ptak Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 16 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Dramatyczny ten szlagierowy mecz Legia-Lech. Od takich zespołów trzeba wymagać, a tu poszła fatalna reklama naszej piłki (gdzie naprawdę fajny sezon mamy ogólnie). Wszystko w normie, taka jest nasza piłka. Żeby nie było obejrzałem dzisiaj 3 mecze, 1 z 1 ligi i 2 z ekstraklasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 50 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Dramatyczny ten szlagierowy mecz Legia-Lech. Od takich zespołów trzeba wymagać, a tu poszła fatalna reklama naszej piłki (gdzie naprawdę fajny sezon mamy ogólnie). Szkoda tego remisu Portowców, na oko z trybun to był topowy mecz w sezonie, Raków totalnie bez ikry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Szkoda tego remisu Portowców, na oko z trybun to był topowy mecz w sezonie, Raków totalnie bez ikry. Ale byli lepsi. I mieli Kovacevica w bramce. Mecz z Legią był fajniejszy tylko wynik kiepski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Teraz, ptak napisał(a): Ale byli lepsi Obejrzyj mecz, Raków przez większość spotkania nie mógł nic zrobić, a do przerwy powinno być przynajmniej 2-0 nie oglądałem całej Legii, ale z tego co widziałem, to niezbyt lotne widowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Ja opiszę o meczu Pogoń Legia. Ten "hit" to klasyka polskiej piłki, od patrzenia oczy bolały. Widziałem mecz, Pogoń na maksa nieskuteczna, Raków przetrzymał pierwszą połowę a w drugiej grał bardzo mądrze. No i świetny mecz bramkarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 1 minutę temu, ptak napisał(a): Widziałem mecz, Pogoń na maksa nieskuteczna, Raków przetrzymał pierwszą połowę a w drugiej grał bardzo mądrze. No i świetny mecz bramkarza a ok, nie skumałem kontekstu najlepszy był jednak z Lechem, choć mocno fartowny skoro wpadało wszystko mecz z Legią był dobry tylko do momentu aż Szwedzik uznał, że zasadne będzie bronienie wyniku w przewadze jednego gracza i wpuścił grajków bez rytmu meczowego a zdjął wszystkie żądła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Ciekawe, ile jeszcze czasu Raków da radę zatrzymać u siebie Vladana. Bo nie wierzę, iż nie ma w głowie, żeby pograć na trochę wyższym poziomie, a przy okazji otworzyć sobie furtkę do reprezentacji Serbii. A jak pokazują przypadki innych zespołów w naszej lidze, to nawet, jeśli masz hajs, wcale nie tak łatwo znaleźć odpowiedniego bramkarza. A tym bardziej takiego pewniaka jak Vladan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 2 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): A jak pokazują przypadki innych zespołów w naszej lidze, to nawet, jeśli masz hajs, wcale nie tak łatwo znaleźć odpowiedniego bramkarza. A tym bardziej takiego pewniaka jak Vladan. mogą próbować przechwycić Cojocaru, Mroczek na bank nie wyłoży tyle siana, ale Raków to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 solidnego bramkarza czy, nawet, bardzo dobrego, najlatwiej 'wychowac' (pozyskac). swoja droga, jaki 'zjazd' zanotowal jego poprzednik w pgooni, to glowa mala. ot, polska 'ekstra-klapa'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 53 minuty temu, joe dumars napisał(a): jaki 'zjazd' zanotowal jego poprzednik w pgooni słabsza forma Stipicy zaczęła się od chwili gdy zostawiła go żona, nie jest to coś czego nie da się zrozumieć, szkoda chłopa, odwaliło mu na bani fest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mogą próbować przechwycić Cojocaru, Mroczek na bank nie wyłoży tyle siana, ale Raków to co innego Wiadomo, jaka klauzula wykupu jest w umowie między klubami? Przy transferze gotówkowym to myślę jednak, że Raków kogoś młodszego poszuka. Chyba, że ten Grek, co siedzi teraz na ławie, ma być potencjalnie następcą Vladana, a jeszcze tego nie wiemy (teraz patrzę, że też wypożyczenie z opcją wykupu, więc może być coś na rzeczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): słabsza forma Stipicy zaczęła się od chwili gdy zostawiła go żona, nie jest to coś czego nie da się zrozumieć, szkoda chłopa, odwaliło mu na bani fest Żeby to zrozumieć trzeba mieć żonę/partnerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) W przyszłym tygodniu jest rewanz Legia Alkmaar ? Ciekawe co sie wydarzy w radio holenderskim właśnie poszło info w stylu, że AZ Alkmaar nie gwarantuje swoim fanom bezpieczenstwa i odradza im wyjazd xD edit: a, chyba zle usłyszałem. w przyszłym miesiącu ? Edytowane 17 Listopada 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 i rozeszlo sie po kosciach. jak jestes 'cywilizowana europa', to krzywda cie nie spotka. miejmy nadzieje, ze przynajmniej na boisku 'rachunki krzywd' zostana wyrownane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 https://ekstraklasatrolls.pl/wladze-lecha-poznan-okazuja-wsparcie-kibicom-dochodza-do-nas-bulwersujace-sygnaly/?fbclid=IwAR1592dC3Asdh4SkIGHs-jFxZ5Yr5uuqXnyzgqCYZuvWYASFz0Ufz5FFK2E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 54 minuty temu, Pablo81 napisał(a): https://ekstraklasatrolls.pl/wladze-lecha-poznan-okazuja-wsparcie-kibicom-dochodza-do-nas-bulwersujace-sygnaly/?fbclid=IwAR1592dC3Asdh4SkIGHs-jFxZ5Yr5uuqXnyzgqCYZuvWYASFz0Ufz5FFK2E Przecież tam jest tak zawsze, komenda stołeczna się popisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 2 minuty temu, SlaKB napisał(a): Przecież tam jest tak zawsze, komenda stołeczna się popisuje To fakt, ale teraz przeszli siebie samych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): To fakt, ale teraz przeszli siebie samych. Nie do końca, nie było mnie tam (co oczywiste, do Lecha mi daleko;)) ale z opisów wynika, że robili dokładnie to samo co wtedy gdy przyjeżdżał Widzew (X2) czy Ruch w tym roku. Edytowane 17 Listopada 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Godzinę temu, SlaKB napisał(a): Nie do końca, nie było mnie tam (co oczywiste, do Lecha mi daleko;)) ale z opisów wynika, że robili dokładnie to samo co wtedy gdy przyjeżdżał Widzew (X2) czy Ruch w tym roku. Zabieranie barw, denne kontrole, przetrzymywanie, pyskówki to norma. Plus zawsze ten sam, zawsze za mały transport z dworca na łazienkowską. Ale macanki po genitaliach to nowy standard. Plus firma ochroniarska ma swoje za uszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi