rahu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Inter w półfinale Ligi Mistrzów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 k**** powtórka z rozrywki, ile można? chciałem sobie dzisiaj po dłuższej przerwie obejrzeć LM, wiedziałem tylko, że Inter gra. No i czekam na tą właściwą porę, czyli 19 45, a tu wchodzę na forum i widzę "Inter w półfinale"..... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No to karzeł pozamiatał. Ciekawe jak sobie poradzi z obroną Interu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No to karzeł pozamiatał. Ciekawe jak sobie poradzi z obroną Interu. To nie karzeł będzie największym problemem a nieustanne klepanie Barcy ,w meczach grupowych Inter zwłaszcza na Camp Noe dał się totalnie zdominować z MU/Bayernem byłoby zdecydowanie łatwiej Gilewicz i to jego aaa... :evil: gdzie Tuzimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Messi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 messi jest pojebany, nic wiecej nie trzeba dodawac :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Serce do walki Rooneya. Obyśmy tego nie wdupili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 robben :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ostatnie 10 minut to poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie wiem jakim cudem Bayernowi się udało awansować z taką obroną, tam prócz Lahma nikt nie potrafi dobrze kopnąć piłki do tyłu, a co dopiero w bok, czy do przodu. Gol Robbena poezja. Prawdobony przebieg półfinału z Lyonem, to pierwszy mecz 2-1, potem 2-3, awans i finał w Madrycie z Farsą, cały stadion za Bayernem i porażka 0-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 chyba z interem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Robben omfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Robben zmiażdzył. MU i Arsenal odpadli. Nie wiem komu teraz zyczyć jak wygranej. Żadnej angielskiej ekipy :| Barca NIE. Inter NIE. Lyon? eeee dobra niech bedzie Bayern. Liga Mistrzów w tym sezonie rozpierdala. Chyba najciekawsza od wielu lat. Szkoda tylko że moja/e dryzyna/y odpadła/y :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Messi zmiazdzyl. MU miazdzyl... po czym w jakis niewytlumaczalny dla mnie sposob przestali grac, i to majac rywala na kolanach ktorego wystarczylo dobic (Rafael i jego kontra, zamiast podawac do Terminatora to sam chcial zostac bohaterem... i zostal ). Rafeal pozamienial sie z "czyms" na glowy i pomogl Bayernowi. Nani juz jest zajebisty, bedzie jeszcze lepszy, ma facet niesamowite papiery na granie. Graty dla Bayernu, ale fakt pozostaje faktem ze ich obrona jest bardzo przecietna (jak widac wystarczylo na MU). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ronaldo jakieś flaki wali z wolnych jak nie on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 0-2 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Król jest jeden 8) ps. i bron Boze nie mowie tu o indywidualnosciach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Gran Derbi beznadziejne poziomem, ale to przez Real, takiej kaszany dawno nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Gran Derbi beznadziejne poziomem, ale to przez Real, takiej kaszany dawno nie widziałem.Dokladnie mialem to napisac, slaby poziom, pare dziwnych decyzji sedziego, generalnie Real wyzej d... nie podskoczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 juz od dawna barca wyglada piekielnie mocno w tym sezonie, nie wiem co moze byc w stanie ich zatrzymac, lige mistrzow wygrywaja na spokoju, ciekawe jaka jest wartosc messiego, pewnie ze 100mln, real ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi