Mailman Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) i znowu w cwiercfinale lm mamy tylko 1 zespol angielski i to Leicester, tylko dlatego, że miało śmiechową grupę i najłatwiejszego rywala w 1/8. takie Porto czy Benfica byly slabsze od Sevilli Sevilla sama pokpila awans nie strzelajac 2 karnych Po pierwszych meczach wiekszosc widziala w 1/4 3 druzyny hiszpanskie ,1 francuska,wloska,angielska i 2 niemieckie tylko zamiast sevilli jest barcelona zamiast psg awansowalo monaco a honor druzyn angielskich uratowalo Leicester w 1/4 obstawiam pary Atletico vs Barcelona Real vs Leicester Monaco vs Borussia Juve vs Bayern Edytowane 15 Marca 2017 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Ogolnie w tym dwumeczu Sevilla zagrala słabo i odpadla ze slabym Leicester, sfrajerzyli z karnymi prawda i mieli tez glupka Nasriego ale oni powinni dominowac z takimi druzynami, Leicester w tym sezonie jest slabe, tak naprawde to mieli mega fuksa bo 2 karne w 2meczu nietrafione to rzadkosc, a Sevilla widac sie nadaje tylko do le. Benfica do dyskusji,ale miala duzo trudniejszego rywala i pierwszy mecz udalo im sie wygrac, Porto zagralo lepiej i gralo z Juventusem poza tym oba mecze ustawily czerwone kartki dla Porto w 1 polowach. Ogolnie Leicester pewnie by nie wygralo z Benfica czy Porto w dwumeczu Edytowane 15 Marca 2017 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Porto jest same sobie winne bo te kartki to idiotyczne decyzje zawodnikow choc i bez tego nie istnieli z juve ciekaw jestem czy gdyby Ranieri zostal tydzien dluzej to Leicester by tak walczylo jak wczoraj pewnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 http://youtu.be/Zl4JoAqV_So Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 na bank Real Leicester bo tak będzie i Barca Atletico ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Barca Monaco poproszę Real Juve Bayern Leicester Athletico Legia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja bym chciał Leicester - Monaco (aby jedna z tych teoretycznie najsłabszych byla w półfinale) lub Bayern - Monaco (pojedynek Lewy vs Glik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Przed losowaniem: https://twitter.com/Leo_messi0000/status/842375541244235776 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A ja mocno kibicuję Monaco i lisom. Mam dość realu i/lub barcy wpychanych niemal na siłę do finalow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 1/4 Atletico vs Leicester Borussia vs Monaco Bayern vs Real Juventus vs Barcelona szykuja sie swietne meczycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Tak naprawdę każda para wydaje się być w miarę wyrównana. Może poza Atletico - Leicester, no ale Leicester to pewnie nie byłoby faworytem nawet w ćwierćfinale ligi europy a nie mistrzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Mam nadzieje ze dwa hity Bayern vs Real i Juve vs Barca odbeda sie w inne dni bo przegapic byloby szkoda choc para Borussia vs Monaco wyglada tez interesujaco obie ekipy graja fajna ofensywna pilke Atletico z Leicester powinno sobie poradzic choc kto wie Jednego dnia beda grac BVB z Monaco i Juventus z Barca a drugiego Bayern z Realem i Atletico z Leicester. Edytowane 17 Marca 2017 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Super pary, naprawdę się nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Akurat z Atletico i Monaco w mojej opinii Lisy mogly/moga ugrac najwiecej. Dla nich super sprawa ze rewanz jest w Anglii. Dwa mega mecze i na tym etapie odpadna dwie wielkie firmy. Zadowolony jestem po losowaniu pod katem rywala dla Barcelony. Jakos Juve az tak bardzo nie jest straszne. Obawiam sie Dybali ale ten srodek pola Wlochow, gra Mandzukiciem do mnie nie przemawiaja. Super ze Bayern trafil na Real. Fajny mecz dla Carlo. Zapowiada sie interesujaca rywalizacja. Na dzis bym stawial: Atletico, BVB, Barcelona i chyba Real mimo wszystko. Jestem ciekaw, kiedy Mourinho rzuci wszystkie sily na LE, bo to dla MU wydaje sie byc najprostsza droga do LM w przyszlym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Huh, finał w 1/4. Real gra słabo ostatnio i to bardzo. Raczej Juve z Bayernem najlepsze w tym momencie jak już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Akurat z Atletico i Monaco w mojej opinii Lisy mogly/moga ugrac najwiecej. Dla nich super sprawa ze rewanz jest w Anglii. Dwa mega mecze i na tym etapie odpadna dwie wielkie firmy. Zadowolony jestem po losowaniu pod katem rywala dla Barcelony. Jakos Juve az tak bardzo nie jest straszne. Obawiam sie Dybali ale ten srodek pola Wlochow, gra Mandzukiciem do mnie nie przemawiaja. . Jak dla mnie Juventus to bedzie ciezki rywal. Ich defensywa jest bardzo mocna ,w ataku hasaja tez swietni zawodnicy Kluczem do awansu musi byc zdominowanie srodka pola co przy obecnej formie pomocnikow barcy moze byc trudne Busquets bez formy choc on i tak nie zagra w 1 meczu ,iniesta bez szalu a o Gomesie czy D.Suarezie nie ma co mowic ale zostal prawie miesiac do spotkan wiec sie jeszcze duzo moze zmienic Pierwsze mecze: 11 kwietnia, wtorek: Borussia Dortmund v AS Monaco Juventus v FC Barcelona 12 kwietnia, środa: Atlético Madryt v Leicester City Bayern Monachium v Real Madryt Rewanże: 18 kwietnia, wtorek: Leicester City v Atlético Madryt Real Madryt v Bayern Monachium 19 kwietnia, środa: AS Monaco v Borussia FC Barcelona v Juventus Edytowane 17 Marca 2017 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jak dla mnie Juventus to bedzie ciezki rywal. Ich defensywa jest bardzo mocna ,w ataku hasaja tez swietni zawodnicy Kluczem do awansu musi byc zdominowanie srodka pola co przy obecnej formie pomocnikow barcy moze byc trudne Busquets bez formy choc on i tak nie zagra w 1 meczu ,iniesta bez szalu a o Gomesie czy D.Suarezie nie ma co mowic ale zostal prawie miesiac do spotkan wiec sie jeszcze duzo moze zmienic Pierwsze mecze: 11 kwietnia, wtorek: Borussia Dortmund v AS Monaco Juventus v FC Barcelona 12 kwietnia, środa: Atlético Madryt v Leicester City Bayern Monachium v Real Madryt Rewanże: 18 kwietnia, wtorek: Leicester City v Atlético Madryt Real Madryt v Bayern Monachium 19 kwietnia, środa: AS Monaco v Borussia FC Barcelona v Juventus Nie przesadzalbym. Gracze typu Higuain czy Mandzukic to wymarzeni napastnicy pod Barce. Silni ale nie szybcy. Martwi Dybala bo moze blysnac w tych meczach. Srodek pola u jednych i drugich szalu nie robi. Obrona Juve jest dla mnie lekko przereklamowana, 2 lata temu to byly kocury a teraz potrafia przytrafic sie im proste bledy. No i Buffon w bramce to zawsze kilka nieprawdopodobnych obron. Dla mnie lekkim faworttem jest Barcelona, ktora do konca sezonu juz chyba na stale powinna przejsc na ustawienie 3-4-3. Messi grajacy w srodku pola vedzie stwarzal wiecej zagrozenia a i doda jakosci do tego badz co badz w ostatnich tygodnich towarzystwa pod forma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Nie przesadzalbym. Gracze typu Higuain czy Mandzukic to wymarzeni napastnicy pod Barce. Silni ale nie szybcy. Martwi Dybala bo moze blysnac w tych meczach. Srodek pola u jednych i drugich szalu nie robi. Obrona Juve jest dla mnie lekko przereklamowana, 2 lata temu to byly kocury a teraz potrafia przytrafic sie im proste bledy. No i Buffon w bramce to zawsze kilka nieprawdopodobnych obron. Dla mnie lekkim faworttem jest Barcelona, ktora do konca sezonu juz chyba na stale powinna przejsc na ustawienie 3-4-3. Messi grajacy w srodku pola vedzie stwarzal wiecej zagrozenia a i doda jakosci do tego badz co badz w ostatnich tygodnich towarzystwa pod forma... dla mnie rowniez Barcelona jest lekkim faworytem w tym dwumeczu jednak patrzac na klopsy obrony i bezbarwna pomoc moze byc ciezko Messi tez musi sie ogarnac bo dwumecz z PSG i spotkanie z deportivo przeczlapal na boisku Real w ciagu 15 dni bedzie gral z Atletico,Bayernem,Bayern i Barcelona moga sie wykrwawic w tym okresie i poplynac w La liga i Champions League Edytowane 17 Marca 2017 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Piłkarze Arsenalu biorą przykład z Lisów czy oni naprawdę są w ostatnich tygodniach tak beznadziejni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Barca i Juve czyli dwie moje ulubione ekipy spoza wysp w jednej parze! (tak, wciąż pamiętam jak fcb się tu znalazło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi