RappaR Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października https://www.worlddata.info/country-comparison.php?country1=HRV&country2=POL Chorwacja jest od nas mniejsza 6 razy, ma 10 razy mniejszą populację, 10 razy mniejsze PKB. W zasadzie przegrałaby porównanie z samym Mazowszem czy Górnym Śląskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października W I połowie U 21 z Niemcami Tobiasz też miał trzy strzały do obrony i też wszystko wylądowało w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października (edytowane) 6 minut temu, P_M napisał(a): Jak karp w wannie na Wigilię "Jakby spał" Edytowane 15 Października przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Brawo!! Nikola ma gola, Nikola ma gola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października ten Zalewski to ma mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Bednarek spory udział w bramce na 1:0, Dawidowicz zawalił na 1:2 i 1:3, ale z Bednarka beka. Jbc to Czesiu od dzisiaj jest bez pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Dawidowicza docenia nawet relacja automat na flashscorze 38' Trener zdecydował wprowadzić na boisko świeżego zawodnika. Kamil Piątkowski (Polska) zastępuje świetnego zawodnika, jakim jest Pawel Dawidowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jbc to Czesiu od dzisiaj jest bez pracy. Hehe Na temat zmian bo Borek coś mówił. Na ch* zmiany. Powinien dać grać tym co są na boisku K* w końcu biegają i jest jakiś presing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Za mojego życia to wydaje mi się, nie mieliśmy nigdy większych parodystów w obronie jak Dawidowicz i Bednarek. Kiwior w sumie niewiele lepszy. 90% spotkań przegrywamy obroną, tracąc regularnie po dwie-trzy bramki. Nie licząc meczu z Francja to ja nie pamiętam, by nasza obrona zagrała dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bednarek spory udział w bramce na 1:0, Dawidowicz zawalił na 1:2 i 1:3, ale z Bednarka beka. Ogólnie ta ekipa z ,,legendarnego'' Euro U-21 z 2017 roku to prawie same dzbany w kontekście dorosłej kadry - Bednarek, Dawidowicz, Linetty, Kownacki, Frankowski, Bielik, Kędziora, Kapustka. Jako tako tylko Krzysztof Piątek się broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Za mojego życia to wydaje mi się, nie mieliśmy nigdy większych parodystów w obronie jak Dawidowicz i Bednarek. Kiwior w sumie niewiele lepszy. 90% spotkań przegrywamy obroną, tracąc regularnie po dwie-trzy bramki. Nie licząc meczu z Francja to ja nie pamiętam, by nasza obrona zagrała dobrze. Nie mamy pół środkowego obrońcy, ale Probierz gra trójką, nie powołując przy tym Casha. Wg mnie z czwórka z tyłu Kamyk (tak gra w Wolsfburgu) - CB - CB - Cash wyglądałoby to o niebo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Za mojego życia to wydaje mi się, nie mieliśmy nigdy większych parodystów w obronie Ja z kolei nie mogę sobie przypomnieć kiedy straciliśmy 3 bramki w sześć minut. Niedawno z Belgią były trzy w 10 minut, ale w sześć to nie pamiętam. Chociaż Bułka się obudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Lewy wszedł skończy się granie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października (edytowane) 5 minut temu, P_M napisał(a): Lewy wszedł skończy się granie. Też o tym pomyślałem ale blisko było po kolejnym dobrym zagraniu Zalewskiego Hahahaha lalallala jedziemy z baranami 3:3 Edytowane 15 Października przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października zawsze w nich wierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zawsze w nich wierzyłem + a ja w Probierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października (edytowane) W końcu determinacja Mało brakło Bednarkowi Edytowane 15 Października przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października o lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Dużo się dzieje, jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Legit ta czerwona dla bramkarza? Bo przez to jak Lewy w trakcie bycia sfaulowanym tam aktorzył i jeszcze patrzył czy sędzia gwiżdże to ciężko stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi