TuPalnik Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A jakie ma znaczenie ten tytuł w kontekście transferu, bo nie bardzo rozumiem?Już ci tłumacze. Lewy jeśli zdobędzie króla strzelców i mistrzostwo niemiec po raz kolejny to może chcieć szukać nowych wyzwań indywidualnie. W Niemczech wygrał wszystko co jest do wygrania, ma uznamą markę. Ja wiem, że ligi mistrzów z Bayernem nie wygrał ale to może i w Realu czy Anglii zrobić. To oczywiście tylko moje rozmyślanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Co potwierdzają wyniki drużyn z obu tych lig w Europie Brnij dalej w te bzdury. Siła ligi a wyniki najlepszych drużyn w pucharach to 2 inne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Brnij dalej w te bzdury. Siła ligi a wyniki najlepszych drużyn w pucharach to 2 inne sprawy. Fatalny wieczór wybrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Mam pomysl, wywalic LvG na zbity pysk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Fatalny wieczór wybrałeś Mamy nowego faworyta Ligi Europy. A tak nawiasem mówiąc to skład kończący mecz: DeGea - Smalling, Blind, Varela, Borthwick-Jackson - Depay, Powell, Fellaini, Carrick, Lingaard - Martial jest rzeczywiście taki mocny? Z drugiej strony Borussia, która klepnęła Bayern przegrała z City, więc nie wyciągajmy daleko idących wniosków Edytowane 8 Grudnia 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Mamy nowego faworyta Ligi Europy. A tak nawiasem mówiąc to skład kończący mecz: DeGea - Smalling, Blind, Varela, Borthwick-Jackson - Depay, Powell, Fellaini, Carrick, Lingaard - Martial jest rzeczywiście taki mocny? Z drugiej strony Borussia, która klepnęła Bayern przegrała w City, więc nie wyciągajmy daleko idących wniosków Nie wyciągam daleko idących wniosków, bazuję na doświadczeniach z poprzednich jakichś 5 lat, które jasno pokazują, że liga angielska jest słaba w porównaniu do hiszpańskiej i niemieckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Mamy nowego faworyta Ligi Europy. A tak nawiasem mówiąc to skład kończący mecz: DeGea - Smalling, Blind, Varela, Borthwick-Jackson - Depay, Powell, Fellaini, Carrick, Lingaard - Martial jest rzeczywiście taki mocny? Z drugiej strony Borussia, która klepnęła Bayern przegrała z City, więc nie wyciągajmy daleko idących wniosków Mamy nowy termin - BPL odpuszca LM A tak na serio. LVG chyba myśli, że stoi wyżej niż Ferguson kiedykolwiek. Zgadzam się z danpem, niech go wyjebią w końcu na żadnym froncie jego wkład dupy nie urywa... mówiąc delikatnie. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Nie chce mi sie wymieniac wszystkich bledow, bo kazdy srednio nawet zorientowany kibic to widzi. Od wielbladow przy doborze grajkow, gdzie mial mega budzet przez dwa lata, po nietrafiona taxe ktora oznacza tez brzydka gre, brak napastnikow i fatalna srednia zdobytych bramek, po idiotyczne decyzje w trakcie spotkan (wpuszczanie Feli jako jedynej deski ratunku-raz sie udalo z FC Brugge-sukces), zdejmowanie wyrozniajacych sie graczy w poszczegolnych spotkaniach i zastepowanie ich Fela, Powellami (wiem wiem jeden raz ale to przyklad). Nawet mi sie nie chce rozwijac tematu, niby Ancelotti cos tam gadal, ze bylby zainteresowany praca w MU. Totalna degrengelada, a Scholes, Ferdinand i Keane maja chociaz uzywanie... Daley Blind na srodku obrony hehe. Ashley Young jako full back, sezon temu wing back hehe. Dalej mi sie nie chce gadac, na bruk i tyle, 1,5 roku prawie, ani stylu, ani pomyslu. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Carlo nawet chyba coś wspominał, że mógłby w trakcie sezonu się tego podjąć. Byle nie dawali drużyny Giggsowi... Największy problem u LvG jest taki, że u niego najlepiej grają ci, którzy dopiero przyszli. I to przez krótki okres. Zanim nie łykną słynnej już chyba filozofii i procesu... do tego momentu jest ok. Później jednak ta filozofia ich zabija, siada każdy. W takiej sytuacji i transfery za miliard funtów nie pomogą. Nawet nie interesuję się teraz, kto może być na radarze United, bo szkoda takiego gracza żeby się dusił w jego taktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 o jaką filozofie chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 wczoraj Manchester a dzis chelsea czy Arsenal jada na ryby? chociaz wydaje mi sie ze mourinho ucieknie spod topora a arsenal rozpyka grekow choc to i tak chwilowe uciekniecie z nad przepasci przyjdzie 1/8 i Arsenal znowu wyjazd do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 o jaką filozofie chodzi? Van Gaala. Bez przerwy powtarza proces i to, że piłkarze muszą łapać filozofię... do usrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Arsenal musi wygrać 2 bramkami z Olympiakosem no chyba że będzie wynik typu 3-4. Chelsea z Porto remis i zegnamy 3 angielskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Heroiczna walka Czelsi o utrzymanie trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wciąż wierzę, że dadzą radę. Z drugiej strony trzeba pamiętać, że to jest przewielka Premiership, tutaj każdy może wygrać z każdym to pewnie i każdy może spaść albo zrobić majstra. Tymczasem w 1/8 znowu odgrzewane szlagiery, mogliby już znieść te ograniczniki i losować po prostu wszystkich z dwóch kotłów (zwycięzcy grup i drugie lokaty), bez żadnych krajowych i telewizyjnych regulacji. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja tam sobie z przyjemnoscia obejrze becki ktore Czelsi zgarnie od PSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie wiem na ile to prawdziwy fragment z książki, znalazłem na twitterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 nie dość, że kret to jeszcze pizda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 nie dość, że kret to jeszcze pizda Jose zrobił robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Raul sam odszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi