matek Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Coś mi się gdzieś rzuciło, że kibole Lecha już motywują piłkarzy, że jak przegrają to będzie po piździe, więc powinni wyjść mocno zmotywowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Wisła Płock niby mają kosę z Legią, mogliby się podłożyć, ale oni maja o co grać. Chyba że nie chcą pucharów, bo wiadomo to zazwyczaj daleki wyjazd w eliminacjach. A Lech to już rok temu chyba mógł dać mistrza Jadze gdyby przegrał z nimi w ostatniej kolejce, chociaż oni tam chyba też grali jeszcze o puchary. nie mógł, bo przegrana z Jagą powodowała odpadnięcie z pucharów (spadli na 3 miejsce) co do Wisły. nie wiem czy jak Legia ma puchar to oni z 4 miejsca też łapią się na puchary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 nie mógł, bo przegrana z Jagą powodowała odpadnięcie z pucharów (spadli na 3 miejsce) co do Wisły. nie wiem czy jak Legia ma puchar to oni z 4 miejsca też łapią się na puchary to chyba już jakis czas temu wycofali, że przegrany w pucharze miał miejsce w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Wisła już się legii podłożyła przegrywając na Ł3. Zresztą nie wiem czemu ale mam wrażenie że to wszystko tak jest układane żeby legła tak czy siak tego majstra miała. Edytowane 18 Maja 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Wisła już się legii podłożyła przegrywając na Ł3. Zresztą nie wiem czemu ale mam wrażenie że to wszystko tak jest układane żeby legła tak czy siak tego majstra miała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Pismo obrazkowe zostało jakiś czas temu zastąpione literami żeby co bardziej inteligentne jednostki mogły siexjasno wyrażać Zabroni aż mi twierdzić że ekstralipa to ustawka pod najbogatszy klub który teoretycznie ma największe szanse w pucharach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Zabroni aż mi twierdzić że ekstralipa to ustawka pod najbogatszy klub który teoretycznie ma największe szanse w pucharach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Chcesz tabletkę na ten ból głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 to chyba już jakis czas temu wycofali, że przegrany w pucharze miał miejsce w Europie. a to nie Arka grała w pucharze Polski? nie wiem, czy jak zdobywca pucharu zajmie miejsca 1-3 to zespół z 4 gra w europie czy tylko w przypadku kiedy mistrz ma puchar. co do spisków. jakby Lech nie dał dupy to nie byłoby problemu. więc popieram montanę. tak po za tym je,ać Legię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 a to nie Arka grała w pucharze Polski? nie wiem, czy jak zdobywca pucharu zajmie miejsca 1-3 to zespół z 4 gra w europie czy tylko w przypadku kiedy mistrz ma puchar. co do spisków. jakby Lech nie dał dupy to nie byłoby problemu. więc popieram montanę. tak po za tym je,ać Legię tak, tylko Arka puchar wygrała. Mi chodzi o regułę, że przegrany w pucharze miał miejsce w Europie, gdy zwycięsca miał awans przez ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 mnie chodzi o fakt, że 4 zespół może grać gdy zespół z miejsc 1-3 wygrał puchar. więc Płock i tak agra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Wisła Płock jak przegra w Białymstoku to na pewno nie zagra bo spadnie na 5 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Moja Wisełka niezależnie od tego które miejsce zajmie i tak jest chyba największym wygranym tegorocznej edycji ekstraklapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Kraków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 mnie chodzi o fakt, że 4 zespół może grać gdy zespół z miejsc 1-3 wygrał puchar. więc Płock i tak agra. No to tak, 4 zespół zagra, ale jeśli Wisła przegra w Białymstoku to spadnie z tej 4 pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Parma awansowala do Serie A . wciagu 3 lat awansowali z serie D do serie A , jeszcze jakby tam wrocil Gigi Buffon.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Gigi czytałem że romansuje z PSG. Parma, wielka firma, kiedyś super drużyna, wiele przyszłych gwiazd wychowała, i pamiętne mecze z Wisła Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Nie zdziwię się jeśli akcja "liść" będzie dziś miała miejsce w Katowicach. Gieksa przegrywa Ekstraklasę na swoim boisku, a katem GKS Tychy. No gorzej tylko byłoby dostać klapsa od Ruchu lub Sosnowca. Edytowane 19 Maja 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Czas wyciągnąć z szafy koszulkę Parmy. Dino Baggio fan4life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Od Ruchu dostali tydzień temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi