MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, The Game 85 napisał(a): Nie oglądałem tego meczu, ale wg Flashscore to właśnie Zych był najlepszym piłkarzem tego meczu. Patrząc na to, że w meczu Legii w 100 procentach w pełni zasłużenie najlepszym graczem był bramkarz Celje, to jednak jakoś się tam znają. Możesz mi wierzyć na słowo, że nie był nawet w TOP5 Rakowa. Ogólnie jestem trochę zdziwiony, że wygryzł Trelowskiego. Svarvas, Racovitan, Struski, Brunes duuużo lepsi, Tudor pewnie też. Nic specjalnego nie wybronił, w pierwszej połowie dwie bardzo elektryczne interwencje. Flashscore to chyba tylko algorytmem się sugeruje. Może na plus, że bardzo dobrze gra nogami i to mogło zapunktować gdzieś tam w statystykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 minut temu Udostępnij Opublikowano 13 minut temu Lech jest zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 12 minut temu Udostępnij Opublikowano 12 minut temu Ostatnie mecze w Lidze Konferencji dla Polskiej piłki bardzo słabe. W poprzedniej kolejce tylko Legia wygrała, a w tej nawet jeszcze gorzej i tylko remis Rakowa I Jagielloni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi