danp Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 W skrocie, jestesmy zajebiscie przygotowani do tych MS. Wolniejsi, slabsi fizycznie, bez pomyslu, bez kondycji. Trzech kolow w srodku pola wypierdala pilke na oslep... badz przy odrobinie przeblysku Krychowiaka oddaje pilke do tylu. My bez 1 pkt skonczymy jak tak dalej pojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jak to wygramy to wysłucham to w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 temat Lewego w Realu chyba można uznać za zakończony Znaczy Elana Toruń awansowała do 2 ligi, akurat by się nadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Lewy pożałuje jeszcze tej szopki jaka odwalił pod koniec sezonu w Bayernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 temat Lewego w Realu chyba można uznać za zakończony Mam wrażenie że wiele zalezy od klubów. Piłkarze bayernu i barcy wyglądaja cienko, piłkarze realu są w świetnej formie. Lewy gra zle ale tolliso, boateng, hummels, muller czy james też ssą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 gra taka jak w pierwszym meczu, a ktoś-tam pisał że to była wina ustawienia... jak grasz c***owo to grasz hujowo, jak grasz dobrze to grasz dobrze, a czy ustwawienie jest 3-4-3 czy 4-4-2 to taka trochę kosmetyka.. wiadomo że coś to zmienia, ale nie zmieni faktu że nikt np nie potafi wygrać pojedynku 1 na 1 czy zagrać celnego podania innego niż 'do najbliższego' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nasi świetnie podają do ostatniego obrońcy przeciwnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dokładnie, wyszliśmy pełni energii a ostatni kwadrans 1 połowy ledwo człapaliśmy. Nie rozumiem co się dziejevz lewym, przegrywa dosłownie każdy pojedynek. Nie ma powodow do optymizmu. Ja jestem zdziwiony. W eliminacjach wygladaliśmy poza meczem w kopenhadze naprawde dobrze. W wielu meczach graliśmy nieporadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie widziałem na tych mś drużyny gorzej grajacej w ataku niż polska a widziałem każdą drużynę przynajmniej raz. A to przeciez lewandowski, zielinski czy milik to najdrożsi nasi piłkarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie widziałem na tych mś drużyny gorzej grajacej w ataku niż polska a widziałem każdą drużynę przynajmniej raz. A to przeciez lewandowski, zielinski czy milik to najdrożsi nasi piłkarze Łudzę się, że chociaż Panama wyglądała gorzej. Ich nie widziałem. Reszta lepiej potrafiła operować piłką bez wątpienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Łudzę się, że chociaż Panama wyglądała gorzej. Ich nie widziałem. Reszta lepiej potrafiła operować piłką bez wątpienia. Akurat widziałem Panamę z Anglią i w drugiej połowie wyglądali nieźle. Wiadomo, że było 5:0 jak się zaczynała ale spokojnie mogło się skończyć jakieś 6:2, 6:3. Więc się już nie łudź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Bo napastnik jest droższy od obrońcy. U nas nie ma środka pola. Jak ma być piłka dograna do napastnika jak na pomocy drwale bez techniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Lewy to się kładzie przy co drugim kontakcie, dawno nie widziałem tak przereklamowanego "gwiazdora" Nasi wyglądają jakby do Rosji pojechali za karę. Może oni bojkotują ten mundial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Po przerwie jest jeszcze gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Mam wrażenie że wiele zalezy od klubów. Piłkarze bayernu i barcy wyglądaja cienko, piłkarze realu są w świetnej formie. Lewy gra zle ale tolliso, boateng, hummels, muller czy james też ssą. czwarty najważniejszy mecz w sezonie dla Lewego i w każdym z nich wygląda gównianie na taki klub jak Real to zdecydowanie za dużo, poszukają kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ten Quadrado czy jak mu tam to jakiś diabeł tasmański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Najdluzej pilke u nas maja Pazdan, Bednarek i Szczesny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Pazdan wziął się za rozgrywanie. Jest naprawdę źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Radja w Interze może ten dzień nie będzie aż tak c***owy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jednak ciągnie go do chińskiej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi