steve Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja to Śląsk oficjalnie spadl po tym jak przed chwila Lechia wygrała 3:2 z Koroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja troche beka ze Lechijka się utrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2 minuty temu, Koelner napisał(a): troche beka ze Lechijka się utrzyma Lechia w rundzie rewanżowej jest na 6 pozycji. To co się działo o końcówkach meczów na jesień jest niezrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 12 minut temu, jack napisał(a): Lechia w rundzie rewanżowej jest na 6 pozycji. To co się działo o końcówkach meczów na jesień jest niezrozumiałe. Lechia sie juz utrzymala? Czy Puszcza ma jeszcze matematyczne szanse ja przeskoczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 8 minut temu, steve napisał(a): Lechia sie juz utrzymala? Czy Puszcza ma jeszcze matematyczne szanse ja przeskoczyć? Jeśli Puszcza wygra ze Stalą, Widzewem i Śląskiem, co jest możliwe, a Lechia przegra z Pogonią i GKS Katowice, co też jest możliwe, a do tego Zagłębie wygra z Motorem lub Cracovią to Lechia spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Lechia powinna spaść za finanse a nie za postawę na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Lechia powinna spaść za finanse a nie za postawę na boisku. Za finanse? To może od razu zlikwidować ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 27 minut temu, jack napisał(a): Za finanse? To może od razu zlikwidować ligę? W końcu się w czym zgadzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Godzinę temu, jack napisał(a): Za finanse? To może od razu zlikwidować ligę? Tylko jedna drużyna nie dostała licencji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Trochę szkoda mi Śląska, wolałbym aby spadło Zagłębie, no ale jak się zdobywa 11 punktów na jesieni, to ciężko oczekiwać innych rezultatów Godzinę temu, jack napisał(a): Za finanse? To może od razu zlikwidować ligę? tak za finanse, Lechia nie miała prawa dostać licencji, ale dostała, bo koszty jakie poniosłaby ESA z tytułu odszkodowań dla C+ i innych podmiotów nikomu się nie kalkulowały Godzinę temu, RappaR napisał(a): W końcu się w czym zgadzamy ja bym zdelegalizował mange\anime, którymi się jarasz\jarałeś, ale nie czuję potrzeby tego w koło każdemu powtarzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja bym zdelegalizował mange\anime, którymi się jarasz\jarałeś, ale nie czuję potrzeby tego w koło każdemu powtarzać O ja Cię. Gdybym ja miał pisać wszystko, czego nie czuję potrzeby powtarzać, to by mi życia nie starczyło. Wolę się ograniczać do pisania tego, co czuję potrzebę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja O matko Łukasz nie będzie za dobrze wzpokinak swojego odtstniego elclasico. Gratulacje Mistrzostwa barca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 8 minut temu, RappaR napisał(a): O ja Cię. Gdybym ja miał pisać wszystko, czego nie czuję potrzeby powtarzać, to by mi życia nie starczyło. Wolę się ograniczać do pisania tego, co czuję potrzebę no fajnie, tylko pewnie nie będzie sporym nadużyciem jak założę, że na forum o koszykówce napisałeś w ostatnim czasie więcej postów nawołujących do zaorania polskiej kopanej niż o tej koszykówce także wysublimowane masz te potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Jaki jest rekord liczby goli, którą Real wyłapał od Barcelony w jednym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja (edytowane) 38 minut temu, fluber napisał(a): Jaki jest rekord liczby goli, którą Real wyłapał od Barcelony w jednym sezonie? pewnie ten sezon to rekord, zwazywszy, ze Barca i Real graly jeszcze po razie w Copa del rey i Supercopa, gdzie Barcelona strzelila 3 i 5 goli Realowi plus w lidze 4 i 4 czyli 16 Edytowane 11 Maja przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Dajcie tej Barcelonie trzy karne na poczatku spotkań, bo się chłopaki zapłaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Sędzia robił co mógł. Utrzymał Real w grze do samego końca. Nie dał rady koniec końców Finał pucharu króla i dzisiaj to jest jakiś pierdolony Mount Everest druku sędziowskiego. Campeones. mimo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 31 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Dajcie tej Barcelonie trzy karne na poczatku spotkań, bo się chłopaki zapłaczą to to jedziemy od poczatku - jest tu wg ciebie spalony czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Teraz, jordan20 napisał(a): to to jedziemy od poczatku - jest tu wg ciebie spalony czy nie ? ale ja nie mowie tylko o tej jednej sytuacji z nabita reka, tylko o calym sezonie, gdzie ilosc jedenastek dla FCB pobila chyba wszelkie rekordy, generalnie mam w pompie czy to Real czy Barce oszukujo, ta liga to jest sedziowska grupa przestepcza i przerzucanie sie screenami niewiele tu zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tylko o calym sezonie, gdzie ilosc jedenastek dla FCB pobila chyba wszelkie rekordy https://www.transfermarkt.com/laliga/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/ES1 faktycznie masz racje ! az 7 przy raptem 13 dla realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi