Mailman Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 https://www.facebook.com/Zzapolowy/videos/351060672325987/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Co ma podlegać pod dyskusję? Nawałka nie doprowadził by do takiej degregolady i geniusz Lewy nie wychodziłby przed kamery i mówił, że on nie wie po co jest ta cała liga narodów skoro wszystkie najsilniejsze reprezentacje wystawiają w niej najsilniejsze składy Edytowane 16 Listopada 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Koeman robi kapitalną robotę z reprezentacją Holandii. Dzisiaj dominacja nad Francją . Maja młody skład , oby tylko objawił się jakis godny następca Van Nisterlooya czy Kluiverta i będzie to ekipa na duży sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Depay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Depaya bardziej widze jako skrzydłowego niż srodkowego napastnik . Chodzi mi o kogos w miejsce Babela choc i on sobie radzi bardzo dobrze ostatnio ale na euro bedzię miał juz 34 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Nasza młodzieżówka prowadzi właśnie z Portugalią na wyjeździe 3-0. I pomyśleć, że nasi grają z nimi baraże dlatego, że zaliczyli 2 remisy z Wyspami Owczymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Fajnie byłoby gdyby to dowieźli - byłby pierwszy sportowy awans od 24 lat na Euro 21. Edytowane 20 Listopada 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Fajnie byłoby gdyby to dowieźli - byłby pierwszy sportowy awans od 24 lat na Euro 21. Kiedy ostatnio graliśmy na Euro 21 to piłkarzem turnieju był Luis Figo, trochę czasu minęło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Dowieźli choć w typowym polskim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 czemu lewy nie grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Uraz. Do Brzęczka może też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Uraz. Krycha mu gonga wyjebał i to potwierdza coraz więcej osób Edytowane 21 Listopada 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 pod postem bo nie da się k**** wstawić filmiku z yt pod cytatem może by ktoś z administracji w końcu coś z tym zrobił? nie no żartowałem - lacha wyjebana musi być, co nie wielki sukces chłopaków, którzy absolutnie przez wszystkich byli wskazywani na pożarcie, zwłaszcza sukces Czesia 0 700, który z mojego MKSu został wyjebany jak pet w miejsce dzbana Moskala Brzęczek to jest taka pizda, że nie wie nawet jaki talent ma zaraz obok, niby powoła Matynie (na wyrost) i Buksę, ale i tak zagra prawym obrońcą na lewej flance, pierdoli, że Cionka nie powoła by gdy tylko Glik się połamie sięgać po niego z racji palącej dupy Boniek zaczyna być zwykłym zakłamanym politykiem, który nie przyzna się do błędu choć możnaby tego głąba wyjebać i do marca jakoś to poskładać Polska nie wygrała oficjalnego meczu o punkty w tym roku, Lewy jako kapitan jest arcypizdą, która w Soczi sama jadła posiłki, a w wywiadach tylko umywa ręce i coraz bardziej jest znany jako mąż swojej żony najbardziej szkoda mi ludzi, którzy jeżdzą setki kilometrów w dzień roboczy za tą trupą wierząc, że to ma jakiś większy sens 10 milionów wydane na przygotowania do MŚ gdzie nawet nie potrafili ogarnąć klimatu, który panuje w danym mieście i k**** still couting zaorać to w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Lewy będzie chodził jeszcze bardziej na smyczy u Ani, jak ta sie dowie, ze w Sopocie chlali w klubie a Robercik lizał się z jakąs dupą. Edytowane 21 Listopada 2018 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Gdzie wy takie informacje wynajdujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Lewy będzie chodził jeszcze bardziej na smyczy u Ani, jak ta sie dowie, ze w Sopocie chlali w klubie a Robercik lizał się z jakąs dupą. gdzie konkretnie? Może ją znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 najbardziej szkoda mi ludzi, którzy jeżdzą setki kilometrów w dzień roboczy za tą trupą wierząc, że to ma jakiś większy sens szczerze to ja sie zastanawiam kto w ogole jezdzi i co to sa za ludzie. Rozumiem jeszcze pojechac raz na jakis czas na mecz jak jest w fajnej lokacji, ale takie jezdzenie na mecze by jezdzic, czy za repra czy za swoim klubem - no nie wiem, dla ludzi starszych niz 23-25 lat to wg mnie troche LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) szczerze to ja sie zastanawiam kto w ogole jezdzi i co to sa za ludzie. Rozumiem jeszcze pojechac raz na jakis czas na mecz jak jest w fajnej lokacji, ale takie jezdzenie na mecze by jezdzic, czy za repra czy za swoim klubem - no nie wiem, dla ludzi starszych niz 23-25 lat to wg mnie troche LOL.no to też taki lol jak oglądanie spoconych murzynów po nocach, ludzie się na tych gamoni nahajpowali i teraz ciężko dać sobie na luz a co do Robercika Ania mu wybaczy, najważniejsze by nie jadł glutenu, bo wtedy to już na serio będzie koniec w: no chyba, że tanta dupa miała gluten w ślinie "zabieram Klare i puszczam flare" Edytowane 21 Listopada 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ale wy się pytacie gdzie ją lizał? oby jak najdalej od glutenu! zboczuchy bo jeżeli pytacie gdzie a wiecie że w Sopocie to już wiem o co wam chodzi zboki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 gdzie konkretnie? Może ją znam Unique club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi