RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Bayern znudził się tekstami o tym, że się kończy w Bundeslidze. 4-0 w 1 połowie, temat mistrza zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Bayern znudził się tekstami o tym, że się kończy w Bundeslidze. 4-0 w 1 połowie, temat mistrza zakończony. To akurat było jasne i pisałem o tym dawno, jak tutaj niektórzy koronowali BVB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 bramki Suareza, Messiego i Lewego - mjut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale co trzeba przyznać, Diego Costa udowodnił, że ma iloraz inteligencji 14latka zarywającego nocki w CSie lol. Wjechać sędziemu na matkę w takiej z dupy sytuacji to już niezły poziom abstrakcji. Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) https://streamable.com/szfd4 od dłuższego czasu gość którego oglądanie daje mi największa frajdę Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 https://www.spreaker.com/user/newonce.radio/2-angry-men-eleven-sports-02-04-2019?utm_medium=widget&utm_source=user%3A10501883&utm_term=episode_title nowy podcast Święcickiego i Kapicy z newonce radia podobno ma być cykliczny i dziś było kolejne nagranie dla mnie sztosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Oni właśnie do takich rzeczy są świetni, bo anegdotek etc. najlepiej słucha się w formie podcastu, a nie takich zrywków w trakcie meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 az musialem wejsc i sie upewnic czy na pewno var jest w cl. coz za bezczelne granie vs, kane. najpierw fernandinho potem otamendi az w koncu delph zrobil co trzeba i kanea juz nie ma. Delph chyba na czerwo , strasznie pojebana sytuacja do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Standard, wielki taktyk Guardiola. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Delph na czerwo? Uśmiałem się do rozpuku ... przecież w tej sytuacji faulował właśnie Kane Obejrzyj jeszcze raz powtórkę tej sytuacji. Delph wybił piłkę, a spóźniony ułamek sekundy Kane lekko go faulował. To normalne, że po wybiciu piłki Delph musiał gdzieś podeprzeć nogę wybijającą piłkę. Kompletnym przypadkiem znalazła się akurat na kostce Kane'a, tyle tylko, że żadnej w tym winy Delpha. Co do wcześniejszych sytuacji pełna zgoda, gracze City zasługiwali wcześniej na kartki. No, ale z drugiej strony ... grały zespoły angielskie a nie jakieś Neymary, więc i gra twarda. Czyli to, co lubię najbardziej. Wygrana Tottenhamu cieszy, tym bardziej do zera, będzie ciekawie za tydzień na Etihad A według mnie dużo bardziej kontrowersyjną sytuacją od tej opisywanej wyżej, był karny dla City na początku spotkania. Tu to dopiero sędzia musiał mieć zagwozdkę. I nie jestem pewny, czy zdecydował słusznie. Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez SpursNation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Barcelona mega słabo, aż się nie spodziewałem że taką kaszanę zagrają. Jestem mega zdziwiony. Czekałem na deklasację i póki co się nie doczekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Typowe granie Barcy za Valverde przy 0-1 na wyjezdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 dokladnie, czasem sie to msci a czasem nie. oni tak graja a jak ktos wierzyl ze bedzie c*** wie ile do przerwy i ze beda grali nie wiadomo jak bo to barcelona to juz jego sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Czy tylko mi się wydaje z przyczyn nieobiektywnych, ze sędzia jest tu wybitnie słaby? Busquets już dawno powinien wylecieć. Ciagle nie wiem czy Pique nie faulował na karnego, a gdyby nie VAR to nie uznałby Barcelonie prawidłowej bramki xD Nie zmienia to faktu, ze Manchester słabiutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Karnego tam nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Cóż United są ok fajne chłopaki ale tu już chyba nie dzadza rady. Martwić się muszą o grę w cl za rok bo ta wcale nie jest pewna. 6 miejsce 6 kolejek i zdecydowanie najgorszy kalendarz Everton wyjazd city i Chelsea dom. Magia solskjera jak się zbudowała tak może bardzo szybko pierdolnac. Za to Ajax to jest jakiś potwór. Mogło być z 5 lekko. Niesamowita zbieranina talentu. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Busquets powinien wylecieć, dwie nieodgwizdane ewidentne zagrania ręką (ręka Coutinho ewidentna, druga nie pamiętam kogo, ale pamiętam że Shaw'owi gwizdnęli rękę, gdy miał ją w naturalnej pozycji i po prostu uderzyła w nią piłka, zatem podobna sytuacja), Alba jedna z najbardziej żenujących symulek jakie widziałem, porównywalna do tych od kolegów z drużyny - Suareza i Busquetsa. Messi wyłączony z gry, albo sam przeszedł obok meczu, Suarez wygwizdywany za każdym razem, zmarnowana główka Dalota, beznadziejny Young i mizeria w wykonaniu Barcelony... Żeby się nie okazało, że jakieś 1:2 w Hiszpanii i United w półfinale Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Mogłem wygrać 1090pln, kurs : 5pln. I co nie weszło? United, tylko ten mecz... a intuicja podpowiadała - Barca to wygra. Ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi