rahu Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) tak z ciekawości spytam - co jako gracz Hajto odyebal że jest w yak zacnym towarzyskie? to jest taki dzban że głowa mała praktycznie co tydzień się ośmiesza w cafe futbol, tym razem to palnął https://youtu.be/FTxj9JQW23I?t=445 Edytowane 3 Września 2018 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ale jaki ma to mieć prestiż w opinii UEFA? Jakieś przecież dzikie karty będą za to dawać więc to zdecydowanie coś więcej niż mecz towarzyski Do tego w meczu towarzyskim trenerzy sprawdzali grajków, taktyki oto Tu jeśli nagrodą jest awans do wyższego koszyka lub dzika karta na MŚ/me trenerzy mogę chciec grać twardym składem i repra nie będzie miała zaplecza Liga narodów to mają być dodatkowe pieniądze dla federacji. Tu są kwoty: https://sport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/liga-narodow-uefa-wyplaci-reprezentacjom-wielkie-pieniadze/wdr039v No i przez te rozgrywki można wywalczyć awans do ME. Lepsze to niż towarzyskie mecze, tak mi się wydaje. No i przez tą ligę można też wywalczyć awans do ME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Liga narodów to mają być dodatkowe pieniądze dla federacji. Tu są kwoty: https://sport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/liga-narodow-uefa-wyplaci-reprezentacjom-wielkie-pieniadze/wdr039v No i przez te rozgrywki można wywalczyć awans do ME. Lepsze to niż towarzyskie mecze, tak mi się wydaje. No i przez tą ligę można też wywalczyć awans do ME. wiem, napisałem toI fajnie że mecze są o coś Tylko właśnie zastanawiam się czy nie ucierpi na tym zaplecze pierwszego składu bo jednak mecz towarzyski dawał trenerom dużo materiału do analizy rezerw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Tomasz Smokowski oficjalnie w kanalach sportowych Polsatu. https://www.press.pl/tresc/54481,tomasz-smokowski-juz-oficjalnie-w-redakcji-sportowej-polsatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 wiem, napisałem to I fajnie że mecze są o coś Tylko właśnie zastanawiam się czy nie ucierpi na tym zaplecze pierwszego składu bo jednak mecz towarzyski dawał trenerom dużo materiału do analizy rezerw Tradycyjne eliminacje też zostają, więc pewnie nie będzie z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jako, że po weekendzie we Włoszech na tapecie Qagliarella, to mając w pamięci tragedię "Ogórka" trzeba przyznać, że koleś jest twardzielem. Ukochany klub pozbył się go po plotkach wiążących go z camorrą i pedofilią, nieustanne pogróżki itp. a koleś dał radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Brzeczek słabo rozpoczyna, na skrzydłach bieda u nas jak nigdy a mimo to wychodzimy w ustawieniu 4231 - z rezerwowym Amiens i kimś kto kiedyś był piłkarzem bezsensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 całościowo jest ok ale na skrzydłach biega dwóch gości od których wolniejszy jest chyba tylko Fabiański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Mi tam się podoba... Dawno tak spokojnie nie oglądałem meczu repry Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Co sądzicie o powołaniach do kadry Brzęczka? Kilku zawodników będzie miało okazję do debiutu, dokładnie czterech, Adam Dźwigała z Wisły Płock, Damian Szymański z Wisły Płock, Arkadiusz Reca z Wisły Płock Atalanty Bergamo oraz Rafał Pietrzak z Wisły Płock Kraków, były zawodnik GKS Katowice prowadzonego przez... Wiadomo zresztą przez kogo. nie zabrakło też miejsca dla siostrzeńca naszego nowego selekcjonera, który w Wolfsburgu się nawet do kadry meczowej nie łapie. Przypomnę tylko wypowiedź Jerzego Brzęczka kiedy został selekcjonerem, dotyczącą tego, kiedy Błaszczykowski będzie powoływany: Początek pracy Brzęczka z reprą bardzo mi się nie podoba. No i wśród 14 graczy ktorzy zagrali w 1 meczu ligi narodów byli/są i reca i pietrzak i szymański i błaszczykowski. W ten sposób daleko nie zajedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Reca przy absencji Rybusa to akurat prawidłowy wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Szczerze to nie wiem kto miałby teraz grać na skrzydłach. Asekuracyjne ustawienie. Pechowy w sumie remis, Brzęczek całkiem fajnie to ustawił, czepiałbym się tylko wejścia Szymańskiego. Dał szansę zadebiutować, choć szkoda że nie spórbował wpuścić Milika/Piątka i spróbować zagrać na 2N, jako że graliśmy na 2 bocznych pomocników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Szczerze to nie wiem kto miałby teraz grać na skrzydłach. Asekuracyjne ustawienie. Pechowy w sumie remis, Brzęczek całkiem fajnie to ustawił, czepiałbym się tylko wejścia Szymańskiego. A czy trzeba grać skrzydłowymi?Kumaty trener dopasowuje taktykę do tego czym dysponuje a nie usilnie brnie w schematy nie mając wykonawców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) niech ten Linetty już wypierdala z tej kadry bo się typ po prostu do niej nie nadaje szybka korekta przyszła, na ławce taki szrot, że Brzęczek boi się robić zmiany, bo wie, że c***a to da i tak Edytowane 11 Września 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Linetty w Sampdorii gra bardzo dobrze ale w reprezentacji spala sie i prezentuje dwa poziomy nizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Linetty w Sampdorii gra bardzo dobrze ale w reprezentacji spala sie i prezentuje dwa poziomy nizej. bo gra cofniętego a nie głównego kreatora, ten sam problem co Zielińskim i nie wiem ile jeszcze czasu upłynie aż w końcu selekcjonerzy pojmą, że nie da się tego przełożyć 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 W którymś wywiadzie Brzęczek wspominał, że nie będzie zmieniał roli Linettego i Zielińskiego w kadrze - będą grać tak jak w klubach. Po czym gramy mecz z Włochami z Zielem jako napastnikiem oraz z Irlandią w 4-4-2 z Linettym odpowiedzalnym za rozgrywanie. WTF. Po co w ogóle brnie w wystawianie skrzydłowych, skoro żaden nie umie wygrać dryblingu. Błaszczykowski ostatni udany drybling zaliczył z 2 lata temu, Kurzawa pewnie w juniorach. Na środku grają zawodnicy może i wybiegani, ale bez techniki/kreatywności do rozgrywania. Dzisiejszy mecz pokazuje jak bardzo ta kadra jest zależna od Lewandowskiego i Zielińskiego. Jak ta dwójka nie gra (albo gra słabo) to poziom reprezentacji jest gdzieś między Gruzją a Bułgarią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Od Lewego jest zależna, a od Zielińskiego chcemy żeby była. W meczu o stawkę jeszcze nigdy nie zagrał tak jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 W meczu z Włochami był najlepszy na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 W meczu z Włochami był najlepszy na boisku.Dokładnie, trzeba też pamiętać, że on nie ma z kim rozgrywać na klepkę jak to w lidze wyglada. Środek pola jest drewniany, skrzydła najsłabsze od lat, a Krycha to defensywny pomocnik. Ekipy widzą, że jedyne zagrożenie to Zielinski-Lewy + czasem Milik i oby Piątek. Dosyć łatwo obronę ustawiać pod taką grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi