Mailman Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Kibole sportingu wpadli do klubu i zaatakowali piłkarzy,trenera i sztab techniczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Czemu sztab techniczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Czemu sztab techniczny? Bo są debilami jak wszyscy kibole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Sztab techniczny? No bez przesady, to chyba aż takie debile nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Przecież weszli do środka, rozjebali szatnie itp. Na necie są filmiki z tego zajścia, dzisiaj rano widziałem, nawet na gazeta.pl czy WP było. Jak w niedzielę przegraja finał pucharu, to bedzie powtórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Przecież weszli do środka, rozjebali szatnie itp. Na necie są filmiki z tego zajścia, dzisiaj rano widziałem, nawet na gazeta.pl czy WP było. Jak w niedzielę przegraja finał pucharu, to bedzie powtórka. Do niedzieli to wszyscy ci pajace powinni już siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Do niedzieli to wszyscy ci pajace powinni już siedzieć.Oby, może Portugalia jest skuteczniejsza w egzekwowaniu takich spraw, bo u nas to chyba akcja "Liść" na parkingu w Warszawie chyba przeszła bez konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Oby, może Portugalia jest skuteczniejsza w egzekwowaniu takich spraw, bo u nas to chyba akcja "Liść" na parkingu w Warszawie chyba przeszła bez konsekwencji. Wydaje mi się, że tak, ale ja się słabo orientuję. W ekstraklasie szanuję tylko śmieszne kiksy, aferki jak ta obecna, ta z obrażony Bońkiem i varem czy najebanym Peszko. Tylko czy w ogóle Legia współpracowała z policją? Przekazano zapisy monitoringu itp. itd? Legia wyszła na c***ów amatorów, ale w sumie w ekstraklasie to raczej nic nowego, skoro na klubowym parkingu nie są w stanie zapewnić bezpieczeństwa/egzekwować kary za naruszenie tegoż. Mam nadzieję, że Sporting nie okaże się taką samą wydmuszką organizacyjną. Zwłaszcza, że chyba ostatnio takie akcje są coraz powszechniejsze - lub po prostu szerzej nagłaśniane przez sm- i powinno się to bardzo surowo karać, bo jeszcze zrobi się z tego jakaś moda wśród tych troglodytów. Edytowane 16 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Wydaje mi się, że tak, ale ja się słabo orientuję. W ekstraklasie szanuję tylko śmieszne kiksy, aferki jak ta obecna, ta z obrażony Bońkiem i varem czy najebanym Peszko. Tylko czy w ogóle Legia współpracowała z policją? Przekazano zapisy monitoringu itp. itd? Legia wyszła na c***ów amatorów, ale w sumie w ekstraklasie to raczej nic nowego, skoro na klubowym parkingu nie są w stanie zapewnić bezpieczeństwa/egzekwować kary za naruszenie tegoż. Mam nadzieję, że Sporting nie okaże się taką samą wydmuszką organizacyjną. Zwłaszcza, że chyba ostatnio takie akcje są coraz powszechniejsze - lub po prostu szerzej nagłaśniane przez sm- i powinno się to bardzo surowo karać, bo jeszcze zrobi się z tego jakaś moda wśród tych troglodytów. Kiedyś było na pewno gorzej, ale i teraz są regiony gdzie w trakcie meczu lepiej nie znajdowac się w okolicy stadionu. Na Bałkanach dalej co drugim klubem rządzą gangsterzy. Ale zakładając, że nie trafisz na jakąś zadymę, to myślę że zajebiscie byłoby się znaleźć na trybunach podczas takiego np. Besiktas- Galatasaray, czy Partizan-Crvena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Byłem potwierdzam. Plus zwiedzanie Istambułu. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jebać Turasów. Jak można dawać zarobić mordercom i sojusznikom daesz? Bo Erdogana nie komentuje, w końcu PiS uważa go za wybitnego męża stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ralph Hasenhuttl odchodzi z Lipska. Czyżby Arsenal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ralph Hasenhuttl odchodzi z Lipska. Czyżby Arsenal? Albo wenger w lipsku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ciekawe czy Bayern się trochę nie pospieszył z tym Kovacem w takiej sytuacji. Nie mam pewności, ale podejrzewam, że Hasenhuttl nie byłby gorszym kandydatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Albo wenger w lipsku:) Podobno to Ralph przyszedł i poprosił o rozwiązanie umowy, ale nie wykluczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jedyny trener który w Niemczech robi różnice to Julian Nagelsmann, i to na niego jeśli już Bayern powinien zarzucić sidła. Hasenhuttl nic szczególnego w swojej karierze nie osiągnął. Dobry pierwszy sezon w Lipsku, natomiast ten to dali dupy na każdym froncie, i szczerze mówiąc to podejrzewam że go wy***ali, a nie odszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ralph Hasenhuttl odchodzi z Lipska. Czyżby Arsenal? Arsenal przejmie Mikel Arteta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Arsenal przejmie Mikel Arteta Oficjalnie? Oni chcą chyba spaść z ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Oficjalnie? Oni chcą chyba spaść z ligi. Podobno sa napaleni na ten pomysl. byl w sztabie Wengera i u Pepa i ponoc ma wizje klubu ktora odpowiada wlascicielom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Podobno sa napaleni na ten pomysl. byl w sztabie Wengera i u Pepa i ponoc ma wizje klubu ktora odpowiada wlascicielom. Czyli obniżamy pensje graczom o 50% i zajmujemy miejsca 4-7 w lidze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi