Qcin_69 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Wcześniej, ~98 roku, PSG dostało walkower 0:3, ponieważ grał zawodnik zawieszony za kartki. Identyczna sytuacja. i o prawe jajo mogę się założyć, że gdyby nie to, że nie miało to żadnego wpływu na wynik rywalizacji (PSG i tak awansowało) to żadnego walkowera by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): i o prawe jajo mogę się założyć, że gdyby nie to, że nie miało to żadnego wpływu na wynik rywalizacji (PSG i tak awansowało) to żadnego walkowera by nie było To było w pierwszym meczu z jakimiś Węgrami czy Rumunami. Poszukam dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 52 minuty temu Udostępnij Opublikowano 52 minuty temu 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): To było w pierwszym meczu z jakimiś Węgrami czy Rumunami. Poszukam dokładnie. w drugim, z Macabi (pierwszy wygrali 4:1 na wyjeździe) z tego co znalazłem, ale nie weryfikowałem tego specjalnie. Chevert czy ktoś tam wszedł w 78 minucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 minut temu Udostępnij Opublikowano 31 minut temu 20 minut temu, Qcin_69 napisał(a): w drugim, z Macabi (pierwszy wygrali 4:1 na wyjeździe) z tego co znalazłem, ale nie weryfikowałem tego specjalnie. Chevert czy ktoś tam wszedł w 78 minucie Że Steaua przegrali w pierwszym meczu 2-3, ale poszedł walkower na 0-3. https://en.wikipedia.org/wiki/1997–98_UEFA_Champions_League_qualifying_rounds#Steaua_București_v_Paris_Saint-Germain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi