jordan20 Opublikowano Piątek o 20:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:24 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): byle tylko rankingu nie spi*****ić... Wy tam z Poznania o lecha to ty sie nie martw,spierdolic ranking to mogly te flejtuchy ze szczecina,ktorzy niemal co roku odpadaly z jakimis łachudrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 20:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:36 (edytowane) 12 minut temu, jordan20 napisał(a): o lecha to ty sie nie martw,spierdolic ranking to mogly te flejtuchy ze szczecina,ktorzy niemal co roku odpadaly z jakimis łachudrami ładny comingout ja rozumiem, że obecnie jest w Pyrlandii Euforia, ale jesteście najsłabszym mistrzem w ostatnich wielu sezonach, by przypomnieć serię wtop mając 9 punktów przewagi, najgłębszy skład w lidze i brak musu grania na kilku frontach ja z Pogonią przeżywam dzień świstaka od wpierdolu 0:2 z Polonią Wdowczyka za Bekdasa gdy wisiałem na płocie, a na tej ruinie zwanej stadionem było lekko 22k ludzi, jakieś przytyki randamów z neta nie robią na mnie wrażenia, nie chodziliście tygodnia w butach Portowca to nie wiecie co życie Edytowane Piątek o 20:36 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano Piątek o 20:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:43 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ładny comingout pudlo,bo kibicuje legii (z ktorej w kazdym mozliwym poscie niemilosiernie szydzisz) od wpierdolu z hajdukiem split. po prostu podpisuje sie pod zdaniem, ktore juz ktos napisal,ze dla dobra polskiej pilki najlepiej by co roku graly w pucharach lech,legia,rakow i jaga - one nabily najwiecej punktow i dzieki nim mamy tak wysoki ranking. pogon niestety co zagra w pucharach,to przynosi wstyd,wiec lepiej niecj trzyma sie od nich z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 20:49 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:49 (edytowane) 10 minut temu, jordan20 napisał(a): pudlo to dobrze, Legii już swoje pocisnalem a tamtym kurwiom jeszcze nie miałem okazji 10 minut temu, jordan20 napisał(a): pogon niestety co zagra w pucharach,to przynosi wstyd,wiec lepiej niecj trzyma sie od nich z daleka Też byłem zdania, że lepiej puścić Jagę tym bardziej, że oni by mieli słabo z finansami gdyby nie zrobili pucharów, a to świetny projekt zobaczymy co Habibi wyczaruje za transfery, na razie tylko same out z klubu, ale zapowiada rewolucje, a jest o co walczyć, kto żywy będzie się zbroił by przyatakować top5 ps. zapomniałem, ze podpisaliśmy Pozo ze Śląska Edytowane Piątek o 20:54 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 03:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 03:09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ładny comingout ja rozumiem, że obecnie jest w Pyrlandii Euforia, ale jesteście najsłabszym mistrzem w ostatnich wielu sezonach, by przypomnieć serię wtop mając 9 punktów przewagi, najgłębszy skład w lidze i brak musu grania na kilku frontach ja z Pogonią przeżywam dzień świstaka od wpierdolu 0:2 z Polonią Wdowczyka za Bekdasa gdy wisiałem na płocie, a na tej ruinie zwanej stadionem było lekko 22k ludzi, jakieś przytyki randamów z neta nie robią na mnie wrażenia, nie chodziliście tygodnia w butach Portowca to nie wiecie co życie co Ty gadasz w ogole za bzdury, wystarczy sie cofnac doslownie o rok, Lech to na pewno lepszy mistrz niz rok temu Jaga, ktora wygrala mistrza lepszym bilansem bramek nad Śląskiem lol i tylko dzieku nieudolnosci Legii, Lecha i Rakowa w tamtym sezonie (a i tak Pogon nie dala rady byc na podium w takim sezonie). Jaga, ktora sezon wczesniej bronila sie przed spadkiem Lech w tym roku zdobyl 70 punktow (bilans bramkowy +37), Jaga w zeszlym 63 (+32) 7 punktow to jest roznica W HUJ. Jaga w sezonie 23/24 stracila az 45 bramek, Lech tylko 31. Jaga tez wtedy nigdzie nie grala w pucharach. I ogolnie napisales cos w stylu: Lech jest najslabszym mistrzem od wielu sezonow, bo roztrwonil 9 pkt przewagi (stracil prowadzenie w lidze pod koniec sezonu a i tak potrafil je ponownie odzyskac) i miał najglebszy sklad w lidze. (to chyba dobrze, ze wygrala druzyna z glebokim skladem patrzac na europejskie puchary). Kupy sie to nie trzyma Edytowane 20 godzin temu przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Jakbym miał wybrać top3 klubowych zespołów fun to watch to chyba wyglądałoby to tak: - Barca Guardioli - Liverpool Kloppa - obecne PSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Deklasacja w tej pierwszej połowie. Nie spodziewałem się, że Inter aż tak będzie odstawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 14 minut temu, airmax napisał(a): Deklasacja w tej pierwszej połowie. Nie spodziewałem się, że Inter aż tak będzie odstawał Warto jednak pamiętać, że Inter jest jak Widzew za czasów Smudy - gra do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Był kiedyś tak jednostronny finał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Czemu Lautaro dzisiaj nie gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) na którą jutro wstajecie? ja na Thurama Edytowane 8 godzin temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 23 minuty temu, airmax napisał(a): Był kiedyś tak jednostronny finał? Barca - Milan? przepiekna historia ten tytul PSG bez Mbappie, no i chyba to pieczetuje ZP dla Dembele co w sumie przed sezonem byloby rownie odklejone co takowa dla Rafinhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu W całej tej c***owosci wygranej psg - bo arabska kasa - fajnie że wygrał on po tym co go spotkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 18 godzin temu, Kubbas napisał(a): ja to dzis przesluchalem w calosci, bo jestem pierdolniety, ale dalej nie wiem co tam komu mozna zarzucic, a te 20 baniek Euro Kucharskiego smieszy wciaz tak samo 1 minutę temu, airmax napisał(a): W całej tej c***owosci wygranej psg - bo arabska kasa - fajnie że wygrał on po tym co go spotkało cos nie tak z corka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): cos nie tak z corka? Zmarła w wieku 9 lat na nowotwór jeśli dobrze kojarzę. To było w czasie gdy Enrique był selekcjonerem Hiszpanii, wtedy odszedł na moment z futbolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz, airmax napisał(a): Zmarła w wieku 9 lat na nowotwór jeśli dobrze kojarzę. To było w czasie gdy Enrique był selekcjonerem Hiszpanii, wtedy odszedł na moment z futbolu ok, juz sobie przypominam, ze byla z nim jakas straszna historia, to dobry chlop i kapitalny pilkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 42 minuty temu, airmax napisał(a): W całej tej c***owosci wygranej psg - bo arabska kasa Ten koleżka z PSG jest mega zajarany kopaną. Co z tego, że ciapaty? Dziwkarz Berlusconi niby lepszy, bo biały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 15 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Ten koleżka z PSG jest mega zajarany kopaną. Co z tego, że ciapaty? Dziwkarz Berlusconi niby lepszy, bo biały? Zwolnij z tymi rasistowskimi zapędami nie chodzi o Al Khelaifiego (czy jak mu tam) bo to tylko słup Kataru, który przy pomocy psg czy Mundialu uprawia piękny sportswashing. Jesli komuś to odpowiada to okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi