Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, jordan20 napisał(a):

o lecha to ty sie nie martw,spierdolic ranking to mogly te flejtuchy ze szczecina,ktorzy niemal co roku odpadaly z jakimis łachudrami

ładny comingout :)

Screenshot-20250530-222751.png

ja rozumiem, że obecnie jest w Pyrlandii Euforia, ale jesteście najsłabszym mistrzem w ostatnich wielu sezonach, by przypomnieć serię wtop mając 9 punktów przewagi, najgłębszy skład w lidze i brak musu grania na kilku frontach

ja z Pogonią przeżywam dzień świstaka od wpierdolu 0:2 z Polonią Wdowczyka za Bekdasa gdy wisiałem na płocie, a na tej ruinie zwanej stadionem było lekko 22k ludzi, jakieś przytyki randamów z neta nie robią na mnie wrażenia, nie chodziliście tygodnia w butach Portowca to nie wiecie co życie 

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pudlo,bo kibicuje legii (z ktorej w kazdym mozliwym poscie niemilosiernie szydzisz) od wpierdolu z hajdukiem split.

po prostu podpisuje sie pod zdaniem, ktore juz ktos napisal,ze dla dobra polskiej pilki najlepiej by co roku graly w pucharach lech,legia,rakow i jaga - one nabily najwiecej punktow i dzieki nim mamy tak wysoki ranking.

pogon niestety co zagra w pucharach,to przynosi wstyd,wiec lepiej niecj trzyma sie od nich z daleka

10 minut temu, jordan20 napisał(a):

pudlo

to dobrze, Legii już swoje pocisnalem a tamtym kurwiom jeszcze nie miałem okazji :D

10 minut temu, jordan20 napisał(a):

pogon niestety co zagra w pucharach,to przynosi wstyd,wiec lepiej niecj trzyma sie od nich z daleka

Też byłem zdania, że lepiej puścić Jagę tym bardziej, że oni by mieli słabo z finansami gdyby nie zrobili pucharów, a to świetny projekt

zobaczymy co Habibi wyczaruje za transfery, na razie tylko same out z klubu, ale zapowiada rewolucje, a jest o co walczyć, kto żywy będzie się zbroił by przyatakować top5 

ps. zapomniałem, ze podpisaliśmy Pozo ze Śląska

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Screenshot-20250530-222751.png

ja rozumiem, że obecnie jest w Pyrlandii Euforia, ale jesteście najsłabszym mistrzem w ostatnich wielu sezonach, by przypomnieć serię wtop mając 9 punktów przewagi, najgłębszy skład w lidze i brak musu grania na kilku frontach

ja z Pogonią przeżywam dzień świstaka od wpierdolu 0:2 z Polonią Wdowczyka za Bekdasa gdy wisiałem na płocie, a na tej ruinie zwanej stadionem było lekko 22k ludzi, jakieś przytyki randamów z neta nie robią na mnie wrażenia, nie chodziliście tygodnia w butach Portowca to nie wiecie co życie 

co Ty gadasz w ogole za bzdury, wystarczy sie cofnac doslownie o rok, Lech to na pewno lepszy mistrz niz rok temu Jaga, ktora wygrala mistrza lepszym bilansem bramek nad Śląskiem lol i tylko dzieku nieudolnosci Legii, Lecha i Rakowa w tamtym sezonie (a i tak Pogon nie dala rady byc na podium w takim sezonie). Jaga, ktora sezon wczesniej bronila sie przed spadkiem

Lech w tym roku zdobyl 70 punktow (bilans bramkowy +37), Jaga w zeszlym 63 (+32) 7 punktow to jest roznica W HUJ. Jaga w sezonie 23/24 stracila az 45 bramek, Lech tylko 31. Jaga tez wtedy nigdzie nie grala w pucharach. I ogolnie napisales cos w stylu: Lech jest najslabszym mistrzem od wielu sezonow, bo roztrwonil 9 pkt przewagi (stracil prowadzenie w lidze pod koniec sezonu a i tak potrafil je ponownie odzyskac) i miał najglebszy sklad w lidze. (to chyba dobrze, ze wygrala druzyna z glebokim skladem patrzac na europejskie puchary). Kupy sie to nie trzyma

Edytowane przez steve

18 godzin temu, Kubbas napisał(a):

ja to dzis przesluchalem w calosci, bo jestem pierdolniety, ale dalej nie wiem co tam komu mozna zarzucic, a te 20 baniek Euro Kucharskiego smieszy wciaz tak samo

1 minutę temu, airmax napisał(a):

W całej tej c***owosci wygranej psg - bo arabska kasa - fajnie że wygrał on po tym co go spotkało 

cos nie tak z corka?

15 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Ten koleżka z PSG jest mega zajarany kopaną. Co z tego, że ciapaty? Dziwkarz Berlusconi niby lepszy, bo biały? :) 

Zwolnij z tymi rasistowskimi zapędami 

nie chodzi o Al Khelaifiego (czy jak mu tam) bo to tylko słup Kataru, który przy pomocy psg czy Mundialu uprawia piękny sportswashing. Jesli komuś to odpowiada to okey