jack Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Branco mi wtedy serce złamał Noooo, okrutne to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Branco mi wtedy serce złamał A mnie uradował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca To Janek Urban selekcjonerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 1990 - 2006 - na teraz 2010 - do teraz - na za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Zapraszam do zgłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca nieoficjalnie, ale strims.top chyba zamknięte na dobre smuteczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nieoficjalnie, ale strims.top chyba zamknięte na dobre smuteczek wróci jak zatoka piratów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca W dniu 9.07.2025 o 20:16, LeweBiodroSmoka napisał(a): nieoficjalnie, ale strims.top chyba zamknięte na dobre smuteczek W dniu 9.07.2025 o 20:28, P_M napisał(a): wróci jak zatoka piratów https://strumyk.in/ prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Ale to był szczszał!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca (edytowane) 28 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): https://strumyk.in/ prosze widziałem to już, przecież to się do niczego nie nadaje póki co Edytowane 10 Lipca przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca https://vm.tiktok.com/ZNd5QJH62/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 6 minut temu, LAF napisał(a): https://vm.tiktok.com/ZNd5QJH62/ Thx Bart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 8 minut temu, LAF napisał(a): https://vm.tiktok.com/ZNd5QJH62/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Crystal Palace chairman Steve Parish says the decision to remove Crystal Palace from the Europa League next season is "the biggest injustice in the history of football" Mysle se że moze czas najwyższy po 40 latach przestac ogladac ta zasrana piłke. Dużo dziwnych rzeczy się widziało przez te lata, ale to , to jest jakiś wbity na amen gwóźdź do trumny. Naprawde to jest jakieś kompletne nieporozumienie patrząc na to co inni odpierdalają. Serio CP w pucharach po takim sezonie, takim finale z jebanym City ze 150 zarzutami i im robią out? Brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2 godziny temu, marzec napisał(a): Crystal Palace chairman Steve Parish says the decision to remove Crystal Palace from the Europa League next season is "the biggest injustice in the history of football" Mysle se że moze czas najwyższy po 40 latach przestac ogladac ta zasrana piłke. Dużo dziwnych rzeczy się widziało przez te lata, ale to , to jest jakiś wbity na amen gwóźdź do trumny. Naprawde to jest jakieś kompletne nieporozumienie patrząc na to co inni odpierdalają. Serio CP w pucharach po takim sezonie, takim finale z jebanym City ze 150 zarzutami i im robią out? Brak słów. Nie robią im out z pucharów tylko przenoszą do ligi konferencji, a dokładniej to zamieniają miejscami z Nottingham Forest z powodu tego samego właściciela większościowego co w Lyonie, który też się zakwalifikował do ligi Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Urban selekcjonerem. Miesiąc robienia szopki, a można było dać chłopowi od razu pracować. Powodzenia Panie Janku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Urban selekcjonerem. Miesiąc robienia szopki, a można było dać chłopowi od razu pracować. Powodzenia Panie Janku Zdecydowanie bardziej wolałbym aby wrócił do Legii. Ale też jest to chyba pierwszy selekcjoner od lat, którego naprawdę lubię i z niecierpliwością czekam na jego debiut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 25 minut temu, The Game 85 napisał(a): Zdecydowanie bardziej wolałbym aby wrócił do Legii. Ale też jest to chyba pierwszy selekcjoner od lat, którego naprawdę lubię i z niecierpliwością czekam na jego debiut. Serio to taka jakość? Dla mnie to zawsze był taki fajny wujek, ciepłe kluchy. Przyznaję nie śledziłem mocniej jego kariery więc nie orientuje się jaki był na co dzień, jakbyś mógł się podzielić swoimi przemyśleniami to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca (edytowane) I mamy gola na Euro! Nawet dwa! Edytowane 12 Lipca przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 23 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Serio to taka jakość? Dla mnie to zawsze był taki fajny wujek, ciepłe kluchy. Przyznaję nie śledziłem mocniej jego kariery więc nie orientuje się jaki był na co dzień, jakbyś mógł się podzielić swoimi przemyśleniami to byłbym wdzięczny. Jak na polskie warunki, to jeden z bardziej utytułowanych trenerów. Do tego ostatnio bardzo solidne wyniki w z Górniku. Ja Urbana po prostu bardzo lubię i szanuję i to chyba mój ulubiony z byłych trenerów Legii, gdzie pamiętam jego znakomity początek gdzie wygrał chyba 6 meczów na starcie ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi