tankathon Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Mmmm Europa, tam się oddycha... 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Barca - Milan? Piękny mecz, cudowna bramka Savicevicia, a na deser trafienie Marcela. FORZA AC MILAN!!! 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Ale c***nia że psg to wygrało Ja się cieszę, na ten triumf czekałem od czasów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 12 godzin temu, tankathon napisał(a): Mmmm Europa, tam się oddycha... Piękny mecz, cudowna bramka Savicevicia, a na deser trafienie Marcela. FORZA AC MILAN!!! Ja się cieszę, na ten triumf czekałem od czasów... Nie lubię włoskiej piłki ale francuskiej jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca To wiele tlumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Było głośno o debiucie Żuka w roli kapitana w meczu z Turcją ale o kolejnym, z Belgią już nie słyszałem. Tymczasem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 4 godziny temu, jack napisał(a): Było głośno o debiucie Żuka w roli kapitana w meczu z Turcją ale o kolejnym, z Belgią już nie słyszałem. Tymczasem: straszny cringe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Co ten inter odjebal? jeśli choć część z tych oskarżeń okaże się prawdą to niebieska strona Mediolanu długo może nie powąchać klasowego poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca trochę jak Essien na testach w Zagłębiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): trochę jak Essien na testach w Zagłębiu Ja i tak najbardziej lubie tekst Mirosława"strzelil bramke po indywidualnej akcji calego zespołu" Trzeciaka: "Nie potrzebujemy Lewandowskiego. Mamy Mikela Arruabarrenę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2 minuty temu, antek napisał(a): Ja i tak najbardziej lubie tekst Mirosława"strzelil bramke po indywidualnej akcji calego zespołu" Trzeciaka: "Nie potrzebujemy Lewandowskiego. Mamy Mikela Arruabarrenę" tych klasyczkow bylo troche "po cos mnie te drewno kazal ogladac, oddawaj mi za benzyne" - Franz o Lewym potem oczywiscie mowil, ze to taka zaslona dymna i od razu pojechal prosto do klubu by go jak najszybciej kupowac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 13 godzin temu, jack napisał(a): Było głośno o debiucie Żuka w roli kapitana w meczu z Turcją ale o kolejnym, z Belgią już nie słyszałem. Tymczasem: to ten co był za słaby na Pogoń bo mają Kacpra Smolińskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) W dniu 4.06.2025 o 09:41, jack napisał(a): Było głośno o debiucie Żuka w roli kapitana w meczu z Turcją ale o kolejnym, z Belgią już nie słyszałem. Tymczasem: Kiedyś ktoś zrobił listę Polakow którzy grają w juniorskich reprezentacjach Europy. Sporo tych polskich nazwisk było. Edytowane 5 Czerwca przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca no dobra, gość jest jednak syto pierdolnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Peszko z Grosickim w Kanale Sportowym opowiadają swoje pijackie anegdoty ze zgrupowań reprezentacji. Serio ludzie pod czterdziestkę nie mogą wytrzymać ze śmiechu z akcji, które większość z nas robiła na koloniach czy wycieczkach szkolnych. Już pomijając fakt, że reprezentantowi to nie przystoi i to zwykły brak szacunku dla kibiców. Debile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca o k**** grubo gosc poszedl sie najesc pierogow a jest w stanie krytycznym i walczy o życie Vanna Le chyba byl tam kelnerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): straszne to jest ale ja juz odkad Czesia wyjebali i jebla afera premiowa mam ta kadre gdzies, w ogole nie sledze co sie dzieje, a kiedys to bylo dla mnie normalne cafe futbol, prawda futbolu, sledzilem wszystkie te dyskusje, analizowalem niestety ale to takie przypomnienie jak czasami z grajkami nba ze moze i oni w pilke czy w kosza fajnie graja, ale duzy procent to niesamowite dzbany i maja w pizdzie wyniki/kibicow dlatego zawsze cenie takich gosci ktorzy sa liferami w sporcie i na prawde to kochaja, Djokovic, Durant, Lebron, Jokic, Giannis, Nadal, nasza Iga z ktorej sie nasmiewaja niektorzy jak placze a te nasze patalachy od kopanej, dostaja na dziure i usmieszki nie schodza z twarzy, w sumie to sie nie dziwie Lewemu ze nie chce przyjechac i z nimi grac, jak ma w Barcy w pelni profesjonalna ekipe ktora chce ugrac cos i moze jeszcze powalczyc o lige mistrzow, lepiej teraz odpoczac naladowac baterie i grac z ludzmi ktorym zalezy zagryzanie zebow, granie z kontuzjami, lzy po porazkach, wiesz wtedy ze ogladasz kogos prawdziwego O Robert w studio jest siedzi w Wichniarkiem Borkiem tłumaczy swoją decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca ładnie Norwedzy leją Włochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 22 minuty temu, kuba2419 napisał(a): ładnie Norwedzy leją Włochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 3 godziny temu, Kubbas napisał(a): O Robert w studio jest siedzi w Wichniarkiem Borkiem tłumaczy swoją decyzję tak w skrócie to co powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Czerwca Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca opuscil 2 zgrupowania przez 17 lat gra duzo potrzebuje resetu mentalnego i fizycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi