ptak Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Lech musi strzelić 4 a Legia 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Legia dwa. 4:4 robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja tak tylko napomknę, że w ostatniej kolejce ligi luksemburgskiej Dudelange przegrał u siebie 0-2, więc boję się, co by było , gdyby byli w formie... podejrzewam, że grali w rezerwowym składzie, nie wiem ino podejrzewam przerażający jest jednak nie wynik, ale to jak nas deklasują w organizacji gry, te ich akcje skrzydłem naprawdę fajnie wyglądajo a jak patrzę na Carlitosa to się zastanawiam czy mu Lech nie dał pod stołem dużej bańki żeby rozsadził Legiunie z Mioduskim od środka, a przy okazji fajnie sobie zarobił Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Mączyński to taki odpowiednik Austina Riversa.....Nie wiadomo dlaczego gra i tyle gra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 podejrzewam, że grali w rezerwowym składzie, nie wiem ino podejrzewam przerażający jest jednak nie wynik, ale to jak nas deklasują w organizacji gry, te ich akcje skrzydłem naprawdę fajnie wyglądajo a jak patrzę na Carlitosa to się zastanawiam czy mu Lech nie dał pod stołem dużej bańki żeby rozsadził Legiunie z Mioduskim od środka, a przy okazji fajnie sobie zarobił Tak tak, bo w Polsce taką bańkę kluby mogą sobie od tak wyrzucić. Legia sobie sama jest winna. W składzie jest Pazdan który tam nie chce być i Kucharczyk który nic nie umie. Poza tym zaciąg najemników bez trenera i jakiejkolwiek spójnej wizji. Ten klub ratuje tylko geografia, tak prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Tak tak, bo w Polsce taką bańkę kluby mogą sobie od tak wyrzucić. że co? to mało jest przykładów z Lecha i Legii grajków za grube miliony, który nie byli warci złamanego centa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Tak tak, bo w Polsce taką bańkę kluby mogą sobie od tak wyrzucić. Legia sobie sama jest winna. W składzie jest Pazdan który tam nie chce być i Kucharczyk który nic nie umie. Poza tym zaciąg najemników bez trenera i jakiejkolwiek spójnej wizji. Ten klub ratuje tylko geografia, tak prawda. umiejętności piłkarskie Kucharczyka oczywiście są pocieszne ale akurat to on jest najmniejszym problemem Legii nie raz nie dwa ratował im dupsko kiedy bardziej utalentowani koledzy zawodzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Mączyński to taki odpowiednik Austina Riversa.....Nie wiadomo dlaczego gra i tyle gra.... Rivers to akurat solidny gracz był w ostatnim sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 A niektórzy potrafia sie odbudowac. Zenit przegral z zespolem z bialorusi 0-4 w 1 meczu i w rewanzu jest wlasnie 6-1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ciekawe co dziś nagra Mati z Romkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 A niektórzy potrafia sie odbudowac. Zenit przegral z zespolem z bialorusi 0-4 w 1 meczu i w rewanzu jest wlasnie 6-1. i to w 10 grali od stanu 2:0 grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ciekawe co dziś nagra Mati z Romkiem Nie wiem, ale po takiej ilości wódki jaką przy okazji tych popisów trzeba przyjąć, może być znowu ostro. że co? to mało jest przykładów z Lecha i Legii grajków za grube miliony, który nie byli warci złamanego centa? To jest zupełnie inny temat. Transfery u nas są po prostu boskie, Bóg jeden wie o co w nich chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 i to w 10 grali od stanu 2:0 grali. Widze ze skonczyli 8-1:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 ja tam czekam na pozew Mioduskiego dla Stana i Weszło podobno zrobi z niego bankruta kasa może się przydać, bo szykuje się kolejne łatanie 20milionowej dziury w budżecie za brak pucharów oho, jednak jest nadzeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 ja tam czekam na pozew Mioduskiego dla Stana i Weszło podobno zrobi z niego bankruta kasa może się przydać, bo szykuje się kolejne łatanie 20milionowej dziury w budżecie za brak pucharów oho, jednak jest nadzeja Jeszcze 1 runde trzeba bedzie i tak przejsc a cluj wlasnie awansowal po wygranej 7-0... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jeszcze 1 runde trzeba bedzie i tak przejsc a cluj wlasnie awansowal po wygranej 7-0... nie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jeszcze 1 runde trzeba bedzie i tak przejsc a cluj wlasnie awansowal po wygranej 7-0... Mimo wszystko chcę aby Legia odpadła dziś. Nawet jakieś 10-0 w dwumeczu z Cluj będzie mniejszą beką niż mistrz Luksemburga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Mimo wszystko chcę aby Legia odpadła dziś. Nawet jakieś 10-0 w dwumeczu z Cluj będzie mniejszą beką niż mistrz Luksemburga rozumiem założenie, ale jak mawia klasyk - z czego się śmiejecie? z siebie się śmiejecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 rozumiem założenie, ale jak mawia klasyk - z czego się śmiejecie? z siebie się śmiejecie? Ja nie gram w piłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ja nie gram w piłkę ale jesteś kibicem polskiej kopanej, right? ta porażka odbije się na całej naszej piłce, zwłaszcza na rankingach, też nie lubię Legii, ale nie ma się z czego cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi