Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, Pablo81 napisał(a):

Portugalia jest obecnie 6. w rankingu FIFA.

Belgia była 2. w rankingu FIFA w czerwcu 2022r. 

nom, tylko że 2022 to już mocny zmierzch repry Belgów, to 2 miejsce w rankingu to jeszcze efekt poprzednich lat. Mundial w Katarze w 2022 i Belgowie nawet z grupy nie wychodzą strzelając całą jedną bramkę

zresztą, ranking FIFA jako wyznacznik siły reprezentacji, no tak średnio bym powiedział

W dniu 16.11.2024 o 08:40, Koelner napisał(a):

żal.pl

W dniu 16.11.2024 o 11:43, DLT_Braddock napisał(a):

Kapitan z takim mentalem nie wróży za dobrze dla tej reprezentacji?

LOL x2 

ta repra zdaje się mieć sporo problemów, ale nie to że Zielinski sobie robi fotkę z Ronaldo

17 godzin temu, rw30 napisał(a):

LOL x2 

ta repra zdaje się mieć sporo problemów, ale nie to że Zielinski sobie robi fotkę z Ronaldo

Zaraz po meczu uśmiechnięci robicie sobie fotkę z gościem, który właśnie wraz z kolegami wklepał wam 5-1. Dla mnie to dość kiepski timing na takie akcje i zgadzam się z krytyką takiego zachowania. 

49 minut temu, vero1897 napisał(a):

Zaraz po meczu uśmiechnięci robicie sobie fotkę z gościem, który właśnie wraz z kolegami wklepał wam 5-1. Dla mnie to dość kiepski timing na takie akcje i zgadzam się z krytyką takiego zachowania. 

Czemu? Polska reprezentacja zawsze jest c***owa, a zdjęcie z Ronaldo zostanie 

54 minuty temu, vero1897 napisał(a):

jeśli bycie wkurwionym po meczu, rozyebywanie szatni albo trash talk z dziennikarzami po spodziewanej porażce z czołowo drużyno jest dla Ciebie ok to spoko. Dla mnie też. Ale biorę możliwość że ktoś ma inne podejście albo chce sobie zrobić fotkę z żywo legendo futbolu, bo po prostu akurat ma okazję. 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

zawsze jest c***owa

powiedziałbym, że z reguły, nie że zawsze, ale w ogólności zgadzam się z takim podejściem bardziej niż że 'z takim mentalem to nic nie osiągniemy'

bardzo możliwe, że nic nie osiągniemy, ale nie że szczególnie ze względu  na mental

Edytowane przez rw30

53 minuty temu, vero1897 napisał(a):

To Ronaldo chciał fotkę z Zielińskim - zmiana optyki o 180 xD

99% z nas chciałoby pewnie selfie z Ronaldo i ja naszych piłkarzy rozumiem. Fakt że łapanie CR przed autobusem to trochę bieda no ale może nie dało się inaczej.

btw jestem niedzielnym fanem kopanej, ale czy tylko mi się świetnie słucha Wichniarka? nie wiem czy to dobre porównanie, ani go za dużo nie słyszałęm,  ale mam wrażenie że to taki trochę Kenny Smith polskich mediów (w sensie że i dowcipnie i rzeczowo i wyraźnie)

Edytowane przez rw30

Godzinę temu, rw30 napisał(a):

btw jestem niedzielnym fanem kopanej, ale czy tylko mi się świetnie słucha Wichniarka? nie wiem czy to dobre porównanie, ani go za dużo nie słyszałęm,  ale mam wrażenie że to taki trochę Kenny Smith polskich mediów (w sensie że i dowcipnie i rzeczowo i wyraźnie)

Kenny Smith? Przecież on to akurat nic kontrowersyjnego nigdy nie mówi, bo się jeszcze ktoś obrazi. Imho jest najgorszy z tej czwórki z TNT i mnie osobiście najbardziej irytuje. To już bardziej Barkley? Chociaż Sir Charles to lubi pojechać aż za grubo, nie mając mocnych argumentów poza "wydaję mi się".

Ale Wichniara słucha się całkiem spoko, napewno lepiej niż to co się oglądało gdy on sam co grał w reprze.