airmax Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Sędzia za nami XD mocno bym się wkurwił jakby mojej drużynie anulował taką bramkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Ej ktoś wie czemu Ci w czerwonych strojach nie biegają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Druga połowa jak z Niemcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Dramat to jest ogólnie. My bronimy wynik przed Mołdawia a nie przed Niemcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) Najbardziej uderza ta bojaźliwość.Czego oni się wiecznie boją, teraz Mołdawii zaraz Wysp Owczych? Na prawdę dużej części tej kadry nie dojeżdża mental na reprezentacji. Edytowane 20 Czerwca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Ten z Mołdawii jakiś regen grubego Ronaldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Ja pierdolę.. Przychodzi człowiek z pracy do domu - oczywiście wkurwiony bo podwykonawca coś znów musiał spi*****ić i cały harmonogram się poszedł paść. Jedzie człowiek do Łodzi, ogląda ładny tenis. Przyjeżdża do domu, włącz telewizor akurat na drugą połowę i widzi, że naszej reprezentacji sami podwykonawcy.. Ja pierdolę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) Jebać tych kurczaków co my ludzie oglądamy... Fakt ten Mołdawianin farbowany na blond robi naszych jak jakiś Ronaldo Przy starych zasadach byśmy na Euro nie weszli, teraz jest też na to szansa, po co tam jechać? Czesiu wróć! Edytowane 20 Czerwca 2023 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Kowal, musisz się odpalić. Musisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz, Sebastian napisał: Ja pierdolę.. Przychodzi człowiek z pracy do domu - oczywiście wkurwiony bo podwykonawca coś znów musiał spi*****ić i cały harmonogram się poszedł paść. Jedzie człowiek do Łodzi, ogląda ładny tenis. Przyjeżdża do domu, włącz telewizor akurat na drugą połowę i widzi, że naszej reprezentacji sami podwykonawcy.. Ja pierdolę.. Byle do 90 a fakturke prześlą pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Moldawia>>>>Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 godzinę temu, DRK napisał: 10 lat temu z małym okładem Polska wywalczyła remis 1:1 w Kiszyniowie. Grali wtedy RL9 i ( aż się sam zdziwiłem ) wiecznie młody Zieliński. Gola strzelił Błaszczykowski. Niech Robert się stara, bo druga wtopa w Mołdawii słabo będzie wyglądać w jego legacy. Ależ jinx xD A tak naprawdę ten Nicholaescu to hat-tricka nam jebnął xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Rotfl oliwa sprawiedliwa, jest 3:2 dla Mołdawii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Nie wiem co mam o tym myśleć, to jest niepojęte, dzieło sztuki w naszym wykonaniu ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Trójka w Pradze, trójka w Kiszyniowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 KOCHAM POLSKĄ REPRE XD tyle śmiechu co oni dostarczają to hit. Nieszczęsny co dał przy 3 to hit hahaha piękne to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, Sewer napisał: Nie wiem co mam o tym myśleć, to jest niepojęte, dzieło sztuki w naszym wykonaniu ❤ Może Czesiu kupił drugą połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) To był ostatni mecz kadry jaki obejrzałem, przysięgam Trzeba się wyjebać na tych pajaców ile można tolerować taka bezjajecznosc, brak walki i strach. Ale żeby k**** z Mołdawia? Z 2:0 na 3:2? Nie no to się w głowie nie mieści.. Edytowane 20 Czerwca 2023 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz, steve napisał: To był ostatni mecz kadry jaki obejrzałem, przysięgam Nie gadaj, kupa śmiechu jest. Bawię się lepiej niż na ostatnim specialu Jima Jefferiesa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi