Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

o co chodzi?

Stał przy linii do zmiany (prawie tak długo jak Błaszczykowski w Moskwie)i okazało się, że nie ma go w protokole. Musiał pójść na trybuny 🙃

Edit

Pardon. To nie w Moskwie tylko w Stalingradzie Kuba czekał na wejście 

Edytowane przez DRK

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to byłaby wojna domowa, przestańmy się jarać dobrymi 45 minutami, bo od 2016 zagraliśmy 1.5 dobrego spotkania, mając najlepszą 9ke w Europie

Nie przesadzaj. Graliśmy z Portugalią i przegraliśmy pechowo. Przycisnęli po przerwie i to dobre 15 minut dało im wygraną. A tu znowu lament jakby ktoś oczekiwał, że dziś wygramy. Ograć to trzeba Szkocję. 

Teraz, jack napisał(a):

Nie przesadzaj. Graliśmy z Portugalią i przegraliśmy pechowo. Przycisnęli po przerwie i to dobre 15 minut dało im wygraną. A tu znowu lament jakby ktoś oczekiwał, że dziś wygramy. Ograć to trzeba Szkocję. 

ja się tylko odnosiłem do fragmentu "gdybyśmy tak zawsze" dla mnie to nie do przyjęcia, na kanwie takich opinii, Probierz gotów pomyśleć, że wszystko idzie do przodu, a my mamy najwięcej straconych bramek nie tylko w tej edycji LN, ale w całej historii grup A i B

o sile tej Portugalii świadczyła pierwsza połowa, niestety nie jesteśmy poważna drużyną i sami sobie gola strzelimy jak ktoś akurat nie za bardzo może

33 minuty temu, jack napisał(a):

Potem to już poszło i nie ma co rozliczać. Kilka fajnych akcji w pierwszej połowie było. Gdybyśmy zawsze tak grali to byłoby super. 

wiem że piątek jest, ale w sumie dopiero północ a Ty zdaje się już na mocnej bani

17 minut temu, jack napisał(a):

Nie przesadzaj. Graliśmy z Portugalią i przegraliśmy pechowo. 

<westbrook w szatni w zielonej bluzie>