ely3 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Hmm lepsze od hiszpanii z inesta ? Czy Niemców od kilku lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Dziś się każdym prostym kopnięciem i byle dryblingiem "na sucho" jara do takiego poziomu, że gdyby to była prawda to byśmy musieli walnąć grubą jak Adriano kreskę, która oddzieli tych amatorów sprzed lat od panów piłkarzy jak te wszystkie Dembele, Vinicjusy, Pogby, Comany itp. itd. Banda gówniarzy, z których żaden jeszcze nic wielkiego nie osiągnął, żaden nie jest centralną postacią topowych klubów, a już najlepsi na świecie i w okolicach. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Dembele i Paulinho za Neymara. Jak dla mnie PSG wygrało trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Hmm lepsze od hiszpanii z inesta ? Czy Niemców od kilku lat ? Jeżeli żaden nie okaże się bustem to raczej tak. Przykładowo wśród samych francuskich pomocników i napastników z roczników 1991-1998 może być 12 długoletnich all-starów. Będzie pewnie z 10, bo któryś pewnie coś spierdoli (prawie wszyscy są czarni). W Hiszpanii z analogicznego okresu (1981-1988) na tych samych pozycjach naliczyłem 7 (od biedy można jeszcze wcisnąć Torresa, ale on zagrał tylko dwa dobre sezony ligowe). Pedro czy Cazorla to raczej role players z przebłyskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nie ufam Llorisowi jako gk1, ich 9 to na razie tez nic wielkiego chyba ze o kims zapomnialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Nie ufam Llorisowi jako gk1, ich 9 to na razie tez nic wielkiego chyba ze o kims zapomnialem. Co do GK się zgadzam. Co do 9, że niby Kane? Co ten chłopak jeszcze musi zrobić żeby w końcu brano go poważnie? To jest top napadziorów. No chyba że mówimy o Janssenie, który gra z numerem 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Co do GK się zgadzam. Co do 9, że niby Kane? Co ten chłopak jeszcze musi zrobić żeby w końcu brano go poważnie? To jest top napadziorów. No chyba że mówimy o Janssenie, który gra z numerem 9. Od kiedy Kane gra w reprezentacji Francji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) @pg13 ja mowie o Reprze Francji @matku wlasnie przeczytalem twojego posta Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ja pi****le gol Charlie Danielsa przeciwko Man City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Dziś się każdym prostym kopnięciem i byle dryblingiem "na sucho" jara do takiego poziomu, że gdyby to była prawda to byśmy musieli walnąć grubą jak Adriano kreskę, która oddzieli tych amatorów sprzed lat od panów piłkarzy jak te wszystkie Dembele, Vinicjusy, Pogby, Comany itp. itd. Banda gówniarzy, z których żaden jeszcze nic wielkiego nie osiągnął, żaden nie jest centralną postacią topowych klubów, a już najlepsi na świecie i w okolicach. Pogba trzeci sezon pod rząd grał w dużym finale (LM, ME, LE) jako czołowa postać zespołu. Czyli osiągnął więcej niż np. Zidane czy Xavi gdy byli w jego wieku. Kante i Griezmann na pewno są centralnymi postaciami topowych klubów, MBappe raczej też. Poza tym kilkunastu Francuzów gra w pierwszej 11 czołowych klubów Europy. Właściwie tylko Juventus i Borussia nie mają obecnie w swoim składzie Żabojada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Matiudi jest przeciez w Juve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Matiudi jest przeciez w Juve. Racja, zapomniałem o nim. Czyli każdy klub z europejskiego top15 (poza Borussią) ma w składzie Francuza i to zazwyczaj w pierwszej 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Racja, zapomniałem o nim. Czyli każdy klub z europejskiego top15 (poza Borussią) ma w składzie Francuza i to zazwyczaj w pierwszej 11. Właściwie to Aubameyang urodził się we Francji tylko reprezentuje Gabon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Skąd pomysł, że to Szopen się tym zajmuje? Mnie się wydaje, że to raczej jego ludzie, np. Żewłakow. Wiadomo, że przyklepać musi, ale nie jestem skautem, żeby się musieć znać na zawodnikach. Zewlakow nie jest jego czlowiekiem. On po zmianie wladz ma decydujacy glos bo tego mu brakowalo ze Lesnego i Wandzla. O tym sadiku wypowiadal sie w superlatywach a na razie cienki bolek z niego. To samo ten wloski odpad. Przypomne tylko ze wielkim przeciwnikiem Rado byl Mioduski a chyba Vadis tez mu nie byl na reke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Od kiedy Kane gra w reprezentacji Francji? No nie zrozumieliśmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 nie znam się na angielskiej piłce, ale czelsi everton to chyba mecz topowych ekip? porównałbym to z wczorajszym Roma Inter i na chwilę obecną Włosi byli lepsi. no i tego nangolana to bym w Interze widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) czy everton topowy, nie powiedzialbym. Cieszy mnie mój United w końcu, mam nadzieje, ze powrot Ibry nie spieprzy niczego w szatni i na boisku. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) ile dali za Moratę? bo koleś robi różnicę (a czelsi to nie jest mój ulubiony klub) tak w ogóle to bez południa Europy to kiepsko to by wyglądało w czelsi Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) ile dali za Moratę? bo koleś robi różnicę (a czelsi to nie jest mój ulubiony klub) tak w ogóle to bez południa Europy to kiepsko to by wyglądało w czelsi Bez południa całą te ligę można by spuścic w kiblu. Za Morate dali bardzo dużo - 80 milionów. I w sumie zabawne, że zmiennik z Realu, zmiennik w Juve, idzie kursem na pożarcie ligi z miejsca. E // znaczy nie śmieje się z Moraty. To dobry napastnik, który poniżej pewnego poziomu nie zejdzie i w warunkach Premier League będzie się dobrze czuł na pewno. W Hiszpanii uchodził za zbyt dretwego żeby płynnie grać przy Isco, Asensio czy Marcelo. Jedyna rolą dla niego było bycie zmiennikiem Ronaldo. Natomiast w Chelsea może powalczyć o koronę króla strzelców. Choć bez kopania karnych może być mu ciężko, ale z korona czy bez wydaje się, że będzie głównym fundamentem gry The Blues. Jeszcze lepiej powinno być jak wróci Hazard. 80 mln to kupa kasy i Real zrobił świetny interes sprzedając Hiszpana, który sam widział się w jakimś klubie gdzie będzie grał więcej. Tylko że Chelsea też zrobiła dobry ruch, bo ściągnęli chyba najlepszego napastnika o jakiego realnie mogli się starać. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 e evertonie 8 wyspiarzy i kopią piłke bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi