Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Wisła w strefie spadkowej xD

trzeba było się ładnie podłożyć na Narodowym i nie fisiować w Europie, wirus Uefa nigdy nie bierze jeńców

To nie na moje nerwy, przestaje ogladac.

O ile z Wartą i Kotwicą powinni wygrać tak ŁKS ich zniszczył na boisku. 

W dniu 16.09.2024 o 10:52, LAF napisał(a):

Ten Fiabema to porażka. Koleś nie ogarnia totalnie nic. Nie wiem co widzieli w nim ściągając go. Trzeba go sprzedać w najbliższym okienku. 

Dzisiaj dal fajna zmianę. Asysta + dobra akcja, kiedy sfaulował go Pokorny. Młody chłopak, potencjał jest.

A i Kozubal do kadry. Gosc jest świetny. Lech wyglądał słabiej w środku pola po jego zejściu.

1 godzinę temu, jack napisał(a):

Polska przejmuje Barcelonę. Lewy, Szczęsny, Pajor a już kolejne zawodniczki w kolejce do kadry pierwszego zespołu 

Smutny obraz polskiego footballu. Dwóch piłkarzy w wieku emerytalnym gra w składzie jednej drużyny - Polacy przejmują klub. Takie określenie, bo to coś rzadkiego.

Odpaliłem skład losowej polskiej drużyny - Radomiak Radom, ostatni alfabetycznie na wiki. 5 Portugalczyków, 4 Brazyijczyków, klub przejęty całkowicie?

8 minut temu, RappaR napisał(a):

Smutny obraz polskiego footballu. Dwóch piłkarzy w wieku emerytalnym gra w składzie jednej drużyny - Polacy przejmują klub. Takie określenie, bo to coś rzadkiego.

Odpaliłem skład losowej polskiej drużyny - Radomiak Radom, ostatni alfabetycznie na wiki. 5 Portugalczyków, 4 Brazyijczyków, klub przejęty całkowicie?

Oczywiście zapomniałeś o Ewie Pajor, bo to kobieta :)

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Ewa Pajor ma 27 lat, Emilia Szymczak 18 a Weronika Araśniewicz 16. A drużyna kobieca jest bezapelacyjnie najlepszą klubową na świecie. 

Może faktycznie masz trochę racji, to w dużej mierze Polki przejmują Barcelonę. 

6 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Oczywiście zapomniałeś o Ewie Pajor, bo to kobieta :)

2 minuty temu, jack napisał(a):

Ewa Pajor ma 27 lat, Emilia Szymczak 18 a Weronika Araśniewicz 16. A drużyna kobieca jest bezapelacyjnie najlepszą klubową na świecie. 

Może faktycznie masz trochę racji, to w dużej mierze Polki przejmują Barcelonę. 

Po prostu uważam, że kobiety i mężczyźni powinni rywalizować na równych zasadach, a jak długo mają specjalne, oddzielne getto w sporcie, jestem przeciwny wspieraniu tej segregacji. 

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Po prostu uważam, że kobiety i mężczyźni powinni rywalizować na równych zasadach, a jak długo mają specjalne, oddzielne getto w sporcie, jestem przeciwny wspieraniu tej segregacji. 

I dlatego uważasz, że Pajor nie jest częścią polskiego sportu? :)

3 minuty temu, mayor napisał(a):

Najważniejsze , że w Barcelonie nareszcie nie będzie musiała słuchać rozkazów Helmuta.

W sumie to nawet to nie jest ważne, bo Pajor gra w getcie :)

12 minut temu, RappaR napisał(a):

Szczęsny nie jest w wieku emerytalnym, bez przesady. Dla bramkarzy ten wiek to jakieś 38-39 lat. Buffon, Neuer, Lehman czy Van Der Saar utrzymywali się w czołówce bramkarzy będąc parę lat starszymi od Szczęsnego.

2 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

Szczęsny nie jest w wieku emerytalnym, bez przesady. Dla bramkarzy ten wiek to jakieś 38-39 lat. Buffon, Neuer, Lehman czy Van Der Saar utrzymywali się w czołówce bramkarzy będąc parę lat starszymi od Szczęsnego.

Szczęsny wrócił z piłkarskiej emerytury po ogłoszeniu zakończenia kariery, dla mnie się łapie. 

8 minut temu, RappaR napisał(a):

Wagi w sportach siłowych i walki, dystanse w pływaniu czy biegach, kryterium wieku w sporcie młodzieżowym też powinno się zlikwidować? Czy tylko kobiety chciałbyś uszczęśliwić?