Mailman Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 https://www.theguardian.com/sport/2019/dec/16/chess-champion-magnus-carlsen-top-of-world-fantasy-football-rankings-premier-league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Polecam mecz Cagliari - Lazio, który właśnie trwa (1:0 po 10 minutach), bo te drużyny grają obecnie chyba najlepszą piłkę w Serie A. Jak na razie tempo jest szybkie, obie ekipy ewidentnie skupiają sie na ataku. Forza! btw Radja Nainggolan to obecnie najlepszy pomocnik w Serie A, rozgrywa rewelacyjny sezon Edytowane 16 Grudnia 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Nikt nie kocha Ligi Europy? Pary 1/16: Wolverhampton Wanderers – Espanyol Barcelona Sporting Lizbona – Istanbul Basaksehir FK Getafe – Ajax Amsterdam Bayer Leverkusen – FC Porto FC Kopenhaga – Celtic APOEL FC – FC Basel CFR Cluj – Sevilla Olympiakos Pireus – Arsenal AZ Alkmaar – LASK Linz Club Brugge – Manchester United Łudogorec Razgrad – Inter Mediolan Eintracht Frankfurt – RB Salzburg Szachtar Donieck – Benfica Lizbona VfL Wolfsburg – Malmo AS Roma – KAA Gent Rangers – SC Braga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Wyczaili, że w tym dziale licznik się nie nabija. Fajne pary Getafe-Ajax i Bayer-Porto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 "W Fantasy Premier League gra ponad 7 milionów osób. Prowadzi Magnus Carlsen. Tak, ten. Najlepszy szachista świata." ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, matek napisał: Wyczaili, że w tym dziale licznik się nie nabija. A może ludzie interesują sie też kopaną i dlatego dodają tu posty? I może dla niektórych licznik nie jest istotny? Najpierw sie rzucasz w dziale NBA, bo 'szukasz treści' samemu pisząc jednozdaniowce, a teraz wywęszyłeś spisek, że ludzie tu piszą tylko dlatego, bo im postów nie nabija (jakby to miało jakieś większe znaczenie), a dyskusje o piłce to już w sumie mało ważne. Co jak co, ale niekiedy jest tu ciekawie i można popisać o czymś innym jak NBA. Dobra odskocznia od kosza, a tu negatywne wibracje czuć z daleka, damn... Z innej beczki: Cagliari przegrało z Lazio 1:2 tracąc bramki w 93 i 98 minucie meczu. A polecałem Info - Ancelotti uzgodnił warunki kontraktu z Evertonem. Najs. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 9 godzin temu, eF. napisał: I może dla niektórych licznik nie jest istotny? Co potwierdzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 A Ty potwierdzasz fakt, że jednak masz problem z tym, że ludzie tutaj piszą, bo przecież LICZNIK. Niezła psychoza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 20 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: Prowadzi Magnus Carlsen. prowadzil przez chwile, no ale 3 miejsce na ten moment miazdzy tez. wiem co to za uczucie bo tez mialem kiedys 3 na tym etapie sezonu tylko ze nie gralo 7 a 2 mln ludzi. myslalem ze to fake ale skoro jest na oficjalnej fpl to nie moze byc. generalnie gra 5 sezon i w kazdym byl bardzo wysoko w overalu na koniec. 80 tys, 170 tys, 2 400 i 24tys. solid w chuuuj. w tym sezonie coz, przede wszystkim dobrze zaczal, po drugie na 17 kolejek trafil z 14 razy C ( trafił oznacza minimum 8 pkt) a jak dal sterlinga ktory nie zagral to mu wszedl de bruyne z 17 ;] dobre transfery w odpowiednim momencie np. wziecie Vardyego, poza tym ma ich odpowiednia mała ilosc na tym etapie czyli 14. zobaczymy co zrobi teraz bo nie ma juz wild card, i nie zagra mu mysle z 5 ludzi w tym 3 z lfc , jakos to przetrwa bo pewnie zrobi transfer czy dwa no ale jak nie trafi C to spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Dzisiejszy skład Liverpoolu na mecz z Aston Villą w pucharze myszki miki: Tak, tak to nie jest mecz juniorów albo rezerw p.s. dla niedowiarków 20:40 eleven sports 2 Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Nawet Klopp na flashscore.pl nie figuruje jako trener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Wynik spodziewany, a jednak statystyki dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.B.C Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Wynik do przewidzenia, niestety Już 4:0... pewnie się skończy na 6:0, 7:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) 22, 18, 22, 16, 20, 17,17, 21, 21, 18, 17 209/11 średnia wieku 19 lat. I tak nieźle, biorąc pod uwagę że to pewnie sama szkółka gra. Hiszpan, dwóch Holendrów, dwóch Walijczyków, Szkot, Irlandczyk, czterech Anglików. Tymczasem: https://twitter.com/utdreport/status/1207022688377679873 Sam nie wiem co o tym myśleć. Dlaczego mam bana na osadzanie odnośników? Jak mi osadzi twitta wyżej mam coś takiego: Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 12 minut temu, A.B.C napisał: Wynik do przewidzenia, niestety Już 4:0... pewnie się skończy na 6:0, 7:0 Uwaga, multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 1 minutę temu, matek napisał: Uwaga, multikonto. Konto, sronto, nie mogę dodać osadzonego linku (patrz wyżej), tak mam przy edycji, przy nowym poście od zera mam tak: Jak dostałem bana to wypadałoby chociaż wiadomość skrobnąć za jaką konkretnie niewinność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: Konto, sronto, nie mogę dodać osadzonego linku (patrz wyżej), tak mam przy edycji, przy nowym poście od zera mam tak: Wtyczki się zjebały, na forum piszą o tym od kilku dni. Nie bij piany. A tutaj proszę nawiązanie do tamtego twitta: https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1207036268925931520?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1207036268925931520&ref_url=https%3A%2F%2Fdisqus.com%2Fembed%2Fcomments%2F%3Fbase%3Ddefault%26f%3Dlivemanutdpl%26t_u%3Dhttps%3A%2F%2Fwww.manutd.pl%2Flive%2F%3Fv%3D2%26t_d%3DLIVE%20%7C%20ManUtd.pl%20-%20Serwis%20kibic%C3%B3w%20klubu%20Manchester%20United%26t_t%3DLIVE%20%7C%20ManUtd.pl%20-%20Serwis%20kibic%C3%B3w%20klubu%20Manchester%20United%26s_o%3Ddefault%23version%3Db8c80cc74de57169eeebef8cf79596d3 Shrek dobry troll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) O faken, muszę lepiej śledzić twittera Dzieki za wyjasnienie z wtyczkami edit: Zaraz, na pozostałych trzech zdjęciach ma te same ciuchy, na zdjęciu z koszulką United ma inne plotka ciągle żywa! Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 9 godzin temu, matek napisał: Uwaga, multikonto. To ten śmieszny eF., Dafloou i coś tam jeszcze wcześniej, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi