The Game 85 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 9 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Legia ma trzeci wynik xG w lidze więc tam nie ma większego problemu z kreowaniem sytuacji bramkowych. Obrona też jest powyżej przeciętnej (a w meczach domowych bardzo dobra). Tragiczne jest natomiast wykańczanie akcji. Legia nieźle kreuje, ale ma duet Rajović- Colak w ataku. Przede wszystkim to Rajović zmarnował już wiele super okazji w tym karnego. Nie mogę doprawdy zrozumieć dlaczego już 3 trener tak usilnie na niego stawia. Przecież ktokolwiek z rezerw, czy nawet z juniorów nie mógłby być gorszy. Na szczęście już blisko powrotu Nsame, to może coś się poprawi. Do tego w bramce długo stał Tobiasz, zdecydowanie jeden z najgorszych w lidze, a i obrońcom przytrafiały się babole. Choć i dzisiaj ta interwencja Hindricha nie najlepsza, no i Pankov mógł zachować się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 18 godzin temu, The Game 85 napisał(a): Na szczęście już blisko powrotu Nsame, to może coś się poprawi. Co poprawiać? Ja jestem zdania, że lepsze jest wrogiem dobrego. Jeszcze parę tygodni i chłopak z Danii będzie strzelaj jak najęty, pytanie czy będzie to robił w Poznaniu czy W Siedlcach czy też innej Łęcznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 24 minuty temu, antek napisał(a): Co poprawiać? Ja jestem zdania, że lepsze jest wrogiem dobrego. Jeszcze parę tygodni i chłopak z Danii będzie strzelaj jak najęty, pytanie czy będzie to robił w Poznaniu czy W Siedlcach czy też innej Łęcznej. Ja sądzę, że on obecnie to ani w Siedlcach, ani w Łęcznej by nie strzelił. Nawet mam wątpliwości, czy gdyby go Papszun odesłał do rezerw to mógłby sobie nie poradzić. Choć pamiętając Papszuna i jego przywiązanie do Musiolika i jemu podobnych to może i Rajovicia się trzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) od wpierdolu w Szczecinie (5-1) czyli od 24 listopada, Zagłebie straciło dwa gole w lidze tymczasem Płock od Legii na pierwszym spadkowym miejscu dzieli 8 punktów kto jak kto, ale oni mogą to zrobić i się jeszcze z hukiem spi*****ić a w 1 lidze wiceliderem została Polonia Warszawa, jakby tak podmiankę zrobić - coś pięknego Edytowane 2 Marca przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 10 godzin temu, airmax napisał(a): Przynajmniej żółta kartka dla gracza Getafe za zaatakowanie twarzą kolana chcącego tylko grać w piłkę gracza Realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Real posypany strasznie. Jedyny w miarę skuteczny pomysł na grę to piłka na skrzydło do Viniego. Tyle, że ten w drugiej połowie nie miał już siły biegać i tylko rozkładał ręce. Turek coś tam jeszcze próbuje ale reszta jest posrana i nie ma się co dziwić skoro kibice gwiżdżą na nich po nieudanej akcji. I oni zwolnili trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca czyli już wiadomo, że 15M Euro + trzy odprawy dla trenrów poszły w kibel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Zawisza Pany xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Było o sferze rozpętanej przez Harrego Pottera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 14 minut temu, ptak napisał(a): Było o sferze rozpętanej przez Harrego Pottera? Do spodu że Śląskiem i innymi tworami które dostają miliony od samorządów, tu musi być przełom bo system jest zwyczajnie chory. W tym wszystkim najlepszy jest Jezierski "nie ma żadnych nacisków ale ja wolę się podać do dymisji niż przyjąć kibiców Wisły" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca przypominam tylko ze TO TEN HAM jest w top10 najbogatszych pilkarskich klubow na swiecie xd JADOM!! a to jedna z przyczyn dlaczego jest tak a nie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Do spodu że Śląskiem i innymi tworami które dostają miliony od samorządów, tu musi być przełom bo system jest zwyczajnie chory. W tym wszystkim najlepszy jest Jezierski "nie ma żadnych nacisków ale ja wolę się podać do dymisji niż przyjąć kibiców Wisły" xD w ektraklasie jedyny uczciwie działający klub to Termalika a później to niestety Legia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Piszczek jak Lato i Boniek. Balon pękł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Zagłębie liderem przynajmniej do następnej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca zagadka, do wygrania zdjęcie Chomika z Sarapatą https://www.sofascore.com/pl/football/player/compare?ids=316216,33689&ut_ids=_,202&s_ids=_,76477&s_types=_,overall który z powyższych graczy zarabia 3 miliony złotych za sezon, at least jak o w ogóle k**** możliwe, być dynamicznym, szybkim skrzydłowym i być faulownym co 10 mecz? xd to tak na dobrą wróżbę, przed meczem o stawkę, których nigdy odkąd jestem czynnym kibicem nie wygrywamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi