że ponoć to nuda i słaby mecz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 dla mnie przy kazdej bramce przyspieszalo serce a berba mol miec i 7 bramek jak by sie bardziej postaral... rooney pomalu wraca, wczoraj bez bramki ale duzo zasowal po boisku i to najwazniejsze. strzelac moga inni on niech wykonuje czarna robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 a w ramach podgrzania atmosfery przed Gran Derbi jutro -Dlaczego Real serwuje wino w wazach? -Bo wszystkie puchary są w Barcelonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 TJHicks napisał(a): Oglądałem wczoraj ten mecz, jednostronne widowisko.Mimo, że padło 8 bramek mecz był zwyczajnie nudny jak dla mnie.Nie był nudny...było mnóstwo składnych akcji ManU, gry z klepki na co sie miło patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kurde czekam na mecz z Czelsi, teraz oni maja kryzys i graja jakby chcieli pozbyc sie Ancelotiego (moze Heat za duzo ogladaja w tym Londynie-ot taki maly zarcik ). Ja tam sie nie nudzilem, chcialem by Berba pobil ten rekord 5 goi zdobytych w meczu ligowym, i faktycznie jak piszecie panowie Rooney powoli wraca do formy, juz widac ze mu sie chce, wraca za obronca czy pomocnikiem 50-70 metrow pod wlasne pole karne (ktory napastnik tak w ogole gra na swiecie), pare razy odegral rewelacyjnie z klepki, Barca to to nie jest ale przyjemnie sie takie szybkie wymiany podan oglada (jak chocby ta z podaniem do Obertana ktory zmarnowal sam na sam). Aha i coraz bardziej jaram sie Rafaelem, ma chlopak potencjal by stac sie podstawowym prawym obronca na dlugie lata. I na koniec pomimo ze Premiership to IMO zdecydowanie najlepsza liga swiata to nie moge sie doczekac meczu Barca-Real. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TJHicks Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Maciek9020 napisał(a): Nie był nudny...było mnóstwo składnych akcji ManU, gry z klepki na co sie miło patrzy. Dla mnie mecz nudny, może dlatego, że jestem kibicem Liverpoolu.Chociaż nie zaprzeczam, że ładnie grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Me Myself and I napisał(a): a w ramach podgrzania atmosfery przed Gran Derbi jutro -Dlaczego Real serwuje wino w wazach? -Bo wszystkie puchary są w Barcelonie Przychodzi młody kibic Realu Madryt do swojego taty i pyta: - Tato, co to jest ćwierćfinał ligi mistrzów? - Nie wiem, dziadka pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 aż się przypomina 'jedno miasto, jeden klub, 1/8 aż po grób' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi