Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wrzuć jeszcze te posty o wyższości Kane'a nad Lewym, przy okazji jeszcze możesz dorzucić te o Jadze, która się skompromituje w Europie

z Jagą się pomyliłem co mnie bardzo cieszy, a o wyższości Kana nad Lewandowskim to Ty musiałbyś znaleźć, bo ja nigdy nic takiego nie twierdziłem. 

Pisałem tylko że to dokładnie ten sam poziom sportowy - co wciąż uważam za dość łatwe do obrony :) 

No ale w sumie nic dziwnego, skoro Głos Pomorza dowodził całkiem niedawno

W dniu 20.09.2023 o 18:35, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie rozumiem tego hejtu na Probierza i takich wylewów, poza Papszunem nie ma praktycznie żadnego Polaka z lepszym CV od Proberza, taki po prostu mamy poziom i trzeba o tym pamiętać, mieliśmy Smudę i Fornalka z mistrzostwami i nic to nie dało, była totalna klapa,  tutaj właśnie Probierz bardziej przypomina Nawałkę, nieoczywisty wybór mający coś do udowodnienia, identyczne komentarze były właśnie gdy Boniek wybierał AN

czy też 

W dniu 20.09.2023 o 17:22, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Probierz jest jaki jest, ale na tle poprzednich wyborów wydaje się i tak najlepszy, bo nie jest w nic umoczony i  na pewno poświęci się tej pracy w 120%, już nawet zapowiedział, że jutro leci do Włoch oglądać mecze Polaków, czyli na oko w tydzień obejrzy więcej spotkań poza Polską niż Santos przez całą kadencje

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

Będzie zabawnie, jeśli wyjdzie ze Kulesza wyjebal Probierza ale dał mu wyjść z twarzą 

bardzo zabawnie 

to jest oczywiste dla kazdego co kuma temat

nikt nie rezygnuje z milionow zlotych

dogadali sie a "rezygnacja" jest tylko pod pr, kase dostanie

1 minutę temu, Kubbas napisał(a):

to jest oczywiste dla kazdego co kuma temat

nikt nie rezygnuje z milionow zlotych

dogadali sie a "rezygnacja" jest tylko pod pr, kase dostanie

Czy wobec tego co napisałeś nie wydaje ci sie ze probierz zachował sie jak c*** skończony nie dając podobnej szansy Lewemu?

3 minuty temu, josephnba napisał(a):

Czy wobec tego co napisałeś nie wydaje ci sie ze probierz zachował sie jak c*** skończony nie dając podobnej szansy Lewemu?

nawet sobie bym powiedzial

bo lewy mu dal wystawke zeby sam dobrze na tym wyszedl a debil tego nie wzial xd przeciez komunikat ze lewy zrezygnowal z opaski by sprawial ze ma czyste papcie

ale on chcial pokazac ze jest bossem xd

4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

a o wyższości Kana nad Lewandowskim to Ty musiałbyś znaleźć, bo ja nigdy nic takiego nie twierdziłem. 

Pisałem tylko że to dokładnie ten sam poziom sportowy - co wciąż uważam za dość łatwe do obrony :) 

na pewno mam szukać? i uwierzyć, że tak było?

5 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

No ale w sumie nic dziwnego, skoro Głos Pomorza dowodził całkiem niedawno

to, że naiwnie wierzyłem w gościa, to akurat chyba ładnie z mojej strony, wierzyłem też w Mudiaya Farieda czy Bartona, tak to już jest z tym kibicowskim sercem

ale już wymagać przeprosin za to, że się miało zdanie jak 4/5 Narodu, to już tylko redaktor naczelny "Cygańskich Faktów i Mitów" może oczekiwać

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na pewno mam szukać? i uwierzyć, że tak było?

to, że naiwnie wierzyłem w gościa, to akurat chyba ładnie z mojej strony, wierzyłem też w Mudiaya Farieda czy Bartona, tak to już jest z tym kibicowskim sercem

ale już wymagać przeprosin za to, że się miało zdanie jak 4/5 Narodu, to już tylko redaktor naczelny "Cygańskich Faktów i Mitów" może oczekiwać

masz, znalazłem za Ciebie 

W dniu 5.02.2022 o 01:45, Qcin_69 napisał(a):

czymś sie różniła ich gra? dla mnie ten sam profil gracza, dzisiaj mam nawet wyżej Lewandowskiego bo poprawił playmaking, 3 lata temu miałbym wyżej Kane (od Lewandowskiego) właśnie z tego powodu.

Tak jak zgadzam sie ze pozycja typowego ST jest obecnie marginalizowana i już nie spotkamy sie z sytuacja ze ~Pippo Inzaghi będzie grał w drużynie wygrywającej Ligę Mistrzów, tak nie zgadzam sie ze Lewandowski jest przereklamowany- nie jest to gracz który w pojedynkę będzie robol grę, to prawda, rozumiem ze Camby wyżej miał Reusa, czy ze przyjdzie ktoś i wyżej będzie miał Millera teraz, tak Lewandowski w tym co robi jest elitarny i nie zgodzę sie ze wkładasz do Bayernu w jego miejsce Radosława Matusiaka i Bayern jest równie silny co z Lewandowskim. 

Bayern nie dominuje tyłków Bundeslidze, oni rok w rok są topowym zespołem Europy, który walcował Barcelonę jak nikt w historii. Nie da sie rok w rok wygrywać LM, jedynie Real zrobił b2b nie wygrywając przy tym tytułów na krajowym podwórku. 

3 minuty temu, Camelus napisał(a):

O, Papszun powiedział, że jest zainteresowany. Ciekawe, bo wyglądał na obrażonego przy wyborze Probierza.

o skad info?

niech wezma w koncu najlepszego polskiego trenera czyli papszuna

a nie opcje b c d

tak wlasnie kasperczak czekal w blokach

3 minuty temu, Kubbas napisał(a):

o skad info?

niech wezma w koncu najlepszego polskiego trenera czyli papszuna

a nie opcje b c d

tak wlasnie kasperczak czekal w blokach

Kasperczaka nie wzięli bo był spoza układu, nawet jak grał w reprezentacji to był z boku poza bagnem, wzięli Wójcika, Smudę, Janasa ale nie Kasperczaka ;)

@Qcin_69 Głos Pomorza 🤣😂🤣

Myślałem że ta gazeta to ewentualnie na papier toaletowy w nagłych wypadkach a tu widać mają nawet dedykowany dział poświęcony NBA.

Edytowane przez agresywnychomik

7 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

masz, znalazłem za Ciebie 

oj coś ściemniasz, to nie była taka krótka dyskusja

4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Kasperczaka nie wzięli bo był spoza układu, nawet jak grał w reprezentacji to był z boku poza bagnem, wzięli Wójcika, Smudę, Janasa ale nie Kasperczaka ;)

nie z układu, tylko wtedy Smudę chcieli wszyscy, a PZPN zwykle wsłuc***e się w vox populi

ciekawa cenzura

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

oj coś ściemniasz, to nie była taka krótka dyskusja

no tak, sfabrykowałem te wypowiedzi :) 

Dłuższa była w czasach ATF piłkarskiego, której niestety nie ma :) 

Przypomne tylko, że byłem jedyną osobą na forum chwalącą wybór Benzemy w tamtym drafcie (nie pamiętam przez kogo) gdy wszyscy bekę z tego mieli, no ale to jak w większości dyskusji na tym forum piłkarskich xd Jedni oglądają mecze, inni oglądają Meczyki i wyniki na telegazecie xd 

o tak, Qcin niczym Borek, 17 dekoderów na 30 monitorów, wszyscy wiemy

nic nie poradzę że po 10 minutach transmisji stawiam rzetelniejsze analizy  niż kibice Pogoni po 40 latach oglądania ekstraklasy! 

Po prostu przeproś i się ukłoń, a nie walczysz w przegranej sprawie. 

12 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

możesz przeprosić na PM, nikt się nie dowie, dalej będziesz mógł być autorytetem 

Ty, autorytet, weź lepiej powiedz gdzie jest ten trener z wyższej półki i te transfery za miliomy w tym Twoim klubiku co tak świetnie prosperuje, a reszta to tylko hejterzy

bo nie wiem czy wiesz, 10 lipca zaczynacie grę w pucharach