matek Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Co tam się odpierdalało City wyPepdalać z pucharu, niech skupią się na ogoleniu poolu w lidze, a kurczaki niech przejebią top 4 przez tę LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Brawo Totki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Czyzby to byl najwazniejszy VAR jak do tej pory w historii pilki? Ajax lub Tottenham w finale LM. Nieźle Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dawno nie było tylu emocji w lm. Var wyrzucil city z lm:) ajax lub totki w finale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Mecz sezonu. Co za emocje, damn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ta pilka w koncu dotknela lokcia llorente ale to i tak chyba nie bylo do gwizdniecia jako reka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dawno nie oglądałem tak dobrego meczu pilki kopanej. Szkoda mi tego City ale no coz sami sobie winni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 11 minut temu, fluber napisał: Dawno nie było tylu emocji w lm. Var wyrzucil city z lm:) ajax lub totki w finale:) Var i Laporte będąc dokładnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Teraz, TuPalnik napisał: Var i Laporte będąc dokładnym No tak, laporte byl bohaterem pierwszego kwadransa:) Za to w tottenham trippier i rose wygladali jak juniorzy przy sterlingu i silvie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Klasyka w wykonaniu Guardioli. On nawet mając dream team z Barcelony, potrafił rok rocznie fundowac sobie jakiś dwumecz gdzie był blisko wylotu. Wtedy jednak miał Messiego, Etoo czy świetnych Hiszpanów, którzy potrafili te mecze przecisnąć i wypromować tego Dyzme światowej trenerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Będąc dzieckiem miałem 4 ulubione zespoły - Barcelona, Roma, Borussia i Tottenham - zawsze marzyłem o tym by dwa z nich zmierzyły się ze sobą w finale LM - po latach moje zainteresowanie futbolem mocno wycichło i ustąpiło miejsca NBA, niemniej dzisiejszy mecz oglądałem z wypiekami na ryju jak wtedy gdy miałem 12 lat a Borussia dostawała wpierdol w finale Pucharu UEFA z Feyenordem cisza w domu po golu w 93 minucie i wybuch radości po VARze - wow, podróże w czasie istnieją . Futbol jest wehikułem. Barcelona - Tottenham, proszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Jezu, kto się za tym kontem kryje? Boniek, czy Anna Lewandowska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Ktos ogladal dzisiaj united? Co tam sie stalo? Wlasnie zobaczylem wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 a co sie mialo stac? przeciez to bylo jasne ze bedzie oklep. kurs 3.3 na everton to byla zwykla promocja. razem ze smutnym arsenalem smutny united wyladuje poza CL. co ciekawe raczej nic sie w tych druzynach nie zmieni w najblizszych latach. to juz bedzie takie ciułanie sie poi 4-5 miejscach przez wiele lat. nikt powazny tam nie pojdzie grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Prawda jest taka, że United za OGSa jedzie w wielu meczach na sporym fuksie jedzie (jakis karny, wolny, kontra i wchodziło, ale często nie byli lepsi niż rywal) no i walnęło. Ogólnie walka o 3-6 jest mocno ciekawa ale zaczyna się wyścig żółwii troche ostatnimi kolejksmi lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, marzec napisał: a co sie mialo stac? przeciez to bylo jasne ze bedzie oklep. kurs 3.3 na everton to byla zwykla promocja. razem ze smutnym arsenalem smutny united wyladuje poza CL. co ciekawe raczej nic sie w tych druzynach nie zmieni w najblizszych latach. to juz bedzie takie ciułanie sie poi 4-5 miejscach przez wiele lat. nikt powazny tam nie pojdzie grac. CFC i Tottki też nie są lepsze i także nie zasługują na CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 14 minut temu, kolader napisał: CFC i Tottki też nie są lepsze i także nie zasługują na CL Jeszcze sie okaze ze skoncza na 5-6 ale wygraja lm i le i bedzie 6 druzyn z anglii w lidze mistrzow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 2 godziny temu, marzec napisał: co ciekawe raczej nic sie w tych druzynach nie zmieni w najblizszych latach. to juz bedzie takie ciułanie sie poi 4-5 miejscach przez wiele lat. nikt powazny tam nie pojdzie grac. No tak, bo te klubu przecież nie mają pieniędzy, i graja na kameralnych stadionach, dla 1500 kibiców. A w takim Londynie dodatkowo nie ma co robić, dwa place zabaw, jeden monopol zamykany o 20 i kościół. Skąd Ty bierzesz te głupoty, które wypisujesz to ja nie wiem. Arsenal dzisiaj załatwił Emery niezrozumiałym składem. Wystawił więcej kasztanów, niż zawodników coś potrafiących. Jenkinson, Elneny, Mustafi, Mavropanos i Guendouzi w jednym składzie? Nie wiem na co on liczył, tym bardziej że CP to bardzo niebezpieczna drużyna, grająca świetnie z kontry, mająca bardzo szybkich, przebojowych, dobrze dryblujących skrzydłowych i dwóch bardzo solidnych napastników. Mustafi do swojej bardzo długiej listy kompromitujących występów, dziś dołożył kolejny, w dodatku po bramce, miał pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Porażka ewidentnie na konto Emerego, i zamiast odskoczyć od grupy pościgowej, to będą mieli ciepło do końca. No chyba że są przekonani że wygrają LE,, to wtedy nie ma tematu. Dwa miejsca, czterech chętnych. Kalendarz sprzyja najmocniej Spurs, chociaż to też nie są rywale z którymi nie można by się pogubić, tym bardziej że dochodzi im 2-mecz z Ajaxem. Tak że będzie ciekawie do końca. Arsenal: Brighton (dom) Wolves, Leicester, Burnley (wyjazdy) Chelsea: Burnley, Watford (dom) United i Leicester (wyjazdy) United: Chelsea, Cardiff, City (dom) Huddersfield (wyjazd) Spurs: Brighton, West Ham, Everton (dom) Bournemouth (wyjazd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ta gra o LM w Anglii przypomina wyścig ślepego z kulawym (podobnie jest we Włoszech). Wczoraj Chelsea mocno skomplikowała sobie sytuację, dzisiaj Spurs mimo ogromnej przewagi wygrali dopiero rzutem na taśmę, po strzale Eriksena w końcówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi