Sebastian Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 5 minut temu, fluber napisał: Sousa przede wszystkim poprawnie ocenił swoje umiejętności. Trenował nas w tym roku zarówno przeciwko Rosji jak i przeciwko Szwecji, żadnego z tych meczów nie wygrał, szanse na to że zrobiłby to teraz były praktycznie zadne, więc nie ma czego żałować. Myślę, że pchając się Flamengo myśli jednak inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 5 minut temu, Sebastian napisał: Myślę, że pchając się Flamengo myśli jednak inaczej. Jeszcze niejeden klub nabierze się na siwego bajeranta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 4 godziny temu, airmax napisał: Czym się to objawiło? Tym czy objawia się granie Spurs albo Toronto c***owym personelem w dobra koszykówkę, organizacja taktyczna Ale wiem że do Ciebie to jak grochem w ścianę A i co do Flamengo oni budują projekt podobny do Red Bulla akademia i zespół w lidze brazylijskiej z planami na eksport i drugi taki sam klub gdzieś w Europie i produkowanie talentów wysyłanie ich do gry do Europy potem sprzedawanie za gruba kasę jak Red Bull do gigantów futbolu Mają w c*** pieniędzy i wielkie plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 48 minut temu, Kubbas napisał: Tym czy objawia się granie Spurs albo Toronto c***owym personelem w dobra koszykówkę, organizacja taktyczna Ale wiem że do Ciebie to jak grochem w ścianę Czyli w przypadku repry niczym się nie objawiło, tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 3 minuty temu, airmax napisał: Czyli w przypadku repry niczym się nie objawiło, tak myślałem Nie oczekiwałem że będziesz w stanie to dostrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 1 minutę temu, Kubbas napisał: Nie oczekiwałem że będziesz w stanie to dostrzec Ja w sumie nie oczekiwałem, ze odpowiesz mi na pierwsze pytanie także mamy czeski remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 25 minut temu, Kubbas napisał: Pa na to, Ćwiąkała TOP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 To jeszcze większa beka niż ZP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Lewy na tej samej gali dostał nagrodę TikToka (śmiech) na piłkarza roku wśród fanów i nagrodę Maradony za najładniejszą bramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 1 minutę temu, Pepis21 napisał: Lewy na tej samej gali dostał nagrodę TikToka (śmiech) na piłkarza roku wśród fanów i nagrodę Maradony za najładniejszą bramkę. Czyli znów wafle andruty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Godzinę temu, Cardi napisał: Czyli znów wafle andruty Tak, same nagrody pocieszenia póki co dostaje a jeszcze FIFA Best przed nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 27 minut temu, Pepis21 napisał: Ciekawe z kim rudy robił ten wywiad, że wszyscy mu mówili, że Sousa to TOP, skoro wszędzie mają go za oszusta i marnego trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Cholera wie, ale we Flamengo Paulo też długo nie zagości, tam jest ciśnienie ogromne na wyniki i trenerów zmienia się jak rękawiczki a skoro o Sousie plotkuje się również, że nie wytrzymał ciśnienia wynikającego z nagonki Polskich mediów na niego to z Brazylijskimi pod tym względem będzie miał jeszcze gorzej. Swoją drogą Bazylę też w ciućkę zrobił zostawiając ich nagle po jednym sezonie dla Fiorentiny pomimo iż miał dwa lata kontraktu do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 13 minut temu, Pepis21 napisał: Swoją drogą Bazylę też w ciućkę zrobił zostawiając ich nagle po jednym sezonie dla Fiorentiny pomimo iż miał dwa lata kontraktu do końca. z kolei do Bazylei trafił z Macabi, gdzie po pierwszym sezonie zapewniał, ze nigdzie nie idzie, po kilkunastu dniach od wywiadu był już w Bazylei xd Videoton z Węgier tez zrobił w bambuko, poprosił o rozwiązanie kontraktu z przyczyn rodzinnych, a po cichu dogadywał się z New York Red Bulls tyle ze to nie doszło ostatecznie do skutku To się w głowie nie mieści. Jak rudy zatrudniał tego pozoranta, to myślałem ze spieprzył pod kątem sportowym (co tez zrobił) ale gość ma taka historie c***owych zagrywek względem pracodawcy, ze rudy nie wybroni się nigdy z decyzji o zatrudnieniu siwego bajeranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) 9 godzin temu, airmax napisał: Ciekawe z kim rudy robił ten wywiad, że wszyscy mu mówili, że Sousa to TOP, skoro wszędzie mają go za oszusta i marnego trenera Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Będzie plot twist? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Można TVP za coś pochwalić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi