ptak Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Finał LM jest na jakimś otwartym kanale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Finał LM jest na jakimś otwartym kanale? Chyba na TVP1. No i na pewno w Canal+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Wojtek Szczesny jest blisko transferu do Juventusu. wielki klub tylko przez rok lub dwa czeka go tylko lawka Jesli nie pojdzie gdzies na wypozyczenie to sam sie wykluczy z walki o podstawowe miejsce w bramce na mundialu. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wojtek Szczesny jest blisko transferu do Juventusu. wielki klub tylko przez rok lub dwa czeka go tylko lawka Jesli nie pojdzie gdzies na wypozyczenie to sam sie wykluczy z walki o podstawowe miejsce w bramce na mundialu. Idealnie by było jakby poszedł do Juve, a później został wypożyczony do Romy znowu, ale na to raczej nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 A to Buffon nie mówił, że jesli Juve wygra LM to on może zakończy karierę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) A to Buffon nie mówił, że jesli Juve wygra LM to on może zakończy karierę? za rok jest mundial wiec napewno przez rok bedzie bronil jessli by zdobyl champions league to moze skonczyc kariere po mundialu a jesli nie to sie nie zdziwie jak pocisnie z 2-3 sezony jeszcze Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Najbardziej liczę, że trafi do Napoli a Reina odejdzie. Roma zostaje z Skorupskim i Alissonem więc Szczęsny nie jest im bardzo potrzebny. Siedzieć w Juve na ławce szkoda, nawet jeśli tylko rok i nawet jeśli będzie można się uczyć od Buffona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Czy Szczęsny jest na takim etapie, żeby się czegoś uczyć od kogoś innego, nawet od Buffona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Czy Szczęsny jest na takim etapie, żeby się czegoś uczyć od kogoś innego, nawet od Buffona? Jest na takim etapie, że uczyć się może ale z pewnością nie jest to warte siedzenia na ławie. Co zresztą jasno napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Reina podobno rozmawia z Newcastle a Skorupski odejdzie z Romy bo tam nie bedzie pierwszym bramkarzem a na lawce nie chce siedziec. Mnie wlasnie dziwi ze Szczesny zgodzilby sie na lawke w Juve chcac walczyc o podstawe w reprezentacji. Jak sie skusi to mam nadzieje ze Skorupski znajdzie sobie ogarniety klub i bedzie regularnie wystepowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Jakiś stream? Edytowane 3 Czerwca 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie masz tvp1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 O ja piepsze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Gole śliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Powiem wam, ze nie mam sie do czego przyczepic, jedyne co mnie wkurwia to czemu Real musial pozyczac koszulki od Fiorentiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Szkoda Buffona. Ale Real to GSW tej LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Szkoda, ale tez Juve w II pol nie istnieje poki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Cuadrado to niedorozwój. Tak sie zachować mając żółtą. Ale czy to było na drugą żółtą to mam wątpliwości. Ogólnie średni finał sędziego. Nie bardzo zły, ale bywały lepiej sędziowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dla mnie Oscar jak ch... dla Ramosa, ale faktycznie Cuadrado jak leszcz jakis dal sie zlapac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie masz tvp1 Pierwszą połowę oglądałem na telefonie w aucie bo wracałem z meczu 3 ligi polskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi