airmax Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 jakim cudem psg skończyło tylko z jednym czerwem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Oni to potrafią zawsze z klasą przegrać Zebrać tylu gównograczy z takim charakterem w jednym miejscu to sztuka. W sumie południowa ameryka mocno reprezentowana, genów nie oszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 7 godzin temu, Koelner napisał: Mourinho w AS Roma W dniu 19.04.2021 o 13:39, Qcin_69 napisał: Trochę upadek The Special One te ostatnie lata, szkoda, ale imo teraz jakieś Newcastle/Roma to jest maks co może za rok przejąć Jakby co, byłem pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Kante najlepszy piłkarz na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 POTĘŻNY KANTE POTĘŻNY TUCHEL to jak Chelsea była lepsza taktycznie to jestem w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 19 minut temu, marzec napisał: Kante najlepszy piłkarz na świecie. zagrał jak Krycha z Anglia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Ale nudy. Oba półfinały strasznie nudne. Szkoda, że Tuchel nie może w finale skopać tyłka PSG. Ale finały LM i LE Manchester-Londyn to też jakaś historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 13 godzin temu, jack napisał: Szkoda, że Tuchel nie może w finale skopać tyłka PSG. Ale finały LM i LE Manchester-Londyn to też jakaś historia. Jeszcze Arsenal musi przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Ciekawostki: Real i Chelsea nigdy nie grały ze sobą w Lidze Mistrzów (aż do tego roku) Polska nigdy nie trafiła na Hiszpanię w eliminacjach do Mundialu (za to na Anglię trafiła siedem razy) Portugalia nigdy nie grała z Włochami na dużym turnieju (ME, Mundial) Clippers i Pelicans to jedyne drużyny w NBA, które nigdy nie grały w finale konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Godzinę temu, Artlan napisał: Portugalia nigdy nie grała z Włochami na dużym turnieju (ME, Mundial) To nie szokuje aż tak bardzo jak przypomnimy sobie, że Portugalia w latach 70-80-90 nie licząc dwóch ćwierćfinałów, z tego co pamiętam w tym okresie, była słaba jak Polska 1990-2012. A z NBA to wydawało mi się zawsze, że jeszcze Memfis nigdy nie doszli do finału Edytowane 6 Maja 2021 przez Kołczu33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 49 minut temu, Kołczu33 napisał: A z NBA to wydawało mi się zawsze, że jeszcze Memfis nigdy nie doszli do finału Gralli w WCF 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Mnie z kolei interesuje czy Nicola Zalewski będzie chciał grać w naszej kadrze. Już w zeszłym sezonie czytałem, że to największy talent Romy i gwiazda Primavery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Godzinę temu, ptak napisał: Mnie z kolei interesuje czy Nicola Zalewski będzie chciał grać w naszej kadrze. Już w zeszłym sezonie czytałem, że to największy talent Romy i gwiazda Primavery Będzie - deklarował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 W młodzieżowych gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 8 godzin temu, Artlan napisał: Clippers i Pelicans to jedyne drużyny w NBA, które nigdy nie grały w finale konferencji I tak, i nie, i nie, i tak. Wszystko przez pogmatwanie w historii jakie powstało po przemianie Bobcats w Hornets. Wracając do futbolu to mogły być finały Manchestersko-Londyński to Arsenal musiał zepsuć. Z drugiej strony dla United w teorii lepiej, gdyż Arsenal ostatnio średnio im leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 22 minuty temu, fluber napisał: Lol przerost formy nad treścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 50 minut temu, fluber napisał: Lol Pierdoli na siłę. Więcej zamieszania robi tymi "przeprosinami", niż rzuceniem takiego hasła w czasie meczu. Chore, że musiał zabierać głos w takiej sprawie. To musi pierdolnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 10 godzin temu, Artlan napisał: Ciekawostki: Real i Chelsea nigdy nie grały ze sobą w Lidze Mistrzów (aż do tego roku) Polska nigdy nie trafiła na Hiszpanię w eliminacjach do Mundialu (za to na Anglię trafiła siedem razy) Portugalia nigdy nie grała z Włochami na dużym turnieju (ME, Mundial) Clippers i Pelicans to jedyne drużyny w NBA, które nigdy nie grały w finale konferencji To tak jak Niemcy nigdy nie wygrali z Włochami na ważnej imprezie ( nie liczę karnych) To jest ich największy rywal . W Niemczech za każdym razem jak widzą Włochów to mają panikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 3 godziny temu, matek napisał: W młodzieżowych gra. Tyle to ja wiem. Mnie chodzi o to czy jak dostanie wybór pomiędzy niebieską a białą koszulką i porówna potencjał obu drużyn to wybierze naszą kadrę. Powinien na euro pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi