rw30 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Koelner napisał(a): z kim zrobią fotkę? może ostatnią pamiątkową z Probierzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): pierdolony nostradamus xd ciekawe ile z tej puli 50.000 zl dostane. pewnie 5 zl xd Po twoich poprzednich przewidywaniach tutaj, trudno mi w to uwierzyć ale niech by ci tam faktycznie siadło. Czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Kulesza na bank nikogo nie szukał, a na polskim rynku nikogo nie ma, no może Siemieniec by się zgodził wiadomo, ostatecznie klęska, wstyd i smutek ale jakieś komentarze, że nic nie grają i dobrze, że wyłączyłem nadają się do ścieku, jak zwykle stracili siły przez zbyt intensywny pressing, ale zęba i zaangażowania do 75 minuty nie można im odmówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Hahahahahah on jest zajebisty xDD Dalej chce rozwijać xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu a no zapomniałem o Janku Urbanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale jakieś komentarze, że nic nie grają i dobrze, że wyłączyłem nadają się do ścieku, jak zwykle stracili siły przez zbyt intensywny pressing, ale zęba i zaangażowania do 75 minuty nie można im odmówić wypraszam sobie, włączyłem ok 78min, wyłaczyłem w 90 i ciągle uważam że to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W całej LN nikt we wszystkich dywizjach nie stracił więcej bramek od nas. Degradacja do dywizji B nieprzypadkowa. CBA mogłoby jutro wjechać do PZPN. Byłoby to kompatybilne z nastrojem kibiców Probierz w testamencie zostawia spadek. Wraca czar 90.lat. Starsi sobie przypomną, młodsi poznają atmosferę tamtych niezapomnianych czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, rw30 napisał(a): wypraszam sobie, włączyłem ok 78min, wyłaczyłem w 90 i ciągle uważam że to dobrze no skoro po przebiegu drugiej połowy wyłączyłeś w 78 to rzeczywiście zmarnowałeś 2 godziny życia, po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no skoro po przebiegu drugiej połowy wyłączyłeś w 78 to rzeczywiście zmarnowałeś 2 godziny życia, po co? przeczytaj prosze jeszcze raz co wcześniej napisałem 7 minut temu, rw30 napisał(a): wypraszam sobie, włączyłem ok 78min, wyłaczyłem w 90 i ciągle uważam że to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 45 minut temu, rw30 napisał(a): heh, dobry miałem timing z wyłączeniem tego badziewia no, przeczytałem, fachowa analiza 1 minutę temu, rw30 napisał(a): przeczytaj prosze jeszcze raz co wcześniej napisałem aha, no dobrze zajebałem się, wciąż ocenianie meczu po 12 minutach i pisanie "badziewie" jest słabe, mecz był dobry dla oka obie ekipy się nieźle zaprezentowały, na tym etapie nie mamy żadnego szkieletu i to można sobie gadać, ale ciekaw jestem jaki by każdy z nas super skład wystawił, to po prostu wygląda jak na teraz musi wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 55 minut temu Udostępnij Opublikowano 55 minut temu Moim zdaniem bardzo słaba konferencja Probierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu ogólnie, to, że zawodnicy nie grają w klubach + kontuzje, to oczywisty fakt i generalnie można tym sporo obronić ale i tak wszystko psują teksty o dobrym kierunku i brak przyznania się do jakichkolwiek błędów ze swojej strony Kulesza już raczej wie, że nic go na stołku nie utrzyma, więc raczej wątpię w dymisje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi