kuba2419 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Mbappe odrzuca opcje przedłużenia na sezon 2024/2025, więc zaczynamy kolejna Sage z serii: "Mbappe, mokry sen Pereza" Edytowane 13 Czerwca 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Przyjemny był to sezon: Barca z mistrzostwem Pep z ligą mistrzów Messi z mistrzostwem świata 8 złota piłka? Mejbi mejbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Mbappe odrzuca opcje przedłużenia na sezon 2024/2025, więc zaczynamy kolejna Sage z serii: "Mbappe, mokry sen Pereza" on tam faktycznie jak Garnett w Minnesocie. To PSG mocno chaotyczne, a w Madri się fajna paka zebrała, więc niech idzie i tam nabija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Czesław za pomocą petrodolara, zmienił się w chudego Liama Neesona Niech ktoś powie, że $ szczęścia nie dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Polecam wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 44 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Polecam wątek Chyba ich zabolała przegrana z Górnikiem Zabrze w u17, zwłaszcza przebieg meczów finałowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 W dniu 14.06.2023 o 09:18, starYfaN napisał: Czesław za pomocą petrodolara, zmienił się w chudego Liama Neesona Niech ktoś powie, że $ szczęścia nie dają. ktoś napisał, że wygląda jak flirt Nawałki z kleszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 nie jest zły ten mecz patrząc na moment sezonu i problemu ze złożeniem składu, szkoda tylko, że Arkadio jest tak dramatyczny w wykończeniu jak ostatnio prawie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Słaby ten niemiecki Torhüter. Wpuścił wszystko co mu do sieci leciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie jest zły ten mecz patrząc na moment sezonu i problemu ze złożeniem składu, szkoda tylko, że Arkadio jest tak dramatyczny w wykończeniu jak ostatnio prawie zawsze Może to ja mam zaniżone wymagania ale pierwsza połowa była niezła. Niemcy bez okazji(?), niezła organizacja w obronie, doskok to zawodnika z piłka, były jakieś próby gry piłka. Druga połowa to już klasyczna obrona Częstochowy z jakimiś kontrami jak niewidomi, but still swoją droga Niemcy są przesłabi (jak na ich standardy af kors) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 7 minut temu, airmax napisał: Druga połowa to już klasyczna obrona Częstochowy z jakimiś kontrami jak niewidomi, but still ale z tych kontr naprawdę mogło coś dobrego wyniknąć było ich kilka i były naprawdę nieźle przeprowadzone, zazwyczaj na końcu tych akcji w meczach stawkę nie będzie biegał Milik, więc jest szansa, że to odda z drugiej strony Niemcy nie mają 9tki już ile? od czasów Klose i Gomeza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Jak dla mnie to byl najlepszy mecz kadry od lat. - POTRAFILISMY PRZYJAC PILKE -wymienic kilka podan -gralismy k**** w pilke pierwszy raz od nie wiem kiedy W drugiej polowie mniej przy pilce, ale dalej gralismy w ten sam sport, ode mnie szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 6 minut temu, Reikai napisał: Jak dla mnie to byl najlepszy mecz kadry od lat. - POTRAFILISMY PRZYJAC PILKE -wymienic kilka podan -gralismy k**** w pilke pierwszy raz od nie wiem kiedy W drugiej polowie mniej przy pilce, ale dalej gralismy w ten sam sport, ode mnie szacunek. Polska 167 podań, Niemcy 702 podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Jak dla mnie to byl najlepszy mecz kadry od lat. - POTRAFILISMY PRZYJAC PILKE -wymienic kilka podan -gralismy k**** w pilke pierwszy raz od nie wiem kiedy W drugiej polowie mniej przy pilce, ale dalej gralismy w ten sam sport, ode mnie szacunek. Meczu nie oglądałem, ale jak rozumiem 18-2 w strzałach dla Niemców plus 75 procent posiadania przez nich piłki plus 69 procent naszej celności podań nie oddaje obrazu meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 No staty widzialem oczywiscie po meczu i byl szok z kolegami po meczu bo imo nie bylo tak tego widac, ale jak ogladalismy na zywo to byla zajaweczka po tym Czesio futbolu. Nikt nie oczekuje chyba, ze bedziemy mieli przewage w podaniach czy posiadaniu z Niemcami, roznica na plus to imo mniej lag, skuteczniejsze lagi, ale przede wszystkim jakiekolwiek poukladanie i pomysl w ataku i rozgrywaniu pilki. Mi sie ten mecz podobal bardzo osobiscie, znajomym to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 8 minut temu, Reikai napisał: No staty widzialem oczywiscie po meczu i byl szok z kolegami po meczu bo imo nie bylo tak tego widac, ale jak ogladalismy na zywo to byla zajaweczka po tym Czesio futbolu. Nikt nie oczekuje chyba, ze bedziemy mieli przewage w podaniach czy posiadaniu z Niemcami, roznica na plus to imo mniej lag, skuteczniejsze lagi, ale przede wszystkim jakiekolwiek poukladanie i pomysl w ataku i rozgrywaniu pilki. Mi sie ten mecz podobal bardzo osobiscie, znajomym to samo. Z agrentyna było 19-2 w strzałach dla Argentyny 73 procent posiadania Argentyny i 77 procent celnych podań polski. Z Niemcami było 18-2 w strzałach dla Niemców 75 procent posiadania Niemców i 69 procent celnych podań polski. Z tym że Argentyna została mistrzem świata a Niemcy nie wyszły z grupy, a 3 dni temu nie wygrali z Ukrainą Nie widziałem meczu, ale po statach to wygląda jakby Szczęsny zagrał jeden z lepszych meczów w karierze, a różnią te 2 mecze tylko wynik i poziom rywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Dla mnie roznica byla taka, ze z Argentyna byla laga i panika gdy ktos mial pilke, a tu tych bledow nie bylo i mental byl fajny, ogladalo sie to o wiele przyjemniej niz Argentyne. Statystyki kompletnie nie oddaja jak dla mnie roznicy w tych spotkaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 19 minut temu, Reikai napisał: byl szok z kolegami po meczu bo imo nie bylo tak tego widac Nie no było widać zwłaszcza w drugiej połowie gdzie już była genetyczna dominacja Niemców. W pierwszej Niemcy mieli inicjatywę ale dobrze ich ograniczaliśmy, był fajny agresywny doskok i praktycznie nie mieli żadnych okazji. W drugiej już tych okazji mieli dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Nie no byl w drugiej dojazd, ale stylistycznie po prostu podobalo mi sie o wiele lepiej niz ostatnie MS i Czesio time, zwlaszcza za 1 polowe, ale glownie za mental i jakikolwiek pomysl na wyjscie na boisko. Bylo widac, ze probowali grac w pilke zamiast tego antyfutbolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Ja jestem rozczarowany naszą grą. Mecz towarzyski u siebie z przeciętną jak na nich reprezentacją Niemiec. Statystyki oprócz najważniejszej nie przekłamują jak wyglądał ten mecz. Jak na MŚ w Katarze nasz wynik obronił nam Szczęsny. Różnica taka, że Michniewicz wyglądał, że odpowiada mu jak ta nasza gra wyglądała, natomiast Santos miał minę podczas tego meczu jakby nie mógł patrzeć na to co widzi. Ciągle przeciętnie wygląda ta nasza pomoc, Zieliński niewidoczny a jeszcze bardziej schowany Sebastian Szymański. najbardziej mnie rozczarował Bereszyński, jeśli chodzi o defensywę to na swoim poziomie, natomiast mimo, że tym razem grał na swojej pozycji to gdy mamy piłkę w ogóle nie próbuje wyprowadzić piłki, wymienić kilka podań tylko laga wzdłuż linii do przodu. Boczni obrońcy we współczesnej piłce odgrywają bardzo ważną rolę w prowadzeniu gry ofensywnej a u nas to ciągle jest na poziomie Ekstraklasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi