Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, josephnba napisał(a):

@LeweBiodroSmoka 

wszustko co zarzucałeś lewemu w pigułce która nawet średnio rozgarnięty kibic Jolcia powinien zrozumieć ;) 

https://www.facebook.com/share/r/1F1YV6Zm6d/?mibextid=wwXIfr

Ty Józek naprawdę się ogarnij, bo jak Tobie pasował taki kapitan, to nic mi do tego, ale porównywanie Lewego do Joka na poziomie reprezentacji, to naprawdę trochę jednak gruby lol

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ty Józek naprawdę się ogarnij, bo jak Tobie pasował taki kapitan, to nic mi do tego, ale porównywanie Lewego do Joka na poziomie reprezentacji, to naprawdę trochę jednak gruby lol

Ale ja Jola nie porównuje 

tobie dojebac chciałem żeś Baran ;)

I jakbyś nie doczytał wcześniej 

ani razu nie napisałem że lewy był dobrym kapitanem 

Edytowane przez josephnba

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

jakbyś nie doczytał wcześniej 

ani razu nie napisałem że lewy był dobrym kapitanem 

nie wiem co tam w gruncie rzeczy pisałeś, ale trochę męczy mnie już piętnowanie za odmienne opinie na tym forum i to nierzadko przez tych, którzy tu powinni świecić przykładem, pamiętając dobrze jak to było kiedyś

Widać gwiazdy tak zdecydowały 

mnie twoja wina ale filmik obejrzyj i posłuchaj o tych chorych liczbach św

Święty jest chyba jednym z niewielu dziennikarzy mających do Lewego stały dostęp, a to, że Lewy ma portfolio reprezentacyjnego goata, to nigdy tego nie negowałem, natomiast od Kataru czym dalej w las jego legacy ucierpiało bardzo boleśnie, takie jest moje zdanie i raczej za szybko się nie zmieni

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie wiem co tam w gruncie rzeczy pisałeś, ale trochę męczy mnie już piętnowanie za odmienne opinie na tym forum i to nierzadko przez tych, którzy tu powinni świecić przykładem, pamiętając dobrze jak to było kiedyś

Zluzuj chłopie 

nikt cię nie piętnuje, fakty ci przestawiam a nie zarzuty 

lewy to k**** robot i rzucanie mu w twarz tym że „śmiał odpocząć” blado wypada przy tym co ten koleś powiedział 

83 minuty w ciągu 10 lat w największych ligach 

do trgo nikt nie ma podjazdu z graczy 35+ a tutaj ty i chyba matek mu rzucacie w twarz tym że „olał kadrę” 

lewy to k**** robot i rzucanie mu w twarz tym że „śmiał odpocząć” blado wypada przy tym co ten koleś powiedział 

miał być jedynie na kadrze i się nawet na niej nagle pojawił, jak sobie przekalkulował, że straci na tym wizerunkowo, przestań już powtarzać wkoło te same frazesy, bo gubisz cały czas clue problemu

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

miał być jedynie na kadrze i się nawet na niej nagle pojawił, jak sobie przekalkulował, że straci na tym wizerunkowo, przestań już powtarzać wkoło te same frazesy, bo gubisz cały czas clue problemu

Bo szambo wyjebalo ze olewa orzełka to przyjechał 

Odwracasz kota ogonem ale ok 

widać proste „może nie miałem racji” nie przejdzie w twoim modelu telefonu 

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Czy mecz może dokończyć inny trener w takiej sytuacji jak nasza?:)

heh to by był dobry precedens, mi się przypomniał ten mecz w NBA gdzie jeden zawodnik wystąpił w barwach obu klubów

a dla Probierza piosenka

4 godziny temu, Kubbas napisał(a):

Może w końcu najlepszy Polski trener czyli Papszun dostanie kadrę tak jak powinno być 

A nie jakieś opcje b c d e f

obecnie Papszun nie ma już wcale tak wysokich notowań, po tym jak Raków w słabym stylu zaprzepaścił autostradę do mistrzostwa, a sam klub jest znienawidzony przez większość kibiców innych drużyn,  o wiele większym poparciem cieszy się zapewne sporo młodszy Siemieniec

9 minut temu, Stratosfear napisał(a):

Problem jest taki, ze tego badziewia nikt legitny nie bedzie chcial wziąść. Byla szansa na last minute miec Nawałkę to moze by cos z tego bylo. 

stary, nie zdajesz sobie chyba sprawy jakimi pieniedzmi operuje pzpn i ile placa trenerom

nie bez powodu Prodziż obecnie ma wyjebane czy go wyrzuca czy nie itak juz jest ustawiony po tym epizodzie kadrowym

come backu Nawalki bym nie wykluczal, ostatnio zaczal sie udzielac w mediach, jest pare wywiadow na yt, sam obejrzalem jeden caly 40 minutowy

moze wyczul okazje i wychodzi z cenia juz przeciez raz byl prawie dograny na powrot i go wyc***ali

5 minut temu, Kubbas napisał(a):

stary, nie zdajesz sobie chyba sprawy jakimi pieniedzmi operuje pzpn i ile placa trenerom

nie bez powodu Prodziż obecnie ma wyjebane czy go wyrzuca czy nie itak juz jest ustawiony po tym epizodzie kadrowym

to nie są wcale jakieś niewyobrażalnie duże pieniądze w poröwnaniu jakie dostaniesz w topowym klubie eklapy, Probierz to nie Santos, zresztą nie jestem przekonany czy po tym co odpierdala dostanie za szybko pracę w zawodzie, także tu są kolejne spore wątpliwości czy taki świetny interes ubił