Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale wiesz, ze potwierdza się teoria, ze cała szatnia popierała decyzje o zabraniu mu opaski? więc o ile można mieć jak zwykle zastrzeżenia do formy komunikacji Probierza, to mnie jakoś nie dziwi, że nie chciał aby do mediów wyszła wersja, która była fałszywa

Spoko, mnie szczerze mówiąc średnio obchodzi czy Lewandowskiego tam lubią czy nie. Dyskusja zaczęła się od tego, że niby to Lewy był całym problemem w tej sytuacji, gdzie sam Probierz mówi, że Lewy chciał to załatwić (bo pewnie nie chciał rezygnować z kadry na amen). Skoro Probierz jest tak szczery to spoko, tylko później niech nie robi narracji o gęstej atmosferze wokół kadry, w momencie gdy sam zamiast rozbroić bombe to ja zdetonował 

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

Weź pod uwagę że kadra od kataru jest niżej niż przeciętna 

lewy sam sobie niewiele wykreuje, ale to nie jego rola i nie jego gra 

jesli zespół nie popracuje na jego grę to tej gry nie ma, ot klasyczna 9ka 

pewnie to, że karnego z Meksykiem wykonał jak oststni cieć, albo, że w większości meczów miał po kilka zagrań rodem z eklapy, to też wina supportu?

Lebronowi byś tak nie podarował ;)

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale wiesz, ze potwierdza się teoria, ze cała szatnia popierała decyzje o zabraniu mu opaski? więc o ile można mieć jak zwykle zastrzeżenia do formy komunikacji Probierza, to mnie jakoś nie dziwi, że nie chciał aby do mediów wyszła wersja, która była fałszywa

dlaczego tak wielu tutaj zapomina o tym, że zdrowy kapitan nie chciał przyjechać na zgrupowanie z bardzo ważnym meczem, gdzie przy okazji mieli pożegnać inną legendę, a jak zrobiła się przez to chryja, to winny jest tylko Probierz, choć wg. doniesień Lewandowskiego w tym sporze w samej kadrze popiera tylko ssm Lewandowski?

c*** z tym co chce szatnia 

probierz zachował się jak ciul, mógł z tym odebraniem opaski poczekać bo lewego i tak dziś nie ma na zgrupowaniu 

zrobiłby to twarzą w twarz, na spokojnie i miałby czyste ręce 

a co on wolał 

Zadzwonic do legendy światowej piłki i mu powiedzieć żeby się pierdolil a na koniec zamiast zamknąć mordę na konferencji na temat przebiegu rozmowy, wpierdolil bańkę z benzyną do ogniska 

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pewnie to, że karnego z Meksykiem wykonał jak oststni cieć, albo, że w większości meczów miał po kilka zagrań rodem z eklapy, to też wina supportu?

Lebronowi byś tak nie podarował ;)

Lebron nie jest najlepszym piłkarzem w historii Polski którego cumby i mu podobno jadą jak bura suke za każde potknięcie 

i nie, nie tłumaczę lewego że się obraził bo to było szczeniackie 

ale nie on do tego doprowadził telefonem do selekcjonera tylko ten łysy c***ek bez wizji chcąc ratować swoją dupe, obciągnął Kuleszy 

Edytowane przez josephnba

Teraz, airmax napisał(a):

Spoko, mnie szczerze mówiąc średnio obchodzi czy Lewandowskiego tam lubią czy nie. Dyskusja zaczęła się od tego, że niby to Lewy był całym problemem w tej sytuacji, gdzie sam Probierz mówi, że Lewy chciał to załatwić (bo pewnie nie chciał rezygnować z kadry na amen). Skoro Probierz jest tak szczery to spoko, tylko później niech nie robi narracji o gęstej atmosferze wokół kadry, w momencie gdy sam zamiast rozbroić bombe to ja zdetonował 

na tym etapie to mamy taki burdel, że będzie tylko gorzej i żeby nie było - wszystko jest pokłosiem Kuleszy jako Prezesa i Probierza trenera,.a kapitanik wcale nie jest tutaj głosem rozsądku i kimś kogo trzeba bronić bez względu na wszystko

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na tym etapie to mamy taki burdel, że będzie tylko gorzej i żeby nie było - wszystko jest pokłosiem Kuleszy jako Prezesa i Probierza trenera,.a kapitanik wcale nie jest tutaj głosem rozsądku i kimś kogo trzeba bronić bez względu na wszystko

Nie bez względu na wszystko 

kapitanem był słabym 

nikt tego nie broni 

Teraz, josephnba napisał(a):

Nie bez względu na wszystko 

kapitanem był słabym 

nikt tego nie broni 

dla mnie przede wszystkim powinien być na zgrupowaniu i grać, być z drużyną, bo nawet sam mówił, że ma dużo czasu na odpoczynek, a tak to jest robinie debili z kolegów, sztabu i kibiców, a na sam koniec jak primadonna, to on się obraża, bo ktoś postanowił wyciągnąć konsekwencje z jego zachowania

dla mnie tu nawet nie ma o czym dyskutować

k**** panowie nie kompromituje się człowieka legendy stwierdzeniem 

teraz będę ja  

jak faktycznie probierz nie dał lewemu wyjść z tego z twarzą tylko go ugotował stwierdzeniem ze on powie jak było niezależnie od konsekwencji to nie dziwne że lewy nie chce dla niego grać 

dla mnie przede wszystkim powinien być na zgrupowaniu i grać, być z drużyną, bo nawet sam mówił, że ma dużo czasu na odpoczynek, a tak to jest robinie debili z kolegów, sztabu i kibiców, a na sam koniec jak primadonna, to on się obraża, bo ktoś postanowił wyciągnąć konsekwencje z jego zachowania

dla mnie tu nawet nie ma o czym dyskutować

Pamiętaj że przyjazd na kadrę nie jest obowiązkiem (ze tak wspomnę o Lebronie) 

Nie czuł się na siłach, sezon go wymęczył

w sumie nie ważne co 

nie on pierwszy i nie ostatni zrobił sobie wolne od kadry, a jak ktoś celnie zauważył on przez te lata opuścił jeden mecz w reprezentacji 

45 minut temu, airmax napisał(a):

patrząc na słowa

Patrząc na słowa, to c***a tutaj wiemy, bo już się rozjeżdżają zeznania - co innego Lewy, co innego Probierz, a jeszcze inne pomysły wrzucają od wczoraj niektórzy dziennikarze.

Bo była wersja Lewego, że Probierz zadzwonił, powiedział i po chwili wleciało w necie info od PZPN. Probierz mówi teraz, że jeszcze Lewy oddzwaniał (tego sam Lewy chyba nie mówił) i chciał po swojemu to zrobić, co byłoby też dla niego korzystniejsze wizerunkowo, ale przy okazji byłoby nieprawdziwą wersją całej akcji. Trener, i pewnie związek, nie chcieli tego tak zakończyć i ogłosili jak ogłosili.

Team raczej jest za trenerem.

Z plusów - na moim twitterze wpisy o Lewym wyparły prawie całkowicie przeróżne wrzutki nt. wyborów :) a najfajniejszy był temat, że drama Lewego została wywołana na prośbę Kaczyńskiego, żeby odwrócić uwagę od sfałszowanych wyborów :D 

3 minuty temu, josephnba napisał(a):

Nie czuł się na siłach, sezon go wymęczył

to przyjeżdzasz na zgrupowanie i jesteś z drużyną, nie musiał grać z Mołdawią, mógł zagrać nawet jedną połówkę z Finlandią, ale dla Niemieckiego szmatławca fajnie jest powiedzieć, że biologicznie czuje się na 30 lat, a w kraju zgrywać przemęczonego wszystkim emeryta

to przyjeżdzasz na zgrupowanie i jesteś z drużyną, nie musiał grać z Mołdawią, mógł zagrać nawet jedną połówkę z Finlandią, ale dla Niemieckiego szmatławca fajnie jest powiedzieć, że biologicznie czuje się na 30 lat, a w kraju zgrywać przemęczonego wszystkim emeryta

Ok powinien być z kadrą, niech będzie 

czy to jakkolwiek zmienia obraz sytuacji i zachowanie probierza? 

‚nie ma go więc to całe oświadczenie i telefon były niepotrzebne przed tak istotnym meczem 

dla mnie sama osoba Probierza jest tu trzeciorzędna, bo tego gościa dawno powinno nie być, to Lewy jest najważniejszym piłkarzem i ikoną w tym kraju i to na jego ruchy mam baczenie

Ok 

czy uważasz że trener X powinien zabrać piłkarzowi Y opaskę tak jak zrobił to probierz? 

Teraz, josephnba napisał(a):

Ok 

czy uważasz że trener X powinien zabrać piłkarzowi Y opaskę tak jak zrobił to probierz? 

jeśli drużyna była wściekła zachowaniem kapitana i w pełni popierała taki ruch, to jak najbardziej powinien zabrać, a że sam proceder wyszedł po probierzowemu to cóż, zero zaskoczki

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jeśli drużyna była wściekła zachowaniem kapitana i w pełni popierała taki ruch, to jak najbardziej powinien zabrać, a że sam proceder wyszedł po probierzowemu to cóż, zero zaskoczki

Nie neguje odebrania opaski (lewy nie powinien jej mieć bo nigdy nie był głosem szatni) a właśnie sposób i naracje po 

Mozna było tego wszystkiego uniknąć gdyby probierz nie wykręcił numeru lewego 

5 minut temu, josephnba napisał(a):

Mozna było tego wszystkiego uniknąć gdyby probierz nie wykręcił numeru lewego 

czyli jesteś zdania, że gdyby forma była inna, to Lewy wcale by z gry w kadrze nie zrezygnował?

no mi bardzo ciężko jest w to uwierzyć

w ogóle, obczajcie

przegrywamy z Finlandią, Kulesza nie ma już wyjścia i zwalnia Probierza, przychodzi ktoś nowy i powołuje Lewego i ten pewnie znowu jak ostatnia pipa będzie chodził wszędzie sam obrażony na cały świat

dlatego wydaje mi się, że gadki o powrocie pod nowym trenerio, to tylko takie prowe pierdololo

Edytowane przez LeweBiodroSmoka