Braveheart22 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 5 godzin temu, fluber napisał: Najpierw wyleci solskjaer czy kovac??? a może Emery? Godzinę temu, matek napisał: Najbardziej to chciałbym zmiany właścicieli w United, a nie trenera. No raczej kibice United się z nimi jeszcze długo pomęczą, bo wątpię, żeby Glazerowie odpuścili tak dochodowy biznes. 4 godziny temu, fluber napisał: w Anglii Liverpool robi rozpierdziel Klopp stworzył potwora. Ależ oni mają charakter i determinację. Nawet jak nie idzie na trudnym terenie, to i tak wychodzą z tego zwycięsko. Za tydzień mecz z City, które musi ruszyć do przodu, żeby gonić w tabeli Liverpool, więc zapowiada się kapitalne widowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 No i po Kovacu jeszcze chwile temu deklasacja Spurs a teraz aut...żarciki o Heynckesie czas start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Pewnie Mou przybędzie na bialym koniu i skończą sezon bez mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 nawet fajnie gra ten Milan w porównaniu z tym co się działo przed zmianą trenera, szkoda, ze zaraz pewnie dostaną sztukę z kontry i tyle z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nawet fajnie gra ten Milan w porównaniu z tym co się działo przed zmianą trenera, szkoda, ze zaraz pewnie dostaną sztukę z kontry i tyle z tego będzie No i twoje słowo się rzekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 nie chciałem, zazwyczaj dzieje się na odwrót jak coś napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Spotkania Ajaxu z Chelsea i Borussii z Interem to niezłe rollercoastery. Interowi się właczył typowy Conte w pucharach w tej edycji. Edytowane 5 Listopada 2019 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 7 Listopada 2019 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Lewizna jest kosmitą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Lewizna jest kosmitą Chciałem tu wejść i to właśnie napisać. Lewy jest kosmitą, a i tak będzie poza top3 złotej piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 co teraz pograł w minute to c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Tylko lester nikt inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Leicester-arsenal Posiadanie pilki 55%-45% Strzały 14-5 Strzaly celne 7-1 Wynik 2-0 To nie sa wygrane na farcie tylko leicester jest po prostu lepsze Edytowane 9 Listopada 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: co teraz pograł w minute to c*** Nie wiem czy bez piłki bym umiał tak upaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 15 minut temu, Qcin_69 napisał: Nie wiem czy bez piłki bym umiał tak upaść mi by poszedł acl od samego pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: mi by poszedł acl od samego pomysłu mi poszedł od samego widoku, a leżę na łóżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Ja bym się zachował jak rasowy kadrowicz. Nawet bym nie spróbował się przebiec do takiej piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 tez dobry wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi