ignazz Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Po raz pierwszy mnie to nie bawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 3 godziny temu, ignazz napisał: Po raz pierwszy mnie to nie bawiło. A mnie owszem, szczególnie teksty o Eskimosach i tujach z przeceny, ponieważ już dawno wyleczyłem się z liczenia na awans polskiej drużyny. Jak śpiewał artysta "[...] Czy doczekam, że Ligę Mistrzów wygra Legia albo Lech? Mogę se pomarzyć, a Ty się śmiej [...]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 c***owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Swoją drogą jak przy Lewym jesteśmy to jak patrzę u siebie po dzieciakach na orlikach to mało który biega w Lewandowskim za to większość gania teraz w koszulkach PSG (Mbappe bądź Messi) wcześniej porzucając koszulki Barcelony (Messi). Krycha też nie ma wzięcia zbyt dużego. Taka ciekawostka ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 7 godzin temu, Pepis21 napisał: Krycha też nie ma wzięcia zbyt dużego Jak w jednym akapicie można zmieścić Krychowiaka z Lewym, Messim czy Mbappe? Większej nobilitacji to w tym sezonie chyba nie dozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Ja się jaram, jak da rade sportowo to fajny boost do legacy, do budowania swojej marki itd. Dla Polskiej piłki też dużo może to wnieść. Ci co oglądają więcej piłki - faktycznie ten Xavi odmienił oblicze Barcelony? Mają jakiś młodych prospectów, którzy w miarę szybko(sezon, dwa) będą dobrzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 8 godzin temu, Pepis21 napisał: Krycha też nie ma wzięcia zbyt dużego spróbuj kupić koszulkę Krasnodaru na targu 19 minut temu, Reikai napisał: Ja się jaram, jak da rade sportowo to fajny boost do legacy, do budowania swojej marki itd którą tak starannie budował i przez ostatnie miesiące znacząco zniszczył całą tą szopka i fochaniem się jak jakiś Harden anyway dla fanów Premier League - C+ pokaże w każdej kolejce dwa "najlepsze" mecze kolejki w ramach sublicencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 56 minut temu, Reikai napisał: Ja się jaram, jak da rade sportowo to fajny boost do legacy, do budowania swojej marki itd. Dla Polskiej piłki też dużo może to wnieść. Ci co oglądają więcej piłki - faktycznie ten Xavi odmienił oblicze Barcelony? Mają jakiś młodych prospectów, którzy w miarę szybko(sezon, dwa) będą dobrzy? Co do odmienienia to niewiele zmienił, tylko że na start dostał zimą 4 transfery ( z czego trójka regularnie grała w pierwszej 11) i głównie to było powodem poprawy. Ale prospektów jest sporo Ansu Fati który stracił większość poprzedniego sezonu, Pedri który także poprzedni sezon głównie się leczył( a w swoim pierwszym w Barcelonie był świetny), Gavi jedno z większych odkryć poprzedniego sezonu. W obronie bardzo dobrze rozwija się Araujo, jest też Garcia, Nico Gonzales w sumie także Ferran Torres kupiony zimą jest dość młody. W gruncie rzeczy to wszyscy (poza Torresem)debiutowali przed przyjściem Xaviego ( on też wprowadził paru debiutantów, ale oni raczej nie pograją na razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 9 godzin temu, Pepis21 napisał: Swoją drogą jak przy Lewym jesteśmy to jak patrzę u siebie po dzieciakach na orlikach to mało który biega w Lewandowskim za to większość gania teraz w koszulkach PSG (Mbappe bądź Messi) wcześniej porzucając koszulki Barcelony (Messi). Krycha też nie ma wzięcia zbyt dużego. Taka ciekawostka ode mnie. Znak czasu. Młodsze dzieciaki lubią starsze dzieciaki z Psg. Dla Roberta świetny ruch. Liga hiszpańska to jednak druga liga na świecie, mecze z Realem ogląda cały swiat, długi kontrakt, otwiera się na biznesy na rynki hiszpańskojęzyczne No i chyba w 2023 ostatnie podejście do złotej piłki. Brak wielkiego turnieju, gra w Barcelonie poszło all in. Jako kibic Barcelony jaram się i nawet te 4 lata kontraktu nie martwią bo przy jego prowadzeniu to tylko obawy o kontuzje. A Laporta odzyskuje dźwigniami twarz może za rok już Barcelona wróci. pS, Roman Kolton wizjoner lol2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 2 godziny temu, Reikai napisał: Ja się jaram, jak da rade sportowo to fajny boost do legacy, do budowania swojej marki itd. Dla Polskiej piłki też dużo może to wnieść. Ci co oglądają więcej piłki - faktycznie ten Xavi odmienił oblicze Barcelony? Mają jakiś młodych prospectów, którzy w miarę szybko(sezon, dwa) będą dobrzy? Barcelona ma tylu młodych zdolnych jak cała angielska liga Xavi odmienił grę Barcelony. Koeman twierdzik, że gracze słabi, leniwi itp. a Xavi dał radę to ogarnąć. Lewy w Barcelonie wskakuje na inny poziom, to klub który znają wszyscy, to nie niemiecka prowincja. Pewnie sprzeda 3xtyle koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 11 godzin temu, Mailman napisał: Fajno, teraz przynajmniej 2 razy do roku Pan Piłkarz Karim Benzema będzie wyjaśniał to drewno w bezpośrednim pojedynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, The Game 85 napisał: Co do odmienienia to niewiele zmienił Bruh xd jeśli nie widziałeś zmiany w grze, ok mogłeś nie zauważyć (chociaż nie wiem jakim cudem). Natomiast zmiana w wynikach była ogromna. Xavi w pół roku wygrał bezpośrednie mecze z każdym z hiszpańskiej czołówki. 4-0 real 4-2 atletico 1-0 sevilla 2-1 betis 1-0 socciedad. Kolejno w tabeli 1, 3, 4, 5, 6 zespół. do tego od momentu gdy przejął zespół do końca sezonu zrobił tyle samo punktów co Real w tym samym czasie. skok jakościowy w grze zespołu był ogromny względem Koemana. Jasne, transfery pomogły natomiast sposób funkcjonowania całego zespołu mocno się poprawił i to już zasługa trenera Edytowane 16 Lipca 2022 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Godzinę temu, the_secret napisał: Fajno, teraz przynajmniej 2 razy do roku Pan Piłkarz Karim Benzema będzie wyjaśniał to drewno w bezpośrednim pojedynku Mocne słowa o kimś kto raz w karierze dobił do 25 goli w sezonie ligowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Piekna sprawa Barca ma bardzo dobry sklad, mlodzi teraz powinni miec najlepsze sezony, Fati wraca po kontuzjach czaja sie podobno na Kounde na obrone albo juz jest dogadany nawet mocni prawie na kazdej pozycji dla Bayernu tez dobry ruch, Lewy pobil kolejny rekord najdrozszy gracz Bayernu sprzedany a juz chodza sluchy ze czaja sie na Ronaldo, jesli go wezma za 10-20 mln to piekny ruch bo Ronaldo nadal jest gwarancja przy dobrym core bramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 18 minut temu, airmax napisał: Mocne słowa o kimś kto raz w karierze dobił do 25 goli w sezonie ligowym Ciii, ale nie jest Polakiem wiec jest fajniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 13 minut temu, Kubbas napisał: esli go wezma za 10-20 mln to piekny ruch bo Ronaldo nadal jest gwarancja przy dobrym core bramek Oraz gwarancją gigantycznych kosztów utrzymania i kwasów w szatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 10 minut temu, Grzechu napisał: Oraz gwarancją gigantycznych kosztów utrzymania i kwasów w szatni nah, w dobrym otoczeniu z ludzmi ktorzy potrafia grac w pilke, zwlaszcza dobrym srodkiem pola CR to nadal gwarant sukcesow a ze chlop sie w United wkurwial jak oni nie potrafili w pilke grac a on nadal swoje strzelal to mu sie nic nie dziwilem, koniec kariery chce wygrywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 7 minut temu, Kubbas napisał: a ze chlop sie w United wkurwial jak oni nie potrafili w pilke grac a on nadal swoje strzelal to mu sie nic nie dziwilem, koniec kariery chce wygrywac Przyszedł do vice mistrza, zostawił ich na 6 Factos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 2 minuty temu, airmax napisał: Przyszedł do vice mistrza, stary ale aż tak to mi tu nie cukruj, na diecie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi