MarcusCamby Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dzisiaj chociaż walczą. Góralski jeździ na dupie aż miło. Ale piłkarsko to jesteśmy bardzo biedni, dodatkowo nie trafiliśmy z przygotowaniem fizycznym. O chvj 3-0. Mecz jak z Portugalią w Korei. Proponuje jednak obejrzeć... 15 strzałów i 6 celnych na bramkę Portugalii, którzy wtedy często ratowali się ostrymi faulami. Gdzie Pan, gdzie kram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Mam nadzieję, że Nawałka poda się do dymisji. Bo jak widzę naszą taktykę to Euro2012 mi się przypomina. Zero ofensywnego nastawienia. Nie mają siły biegać, nie potrafią podać do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ---- polecam, nasi naprawdę legitnie grają, są w top5-top6 na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 To big to fast to strong! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 To już wolę curling niż siatkówkę. Po co on Glika wpuszcza? Żal go męczyć w takim meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 To już wolę curling niż siatkówkę. Po co on Glika wpuszcza? Żal go męczyć w takim meczu Pazdan się za nogę trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No to jest nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 zaraz na bramke ktoś z pola i walimy 4 gole w 8 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie ma wątpliwości, jesteśmy na poziomie Arabii Saudyjskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 chciałem jeszcze tylko dopisać ze Juskowiak jest tak samo c***owy jak nasza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Proponuje jednak obejrzeć... 15 strzałów i 6 celnych na bramkę Portugalii, którzy wtedy często ratowali się ostrymi faulami. Gdzie Pan, gdzie kram... Nie chodzi o sam mecz, tylko o okoliczności, wynik i momenty w których tracimy gole. Jesteśmy pierwszym zespołem z Europy który leci mimo, że trafiliśmy do ostatniej grupy. Też sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie chodzi o sam mecz, tylko o okoliczności, wynik i momenty w których tracimy gole. Jesteśmy pierwszym zespołem z Europy który leci mimo, że trafiliśmy do ostatniej grupy. Też sztuka. Pierwszy koszyk panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 porażka tego mundialu boli dużo bardziej niż w 2002 czy 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ja się zastanawiam jak to możliwe że Zieliński jest tak chwalony w lidze On nic nie umie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ja się zastanawiam jak to możliwe że Zieliński jest tak chwalony w lidze On nic nie umie Pokaż mi zawodnika naszej kadry który coś umie? W sumie to mogli wysłać na te MŚ ludzi złożonych z tego forum. Nikt nie zauważyłby różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ja się zastanawiam jak to możliwe że Zieliński jest tak chwalony w lidze On nic nie umie No wlasnie umie a w napoli wyglada naprawde dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2002 był bardziej bolesny. Wtedy Korea i USA to były wynalazki. Euforia po 16 latach była niesamowita. Tu już po końcówce eliminacji i meczach towarzyskich było wiadomo, że może być ciężko. I jest mega c***.owo. Pierdolą jak potłuczeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Czyli co? Znów 50 miejsce w rankingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Ja się zastanawiam jak to możliwe że Zieliński jest tak chwalony w lidze On nic nie umie Ale on chwalony jest głównie przez polskie media. Te same media robią z Gortata gwiazdę NBA dla postronnego widza. No i inna sprawa też grać mając w około kilku piłkarzy którzy mają pojęcie o rozegraniu, a inna gdy to głównie od ciebie oczekują tego rozegrania. Ale ogólnie gość mega przereklamowany. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zaczyna się, Soczi złe, przygotowania złe, ostatnia grupa zła. Dajcie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi