Pablo81 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Tu w sumie nie chodzi o wieczór. Od początku kadencji Santosa wygląda to średnio. Z Albanią wymęczone 1-0 przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 ja się cieszę. najbiedniejszy kraj w Europie, miesięcznie zarabiają 300 euro. pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: ja się cieszę. najbiedniejszy kraj w Europie, miesięcznie zarabiają 300 euro. pieknie Ja znalazłem ze minimalna krajowa u nich to 660 zl, 3.7 zl na godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Jednak Krychowiak miał rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Różnica umiejętności - podobno jakaś była. Z tego co widziałem rzeczywiście Mołdawianie byli sporo lepsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 W 1 połowie było świniobicie, tamci nie potrafili dwóch podan wymienić. Co się wydarzyło w drugiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) Wyspy Owcze mają spory potencjał.Olsen? Edmundsson? Faero na stoperze? TOP. Spodziewam się wyrównanego spotkania jednak. Edytowane 20 Czerwca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz, Sewer napisał: Wyspy Owcze mają spory potencjał.Olsen? Edmundsson? Faero na stoperze? TOP. Spodziewam się wyrównanego spotkania jednak. Przed stawiałem że na wyspach wpierdol lub maks remis a teraz jestem prawie pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1444 WARNA - leci głowa króla Władysława 1620 CECORA - leci głowa hetmana Żółkiewskiego 2023 KISZYNIÓW - ... Nawet geograficznie miejscs tych katastrof blisko siebie leżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Jak będą jakieś dobre memy, to wrzucajcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Pablo81 napisał: Tu w sumie nie chodzi o wieczór. Od początku kadencji Santosa wygląda to średnio. Z Albanią wymęczone 1-0 przecież. przeciez wiadomo było od poczatku, że zatrudnienie ŚWIATOWEJ KLASY TRENERA w miejsce przedstawiciela polskiej myśli trenerskiej, przegrywa ze słabym mentalem, kolegi fryzjera mICHNIEWICZA doprowadzi nas na szczyty światowej piłki. Także chill the fuck down & trust the process, a nie tu nastroje psuć. Edytowane 20 Czerwca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Jak będą jakieś dobre memy, to wrzucajcie xD spoko xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 5 minut temu, P_M napisał: Jak będą jakieś dobre memy, to wrzucajcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 4 minuty temu, rw30 napisał: przeciez wiadomo było od poczatku, że zatrudnienie ŚWIATOWEJ KLASY TRENERA w miejsce przedstawiciela polskiej myśli trenerskiej, przegrywa ze słabym mentalem, kolegi fryzjera mICHNIEWICZA doprowadzi nas na szczyty światowej piłki. Także chill the fuck down & trust the process, a nie tu nastroje psuć. Na Ciebie czekałem! Chyba nie ma dwóch bardziej szczęśliwych Polaków po tej porażce niż ty i Stano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 od polskiej piłki kopanej gorsze jest tylko dziennikarstwo „około piłkowe” lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Na Ciebie czekałem! Chyba nie ma dwóch bardziej szczęśliwych Polaków po tej porażce niż ty i Stano. ja nie jestem szczęśliwy, bo nie ma z czego być szczęsliwym, i wcześniej pisałem, że chciałbym nie mieć racji i życze Santosowi i reprze jak najlepiej, jak każdy normalny kibic, i że chciałbym się mylić co do oceny naszych (którą miałem nie za wysoką). A co mogę doyebać tym, co myśleli, że stać nas na walkę o czołowe miejsca mundialu, to, póki gramy tak jak gramy, doyebię, z braku lepszych rozrywek. Także pozdrawiam Cię serdecznie sympatyczny kolego i winszuję dobrej pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) Mołdawia od 93 spotkań nie strzeliła aż 3 bramek w meczu. Ich rywale np. w lidze narodów: Liechtenstein, Łotwa, Andora, Kazachstan Edytowane 20 Czerwca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 godzinę temu, airmax napisał: od polskiej piłki kopanej gorsze jest tylko dziennikarstwo „około piłkowe” lol czytalem cos tam szczepłek pisal o "polskich panach" co to przyjechali sobie podreperowac ego u nas ednego sąsiada, tym bardziej na propsie ten wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Hajto wniebowzięty, bo przez rok nikt nie będzie przypominał jak mu Koreańcy nad głową latali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi