The Game 85 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 16 minut temu, jack napisał(a): Może Papszun to jego forpoczta? Sprawdzi co i jak, poprzegrywa trochę meczów by obniżyć cenę. Też możliwe. Bo z punktu widzenia biznesowego wartość Legii w perspektywie spadku jest teraz raczej niska. Choć bardziej do mnie przemawia to co powiedział Borek, że to bardziej próba nacisku na władze Częstochowy, żeby zbudowali stadion, bo jak nie to się wyniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Gdzie to obejrzę?moja zjebana kablówka (Play) nie daje możliwości oglądania Polsatu przez internet. Jako, że sytuacja Violi w tabeli jest taka sobie to liczę, że mecz w Białymstoku odpuszczą. Różnica temperatur to prawie 15°C a dzisiaj i nich i tak jest zno bo jakieś +10. Edytowane 19 Lutego przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 8 minut temu, ptak napisał(a): Gdzie to obejrzę?moja zjebana kablówka (Play) nie daje możliwości oglądania Polsatu przez internet. Jako, że sytuacja Violi w tabeli jest taka sobie to liczę, że mecz w Białymstoku odpuszczą. Różnica temperatur to prawie 15°C a dzisiaj i nich i tak jest zno bo jakieś +10. https://strumyk.help/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Podziękował. Ten reczoczacy koleś to nie jest Hiszpan a nie Meksykanin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Kozubal w 11 minut z golem + bezpośrednie czerwo na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Widziałem pierwszą połowę ale jestem na chacie i nie mam tv 1 godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): https://strumyk.help/ Jak ja nie cierpię takiego dziadostwa gdzie trudno się zalogować bo przenosi mnie na inną stronę. 15 minut użerania się i nie można odpalić. Dlatego tak wkurza mnie Play z tym blokowaniem Polsatu (chyba że to wina Polsatu) bo place a nie mogę korzystać Edytowane 19 Lutego przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 10 minut temu, ptak napisał(a): Jak ja nie cierpię takiego dziadostwa gdzie trudno się zalogować bo przenosi mnie na inną stronę. 15 minut użerania się i nie można odpalić. Dlatego tak wkurza mnie Play z tym blokowaniem Polsatu (chyba że to wina Polsatu) bo place a nie mogę korzystać to im to powiedz a nie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego jak Was nie zraża, że to kacapska strona, to w sumie nie ma nic lepszego, zawsze wszystkie mecze w bdb jakości https://q25.liveball.st/league/conference-league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): to im to powiedz a nie mnie Dlatego poszukałem czegoś innego. Rewelacji nie ma ale jak widzę Polski zespół zamykający włoski w ich polu karnym to dziwnie to wygląda. 41 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak Was nie zraża, że to kacapska strona, to w sumie nie ma nic lepszego, zawsze wszystkie mecze w bdb jakości https://q25.liveball.st/league/conference-league No jakość naprawdę dobra. A mnie ten język nie mierzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Jak bardzo rezerwowy skład Fiołków to jest? Bo ten bramkarz to backup backupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Sławek w bramce zamiast pilke łapać to klaskać mu sie zachciało Edytowane 19 Lutego przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 48 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jak bardzo rezerwowy skład Fiołków to jest? Bo ten bramkarz to backup backupa. Po za bramkarzem to normalnie to wygląda. Jaki babol Abramowicza Tego to już nią dało się obronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 6 minut temu, fluber napisał(a): W połowie maja może być dobry termin na citybreaka w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 3 godziny temu, fluber napisał(a): To może być drugi najlepszy sezon w historii polskiej piłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego świeżynka z australijskich pastwisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ciekawe czy po meczu z Osasunę Alvaro znów biczował się na konferencji prasowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Adamski strzela dla Legii. beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 47 minut temu, jack napisał(a): Adamski strzela dla Legii. beka Paszun z fartem. Legia wygląda mocno średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi